Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΕΝΑΣ ΝΤΑΣΚΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ - ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΜΕΡΟΣ Β


ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ
ΤΗΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
(Υπό Εκκαθάριση)
Γραφεία: Καποδιστρίου 12 – Λαμία
Τηλ. 22310 42412, 6977 882119, fax. 22310 29240
Blog 2: www.dimitrakopulos.gr
f.b. Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία (Σύλλογος Μεριδιούχων Σ.Τ.Λ),
Τ.Κ. 35 100

ΕΝΑΣ ΝΤΑΣΚΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ - ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.


     Γράφει 
     Ο Κώστας
     Δημητρακόπουλος



Στις 5 Δεκεμβρίου 2017 ως ιδρυτικό Μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ έλαβα το κάτωθι e-mail από το τον έγκριτο Ερευνητή – Δημοσιογράφο – Δικηγόρο  Κύριο Γίαννη Ντάσκα:


ΠΡΟΣ  Σύλλογο Μεριδιούχων Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και μέλη του

Σας υπενθυμίζουμε την προγραμματισθείσα, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου στη Λεωνιδίου 9 - 11 στη Λαμία εκδήλωση ενημέρωσης για τραπεζικά και άλλα θέματα της Λαμίας στις 7 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 15.00.

Συντονιστής -παρουσιαστής θα είναι ο υπογράφων δημοσιογράφος-δικηγόρος Γιάννης Ντάσκας, πρώτο χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Λαμίας κ. Νίκος Σταυρογιάννης, και στη συνέχεια χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών Στέργιος Καλόγηρος και ο δικηγόρος-διεθνολόγος Γιώργος Νούλας, ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Ντάσκας.

Ερωτήσεις -παρεμβάσεις σύντομες θα κάνουν και όσοι από το ακροατήριο θελήσουν.

   Ήδη την πρόσκληση για αυτοπρόσωπη παρουσία αποδέχθηκαν ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Λαμίας Χρήστος Σταϊκούρας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας.

Σας ευχαριστούμε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

Αμέσως ο υπό ίδρυση Σύλλογός μας  [ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ] δραστηριοποιήθηκε και στην εκδήλωση τον καλωσόρισαν και τον ενημέρωσαν πολλά από τα μέλη του Συλλόγου μας.


Ο Ντάσκας στη Λαμία

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΕΝΑΣ ΝΤΑΣΚΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ - ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΜΕΡΟΣ Β...από τα 28.00 λεπτά και μετά ομιλεί ο κ. Γιάννης Ντάσκας για τη Σ.Τ.Λ. και συμμετέχουν και τα μέλη του Συλλογου Μεριδιούχων . 



Για την Προσωρινή Διοίκηση
Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Κων/νος Γ. Δημητρακόπουλος