Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΜΙΑΣ, 20/03/2012 - Δ2



ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΜΙΑΣ
20 Μαρτίου 2012

-         1900 η ΑΡΧΗ. Οι παππούδες μας ήτοι: Γεώργιος Πιπιλίγκας, Γεώργιος Σπανοκωλέτης, Ισίδωρος Ανδρώνος, Ιωάννης Γιαννιτσιώτης, Δρόσος Δροσόπουλος, Βασίλειος Ποντικόπουλος, Γεώργιος Στεφόπουλος, Αναστάσιος Γεμενής και άλλοι ίδρυσαν τον ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΕΧΝΟΕΡΓΑΤΩΝ, ο οποίος βασίστηκε στην Ομόνοια, την Αγάπη, την Ανθρωπιά και στην Αλληλεγγύη.

 -         1992. Κάποιοι λίγοι θα μεθοδεύσουν για ίδιον όφελος και θα φέρουν το τέλος, τον όλεθρο και την καταστροφή, σαν τα ποντίκια που πέφτουν στο φαγοπότι θα γκρεμίσουν το ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ.
Αυτοί οι λίγοι, οι διεφθαρμένοι και αναίσχυντοι, οι οποίοι θα θελήσουν να φάνε το χρήμα, τον ιδρώτα και να ξεπουλήσουν τις περιουσίες των κ.κ. Συνεταίρων που χρόνια, με μόχθο και αίμα τις έστησαν.

1997. Η Τράπεζα της Ελλάδος στέλνει Επίτροπο τον κ. Βασιλαδιώτη.

2000. 1) ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ 200 Σελίδων ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ 22 ΔΙΣ δραχμές…. Με όλες τις ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ  είναι ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ο οποίος συγκαλύπτει και δεν στέλνει στη Δικαιοσύνη τους υπευθύνους. ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΗΡΟΤΑΤΟ.


2) ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ – ΠΟΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 200 Σελίδων Σ.Δ.Ο.Ε ΛΑΜΙΑΣ (ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ) ΓΙΑ 22 ΔΙΣ Δρχ. Με όλες τις ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ Με Ελέγχοντες Υπαλλήλους: 1) Μπανιάς Ηλίας 2) Σταυρόπουλος Κων/νος..

-         2001. Φτάσαμε στον Νίκο Δασκαλόπουλο, ο οποίος συγκάλυψε επί μία 10ετία το Οικονομικό Έγκλημα του Αιώνα των 22 ΔΙΣ δραχμών και δεν έστειλε στη Δικαιοσύνη ως όφειλε να πράξει όταν βρήκε το ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΑΔΕΙΟ τους υπεύθυνους της λεηλασίας του Ιδρύματός Μας.

-         2006. ΜΗΝΥΣΗ Κώστα Δημητρακόπουλου ΚΑΤΑ Νικ. Δασκαλόπουλου ΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ.

-         2010. ΜΉΝΥΣΗ Κώστα Δημητρακόπουλου ΚΑΤΑ των Αρμοδίων Υπαλλήλων του Τμήματος εμπλοκών και καθυστερήσεων της Σ.Τ.Λ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΟΥ

-         2011. ΜΗΝΥΣΗ Κώστα Δημητρακόπουλου ΚΑΤΑ του Προέδρου Δημ. Καρδάκου ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΟΥ

-         2012 το ΤΕΛΟΣ: ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Η Τράπεζα της Ελλάδος στέλνει ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ τον κ. Δημ. Πετράκογλου
-          Φάγανε και ήπιαν πολλοί: Δικηγόροι – Κλητήρες και άλλοι σε βάρος των ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ και των συνεπών Μικρο-οφειλετών που δεν μεταβιβάσανε τις περιουσίες τους. Η ΦΟΥΣΚΑ ΕΣΚΑΣΕ στον Δημ. Καρδάκο, ο οποίος και αυτός δεν αγκάλιασε τους κ.κ. Συνεταίρους – Δεν τους αφαίρεσε τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ ως επιτάσσει ο νόμος και συγκάλυψε και αυτός την προηγούμενη Διοίκηση του Νίκου Δασκαλόπουλου, αλλά και τις Αμαρτωλές Διοικήσεις του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου.

ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ
-         Οι Διοικήσεις Δασκαλόπουλου και Καρδάκου αδιαφόρησαν για την καταστροφή των κ.κ. Συνεταίρων, διότι:
1)           Δεν αφαίρεσαν τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ ως όφειλαν βάσει του νόμου του Κώστα Καραμανλή από μικρούς και μεγάλους Δανειολήπτες. Αυτά τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ προέρχονταν όπως θυμάστε όλοι σας από την αλλαγή των Εξαμηνιαίων Γραμματίων. Οι πονηροί προσθέτανε τον Τόκο στο  ΚΕΦΑΛΑΙΟ και έτσι προκύψανε τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ που αυξήσανε με Γεωμετρική Πρόοδο το ΔΑΝΕΙΟ.  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 20 ΦΟΡΕΣ τουλάχιστον. Έτσι π.χ. εγώ έβαλα στην τσέπη μου 2.500.000 δρχ. ΑΛΛΑ η Σ.Τ.Λ. με Διαταγές Πληρωμής μου ζητούσε για 3 Δάνεια των 5.400.000 δρχ. = 16.200.000 δρχ. και με το νόμο Καραμανλή 48.600.000 δρχ. Δηλαδή τα 2.500.000 δρχ. γίνανε 48.600.000 δρχ….ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ την οποία ο τότε Εισαγγελέας την κράτησε στο Συρτάρι του 4 ½ ολόκληρα χρόνια και όταν έφυγε από τη Λαμία τότε η Μήνυσή μου πήρε το δρόμο της. Με τη Μήνυσή αυτή η Δικαιοσύνη ασχολείται μέχρι και σήμερα….. ΕΜΕΝΑ όμως η Σ.Τ.Λ. για 10.000 ευρώ μου πήρε το μαγαζί και την πρώτη μου κατοικία αξίας 600.000 ευρώ από τα οποία με έχουν αποβάλλει ήδη. Για να ενημερωθείτε δε καλύτερα σας αναφέρω ότι ΕΧΩ ΜΕΡΙΔΕΣ στο Ίδρυμα Μας αξίας 1.500.000 δρχ. αυτά τα χρήματα κοιμούνται στη Σ.Τ.Λ.  και δεν μας τα δίνουν ΕΝΤΟΚΑ – Για ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
2)           Γράψανε στα υποδήματά τους την κ. Πταισματοδίκη Λαμίας, η οποία ανά εξάμηνο επί τέσσερες φορές τους έστελνε ΕΝΤΟΛΕΣ να μου χορηγήσουν όλα μου τα ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ.
3)           Κυνηγήσανε αλύπητα τους Μικρο-Οφειλέτες για μικροποσά. Το ίδιο όμως ενδιαφέρον δεν το δείξανε για τους Μεγαλο-Οφειλέτες που πήρανε 100.000.000 δρχ. – 200 εκατ δρχ. -500 εκατ. δρχ.. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ.
4)           Με την αδιαφορία τους αυτή τώρα η Διοίκηση του Δημήτρη Καρδάκου δεν έχει την συμπαράσταση από τους κ.κ. Συνεταίρους, την οποία θα έπρεπε να έχει. Χιλιάδες είναι αυτοί που διεγράφησαν – χιλιάδες είναι αυτοί που κυνηγήθηκαν. Χιλιάδες είναι αυτοί που δεν περνάνε έξω από το Ιστορικό αυτό Ίδρυμα.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Κιν. 6977 882119