Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΝΙΚ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΤΑ

ΝΙΚ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ


Προς

1) Υπουργό Δικαιοσύνης κο Κωνσταντίνο Τσιάρα, Λεωφ. Μεσογείων 96

Τ.Κ 11527, Αθήνα,

2) Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Λεωφ. Αλεξάνδρας 121, Αθήνα 115 22

3) Εισαγγελία Λαμίας, οδός Καποδιστρίου, Δικαστικό Μέγαρο, Λαμία, ΤΚ.35131

4) Τράπεζα της Ελλάδος, Ελ. Βενιζέλου 21, Αθήνα 10250

5) Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, European Central Bank, 60640 Frankfurt am Main, Germany

1 Ιουλίου 2022


ΙΔΟΥ κύριε Δασκαλόπουλε πως υπήρξατε η συνέχεια των κυρίων Βόττα & του Τριανταφυλλόπουλου στη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ και πήρατε τα ΑΚΙΝΗΤΑ από τους κ.κ. Συνεταίρους και τα δώσατε στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και αυτή με  τη σειρά της στην PQH και σε άλλα εξωχώρια εισπρακτικά κοράκια  ….για ένα κομμάτι ψωμί…..Οι παππούδες Μας είχαν άλλες σκέψεις όταν ίδρυσαν τον ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΕΧΝΟΕΡΓΑΤΩΝ το έτος 1900.

Μην λέτε λοιπόν ότι τα Ακίνητα μας τα πήρε η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Με όλα αυτά τα ολίγα που καταθέτω κατωτέρω,

16.000 κ.κ. Συνεταίροι αποδεικνύω την Διαπλοκή – την Σύσταση Συμμορίας & το Παραδικαστικό Κύκλωμα που υπήρξε στη Λαμία για να καταπατήσει το ιστορικό μας ίδρυμα τις περιουσίες Μας και τις ΜΕΡΙΔΕΣ – ΜΕΤΟΧΕΣ Μας.

1.    Επί εποχής Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ έκανε ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ το 1992 κατά παράβαση του νόμου 2076/92 του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.- δηλαδή δεν υπακούσανε σε νόμο του Κράτους – ο δικηγόρος μου Γ. Καλυβιώτης που μου συνέταξε και  Αγωγή με την οποία ζητούσα αποζημίωση 600.000 ευρώ μου είχε πει: επειδή παρανομήσανε μην πληρώνεις τίποτα – δεν σου κάνουν τίποτε…Εγώ σε Υπόμνημα μου στην εισαγγελία Λαμίας το είχα αναφέρει  - ο νόμος είναι σαφής και η τότε Διοίκηση του Ιστορικού Μας Ιδρύματος τον έγραψαν στο υποδήματά τους, ΔΙΑΒΑΣΤΕ τον…

Παρανόμως η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας το έτος 1992 αντί να χρηματοδοτήσει με τα νέα εκδιδόμενα γραμμάτια εξοφλούσε την παλαιά οφειλή και επιβάρυνε με ανύπαρκτα έξοδα, ενσωμάτωνε και  παρακρατούσε τόκους, αλλά και τόκους, τόκων, με αποτέλεσμα να υπογράφουν οι κ.κ. Συνεταίροι με Γραμμάτια δια ποσά (εν προκειμένω 5.400.00 δρχ) και να εισπράττουν κυριολεκτικά ψιχία.

Οι ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που πραγματοποιούσε η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας το 1992 ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. Ο Νόμος δεν αφήνει κενά. Διαβάστε τον (Ν. 2076/92): Απαγορεύεται σε Πιστωτικό Ίδρυμα να χορηγεί νέα Δάνεια για την Πληρωμή οφειλόμενων τόκων, με αποτέλεσμα την αναστολή εφαρμογής της διάταξης της παρ. 1, καθώς και ρύθμιση οφειλών ισοδύναμου αποτελέσματος εκτός εάν πρόκειται για Σύμβαση γενικότερης ρύθμισης οφειλών του Δανειολήπτη, που θα στηρίζεται σε εμπεριστατωμένη μελέτη από το Πιστωτικό Ίδρυμα της δυνατότητας εξυπηρέτησης των ρυθμιζόμενων οφειλών με βάση συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Απαγορεύεται επίσης η Κεφαλαιοποίηση τόκων, που προβλέπεται σε αρχική Δανειακή μεσομακροπρόθεσμης χρηματοδότησης..»……Οι κ.κ. Συνέταιροι μέχρι το 1992 συναλλασόμασταν με Γραμμάτια….και ΟΧΙ με Συμβάσεις.

2.    Και για να γνωρίζουν όλοι όσοι ενέχονται στο Οικονομικό Σκάνδαλο του Αιώνα Σας ενημερώνω κ.κ. Συνεταίροι ότι: Το επίμαχο εξάμηνο που απαγορευόταν με νόμο να χρηματοδοτηθούμε υπέγραψα τρία  (3) Γραμμάτια των 5.400.000 δρχ. (16.000 ευρώ). Ένα δικό μου δάνειο, ένα της γυναίκας μου των 5.400.000 δρχ. και ένα ως εγγυητής στον Κων. Αρμακά επίσης των 5.400.000 δρχ. Εδώ να σας ενημερώσω ότι από τα δυο δάνεια της οικογένειας φεύγοντας από το Ταμείο έβαλα στην τσέπη μου περίπου 3.500.000 δρχ. (10.200 ευρώ) και όχι 11.000.000 δρχ. (32.000 ευρώ) που υπέγραψα….Ο κύριος Αθαν. Τριανταφυλλόπουλος όμως, ίσως λόγω γειτονίας και φιλίας με τον Κων. Αρμακά ή για άλλους λόγους που εγώ δεν γνωρίζω, κυνήγησε εμένα και όχι τον πρωτοφειλέτη κύριο Αρμακά, αν και είχε περιουσιακά στοιχεία….Τότε ήταν της μόδας, κυνηγούσαν όποιον ήθελαν και έτσι καταστράφηκαν εκατοντάδες οικογένειες….Εγώ δηλαδή έβαλα στην τσέπη μου 10.200 ευρώ και μου καταπατήσανε ακίνητα αξίας 200.000 ευρώ….ήδη η PQH πουλάει σήμερα την πρώτη μου κατοικία για 115.000 ευρώ…..Το κατάστημα το είχε πουλήσει ήδη η Σ.Τ.Λ. προ πολλού αξίας 30.000 ευρώ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ..

3.    Ετος 2000…..Ο κύριος Νικ. Δασκαλόπουλος βρήκε ΑΔΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ (22 Δις χρυσές δραχμές) άκουσον- άκουσον 600.000.000 δρχ. εδόθησαν στη Cofyplan – εταιρεία μαϊμού στο Λουξεμβούργο - δεν οδήγησε τον κύριο Αθαν. Τριανταφυλλόπολο σε δίκη.

4.    Κύριε Δασκαλόπουλε ισχυρίζεστε ότι τα τρία ακίνητά μου τα πήρε η Εμπορική Τράπεζα….ΨΕΥΔΕΣΤΕ…..Το ένα διαμέρισμα μου το έβγαλε σε πλειστηριασμό όντως η Εμπορική κατόπιν όμως ισχυρών πιέσεων του τότε Δ/ντή Αχιλλέα Βόττα – ο οποίος παρευρισκόταν και στον πλειστηριασμό - και του τότε δικηγόρου του Ιδρύματός Μας. Το δεύτερο όμως διαμέρισμα και το κατάστημα μου το πήρατε ΕΣΕΙΣ κύριε Δασκαλόπουλε για να τρομοκρατήσετε τους κ.κ. Συνεταίρους όπως και τα καταφέρατε. Η αξία του πρώτου διαμερίσματός ξεπερνούσε σε πολύ και υπερκάλυπτε τα δυο μικρά μου δάνεια προς το Ίδρυμα Μας. Επίσης από τον πρώτο πλειστηριασμό περίσσεψαν και 2.700.000 δρχ. και αντί να τα βάλει ο κύριος Βόττας στο Βιβλιάριο Ταμιευτηρίου μου, χωρίς να μπορώ να τα πάρω, λόγω δήθεν χρεών μου τα παρακράτησε ο κύριος Βόττας και όταν μετά από πέντε χρόνια το ανακάλυψα με έναν Αθηναίο δικηγόρο μου τα αφήρεσαν χωρίς φυσικά τους οφειλόμενος τόκους….   Παίρνατε τα ακίνητα σε εξευτελιστικές τιμές και κατέληγαν να πωλούνται….γιατί άραγε;

5.    Εσείς όμως κύριε Δασκαλόπουλε δεν αποκαταστήσατε την αδικία. Αντιθέτως χορηγούσατε θαλασσοδάνεια της τάξεως των 300.000 ευρώ χωρίς εγγυήσεις και τώρα χάριν μιας Μήνυσης δικής μου και του Γεωργίου Μανδηλά είστε κατηγορούμενος στο Τριμελές Κακουργιοδικείου του Εφετείου Λαμίας για ΑΠΙΣΤΙΑ μαζί με άλλα 24 στελέχη της Σ.Τ.Λ.

6.    Κύριε Δασκαλόπουλε, στις 19/9/2001 επί Προεδρίας σας, εκλήθη η κόρη μου Παναγιώτα Δημητρακοπούλου να παραλάβει την προκαταβολή του 1.500.000 δρχ. και ο δικηγόρος του Ιδρύματός της ζήτησε να υπογράψει σε δυο Μπακαλίστικες Αποδείξεις με διαφορετική γραφομηχανή, άνευ υπογραφής υπευθύνου υπαλλήλου λέγοντας της ότι το ανωτέρω ποσόν θα αφαιρεθεί από τα δήθεν χρέη μου. Το ανωτέρω ποσόν του 1.500.000 δρχ. δεν αφαιρέθηκε από τα δικά μου χρέη, δεν ξέρω τι απέγινε αυτό το ποσό και λίαν συντόμως θα απευθυνθώ στον Εισαγγελέα διαφθοράς για να ερευνήσει αν υπάρχουν αδήλωτα χρήματα στους αρμόδιου, επειδή πιστεύω ότι κι άλλοι Συνέταιροι θα έχουν πάθει το ίδιο…

7.    Κύριε Δασκαλόπουλε, ΜΑΣ εντάξατε στον νόμο του Κώστα Καραμανλή χωρίς να μας αφαιρέσετε τα Πανωτόκια και τις παράνομες Κεφαλαιοποιήσεις των τόκων ανά εξάμηνο…Ο νόμος έλεγε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ Χ 3…ΕΣΕΙΣ Δασκαλόπουλε πολλαπλασίασες επί τρία το ήδη Κεφαλαιοποιημένο ΚΕΦΑΛΑΙΟ εν γνώσει σας χωρίς όμως να αφαιρέσετε όλα τα ανωτέρω…Έτσι τα δήθεν χρέη των Συνεταίρων αυξήθηκαν με Γεωμετρική Πρόοδο….Ολες οι άλλες Τράπεζες τα αφήρεσαν τα πανωτόκια….Εγώ τα κατέθετα όλα αυτά σε όλα μου τα Υπομνήματα προς την Εισαγγελία Λαμίας – Τριάντα ένα (31) Υπομνήματα - αλλά και τα ανέπτυσσα από το βήμα σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις.

8.    Ο Αθαν. Τριανταφυλλόπουλος έβαλε το 5πλάσιο και Εσείς κύριε Δασκαλόπουλε και κύριε Καρδάκε δεν τα μειώσατε. Οι άλλες Συνεταιριστικές το είχαν στο διπλάσιο. Εγώ προ ημερών σαν Πρόεδρος των Μεριδιούχων Λαμίας μαζί με τους Προέδρους των σωματείων των Μεριδιούχων των Συνεταιριστικών Τραπεζών της Πάτρας και Λέσβου καταθέσαμε Επιστολή στον Υπουργό κ. Σταϊκούρα να διαγραφεί αυτή η εγγύηση και περιμένουμε την απάντησή του. Πιστεύουμε να είναι θετική. Αν όμως δεν είναι θετική θα κληθούν οι 16.000 Συνεταίροι να πληρώσουν τις Μερίδες – Μετοχές τους εις το 5πλάσιο

9.    Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ μου Υποτίμησε σκόπιμα την αξία των ακινήτων μου (Ι1+Ι2+Κατάστημα) – αυτό το έκανε και σε άλλους Συνεταίρους - και έτσι μας κατάκλεψε πολλές φορές εν γνώσει της. Αυτά όλα ΔΕΝ τα γράφω σήμερα μόνο, αλλά τα αναφέρω και στα τριάντα ένα (31) Υπομνήματά μου προς την Εισαγγελία Λαμίας και τα οποία μπήκανε όλα στο Αρχείο. Όπως τα ανέφερα και από το βήμα των ΔΕΚΑΤΡΙΏΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ και είναι γραμμένα στα ΠΡΑΚΤΙΚΑ….Ενώ σε άλλους Συνεταίρους όπως π.χ. στον Αθαν. Τριανταφυλλόπουλο το ακίνητο κατάστημα το Υπερτίμησαν…και δεν γνωρίζω αν πήρε και ρέστα, ενώ έπρεπε να του κατάσχουν και το σπίτι του και να χρωστάει και από πάνω, επειδή είχε πάρει μετρητά μερικές εκατοντάδες εκατομμυρίων δραχμών. Έτσι έγραφε το Πόρισμα του ΣΔΟΕ….

10. Κύριε Δασκαλόπουλε, από το έτος 2000 όταν και αναλάβατε ως Πρόεδρος το Ιστορικό Μας Ίδρυμα σας ζητώ με επιστολές μου ανά εξάμηνο να μου χορηγήσετε ΠΛΗΡΕΙΣ & ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ των ΧΡΕΟΠΙΣΤΩΣΕΩΝ μου, ως ορίζει ο νόμος και δεν μου χορηγούσατε. Αντί των ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ  μου χορηγούσατε ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΚΙΚΕΣ αν και υπήρχε ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Τι φοβόσασταν ότι θα αποκαλυφθεί;

11.  ‘Ετος 2015. Κύριοι Συνεταίροι: Για να τεκμηριώσω και να δημοσιοποιήσω όλα αυτά τα οποία σας εξιστορώ σήμερα αναγκάστηκα να εκδώσω το έτος 2015 Βιβλίο με τίτλο: Από την Αντιεισαγγελέα Θεολογίτου στον Εισαγγελέα Θεολογίτη.

12. Κύριε Δασκαλόπουλε, σε Συμπληρωματική του Πραγματογνωμοσύνη ο Αθηναίος Ορκωτός Λογιστής κ. Αντων. Χαραλαμπίδης [ Αν και έλαβε εντολή από τον εισαγγελέα να την ολοκληρώσει σε 40 ημέρες, αυτός την ολοκλήρωσε μέσα σε δυο χρόνια – δεν ξέρω τι έκανε η εισαγγελία γι’ αυτό….. Εδώ θέλω να προσθέσω ότι ο εισαγγελέας είχε δώσει και πρότερη εντολή σε Καμενοβουρλώτη Ορκωτό λογιστή πάλι με χρονικό όριο 40 ημέρες…και αυτός πάλι την έκανε δυο (2) χρόνια λέγοντας ότι η Σ.Τ.Λ. δεν του δίνει στοιχεία….]  στις 15.12.2017 αναφέρει: Δεδομένου ‘ότι στις 18/12/2002 ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος όχι μόνον είχε εξοφλήσει την οφειλή του προς τη Σ.Τ.Λ., αλλά είχε και λαμβάνειν, η Σ.Τ.Λ. δεν θα έπρεπε να εφαρμόσει το άρθρο 39 του Ν.3259/2004 στις 04/08/2004 διότι δεν υπήρχε αντικείμενο για την εφαρμογή του ανωτέρω νόμου….ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ κ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΕ ΔΩΣΑΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 39 – ΑΡΑ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ κ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΕ Ή ΕΣΕΙΣ; 1) ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ, 2) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΘΕΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ., 3) ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΑΛΛΑ…Επίσης κ. Δασκαλόπουλε ο Πραγματογνώμονας γράφει ότι ο Κων/νος Δημητρακόπουλος προσκόμισε γραμμάτια είσπραξης της Σ.Τ.Λ. από τα οποία φαίνεται ότι έχουν γίνει οι εξής καταθέσεις εκ μέρους του: α) Γραμμάτιο είσπραξης 13/1/1997 Κατάθεση ποσού Δραχμών ένα εκατομμύριο εννιακόσιες χιλιάδες (1.900.000) στο λογαριασμό 0161147-GRDSA VE-03 (Σχετ. 36), β) Γραμμάτιο είσπραξης 16/09/1997 Κατάθεση ποσού Δραχμών δυο εκατομμυρίων (2.000.000) στο λογαριασμό 0161147-GRDSA VE-01 (Σχετ. 37)…..Τα ανωτέρω αλλά και άλλα χρηματικά ποσά κ, Δασκαλόπουλε, δεν αναγράφονται στις περιληπτικές καταστάσεις που μου έχετε δώσει…Επίσης με χρεώνατε συνεχώς με παράνομα δικαστικά έξοδα αξίας πολλών χιλιάδων δραχμών…..Εδώ επανέρχομαι ότι κακώς πληρώνω εγώ το δάνειο των 5.500.000 δρχ. – που και αυτός πήρε πολύ λιγότερα χρήματα στο χέρι φεύγοντας από το ταμείο της Σ.Τ.Λ.- του Κων. Αρμακά, ήμουν μεν εγγυητής , αλλά είχε περιουσιακά στοιχεία και έπρεπε κατά νόμον να στραφείτε εναντίον του και όχι εναντίον μου.

H Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και οι Βρυξέλλες ας ΔΟΥΝ τα κατωτέρα SITE μου και να βγάλουν τα Συμπεράσματά τους. Όλα τα ανωτέρω εμπεριέχονται σ αυτά.

Επίσης τα κατωτέρω SITE τα έχουν δει ΟΛΟΙ οι Εισαγγελείς της Λαμίας από το έτος 2000 έως και σήμερα και όλοι Μούγκα…











 

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ. 

https://kinmersynla.blogspot.com

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos

 

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς

Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος

Κιν. 6977 882119

Λαμία