Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Νικολόπουλος: Απίστευτο αλλά αληθινό – Έβγαλαν πλαστή απόφαση του ΣτΕ


«”Έχουμε αποστείλει σχετικό έγγραφο στις Δικαστικές υπηρεσίες και αναμένουμε απάντηση τους. Μόλις παρέλθει σε γνώμη μας θα σας ενημερώσουμε..” έτσι  “βαριεστημένα” απάντησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ν. Παρασκευόπουλος στην καταγγελία, που φέραμε οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες στην Βουλή στις 19 Απριλίου, σχετικά με το απίστευτο αλλά αληθινό, σκάνδαλο να βγάλουν πλαστή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.


«Αν σε ένα κράτος με στοιχειώδεις σε λειτουργία θεσμούς ένα κύκλωμα εμφάνιζε μια πλαστή απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου με υπογραφές του Αντιπροέδρου του και των άλλων δικαστών και κανονικές σφραγίδες γραμματέων τι θα συνέβαινε»;
Με αυτή την φράση σχολίασε ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος την απάντηση που πήρε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και συνέχισε: «Έτσι θα απαντούσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, καθώς και οι Δικαστές αυτού του ευνομούμενου Κράτους ;
Στην χτεσινή  εκπομπή «Το Μαξίμου Ακούει;» που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο ο Νίκος Νικολόπουλος στο kontrachannel, αναδείχθηκε κατά πόσο συμβαίνουν ενίοτε στην Ελληνική Δικαιοσύνη, όσα κατήγγειλε ο αν. Υπουργός Υγείας Π. Πολάκης με συγκεκριμένα γεγονότα, όπως το αποκαλυφθέν κατόρθωμα : «Να κατασκευασθεί εξ ολοκλήρου πλαστή απόφαση ανωτάτου δικαστηρίου και να εμφανιστεί από δικηγόρο στον πελάτη του. Πράγματι μπορεί να μην έχει προηγούμενο στα χρονικά» είπε ο καλεσμένος στην εκπομπή  γνωστός δημοσιογράφος Γ. Ντάσκας και συνέχισε:

Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΚΑΝΕ  ΚΛΙΚ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Γ.ΝΤΑΣΚΑ



Ανέβηκε στις 22 Φεβ 2012
 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ 
ΤΟΥ Γ.ΝΤΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΡΑΣ ΡΑΛΛΗ





 ΚΑΝΕ  ΚΛΙΚ




ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!!!!!!!!



Η "Συμμορία των Κολλητών" της Φθιώτιδας επέτρεψε στη Σ.Τ.Λ. να ξεσπιτώσει κ.κ. Συνεταίρους από το έτος 2000 μόνο μέ Διαταγές Πληρωμής που οι δίκες γινόντουσαν μέσα σε ένα γραφείο...ΑΙΣΧΟΣ.

 




Οι κλητήρες στο κατάστημα του Κώστα Δημητρακόπουλου
στη Λαμία στις 2 Ιουλίου 2009
ΚΑΝΕ  ΚΛΙΚ


ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ  ΑΝΑ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ