Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 24 ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ .....

Το Ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε το 2014 για να είναι και για ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ....

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ διοικούμενη από μία αδυσώπητη σπείρα ανθρώπων, που είχε απλώσει τα πλοκάμια της παντού και έχοντας διαβρώσει το Διοικητικό- Πολιτικό και Δικαστικό Προσωπικό κατέκλεψε και κατέστρεψε Οικονομικά - Ηθικά και Κοινωνικά 16.000 Συνεταίρους .Επειδή όμως συνεχίζεται η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ...ΖΗΤΩ να λάμψει η δικαιοσύνη και να αποκαλυφθεί η απάτη.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ







ΚΩΣΤΑ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΙΝ. 6977 882119

ΚΑΤΑ
ΤΩΝ 24 ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

Οι 24 Αθωώθηκαν Πρωτόδικα, Υπάρχουν όμως και άλλα στάδια. Πρέπει όμως να ανταποκρίνεστε κι Εσείς Φίλες & Φίλοι Αγαπητοί κ.κ. Συνεταίροι, γιατί οι Παππούδες έφτιαξαν αυτό το Ίδρυμα το έτος 1900 για Μας τους 16.000 Συνεταίρους και όχι για ολίγους Απατεώνες και σήμερα θα τρίζουν τα κόκκαλα τους…..Αν είσασταν στην δικάσιμο της 22-23/11/2022 και κραυγάζατε ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ - ΤΑ ΛΑΦΤΑ ΜΑΣ η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική…. αλλά δεν το Τολμήσατε...ΓΙΑΤΙ;
8/1/203
Φίλες & Φίλοι
Υπάρχουν Τζάκια στη Λαμία που λυμαίνονται τον Φθιωτικό λαό και όχι μόνο αλλά και οι Πολιτικοί όλων των Κομμάτων του Νομού Μας σφυρίζουν Αδιάφορα. Επίσης είναι και τα Μ.Μ.Ε της πόλης μου που δεν ενημερώνουν ως όφειλαν- οφείλουν τον Φθιωτικό λαό..