Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ
ΤΗΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
(Υπό Εκκαθάριση)
Γραφεία: Καποδιστρίου 12 – Λαμία
Τηλ. 22310 42412, 6977 882119, fax. 22310 29240
Blog 2: www.dimitrakopulos.gr
f.b. Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία (Σύλλογος Μεριδιούχων Σ.Τ.Λ),
Τ.Κ. 351 00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λαμία 18 Μαΐου 2018
Αγαπητοί Φίλοι, αγαπητά Μέλη.

Το νέο Θεσμικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί μια άριστη ευκαιρία να ανανεώσουμε τη σχέση μας!

Θα θέλαμε λοιπόν τη συναίνεσή Σας για να συνεχίσουμε να Σας στέλνουμε πληροφορίες και νέα του Κινήματός μας [ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ].

Εάν θέλετε να συνεχίσετε να είστε Μέλη της μεγάλης κοινότητας που έχει κάνει το ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ κομμάτι της ζωής μας, μπορείτε να μας στείλετε τη συναίνεσή σας.

Προς δική σας διευκόλυνση, ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 25 ΜΑΪΟΥ 2018 ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και ηλεκτρονικές επιστολές, ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.

Στην δυσάρεστη περίπτωση που δεν θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε τέτοιες ενημερώσεις, παρακαλούμε να μας αποστείλετε επιστολή ή email εναντίωσης.

Σε κάθε περίπτωση Σας γνωρίζουμε ότι όλα τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται με ευλάβεια από Εμάς και μόνο με σκοπό την μεταξύ μας αλληλογραφία και ενημέρωση στα πλαίσια του Αγώνα του Κινήματός Μας, ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα δοθούν σε οποιονδήποτε τρίτο και για κανένα λόγο.

Για την Προσωρινή Διοίκηση
Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος
Κων/νος Γ. Δημητρακόπουλος