Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

ΣουΤουΛου Gate (Σ.Τ.Λ...Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας).

 Το Ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε το 2014 για να είναι και για ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ....

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ διοικούμενη από μία αδυσώπητη σπείρα ανθρώπων, που είχε απλώσει τα πλοκάμια της παντού και έχοντας διαβρώσει το Διοικητικό- Πολιτικό και Δικαστικό Προσωπικό κατέκλεψε και κατέστρεψε Οικονομικά - Ηθικά και Κοινωνικά 16.000 Συνεταίρους .Επειδή όμως συνεχίζεται η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ...ΖΗΤΩ να λάμψει η δικαιοσύνη και να αποκαλυφθεί η απάτη.

ΣουΤουΛου Gate (Σ.Τ.Λ...Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας).






ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


ΤΟ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1996 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .

Για το Σκάνδαλο όμως Σ.Τ.Λ. ( Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας) Γκειτ οι κ.κ. δικαστές του Τριμελούς Κακουργιοδικείου του Εφετείου Λαμίας έβγαλαν απόφαση Σταθμό για τα Δικαστικά Χρονικα σε δύο ημέρες.

Στο άρον- άρον οι εξέταση των μαρτύρων (η Δίκη έπρεπε τουλάχιστον να κρατήσει δύο μήνες).

Η Απόφαση ήταν απαλλαχτική για τα 24 Στελέχη της Σ.Τ.Λ. .. δηλαδή δεν είχαν ΔΟΛΟ όταν χορηγούσαν θαλασσοδάνεια της τάξεως των 300.000 € και έτσι έπεσε έξω το Ιστορικό Μας Ίδρυμα (ιδρ. 1900) και χάσαμε και τις πρώτες μας κατοικίες, οι οποίες εδόθησαν στο ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜΑ αλλά και τις ΜΕΤΟΧΕΣ - ΜΕΡΙΔΕΣ Μας...

Και ερωτώ κ.κ. Δικαστές: Δόλο δεν είχαν κατά την σύντομη και χωρίς έρευνα απόφαση Σας...Μήπως όμως καθοδηγουνταν από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ οποία και είχε ΔΟΛΟ να μας πάρει τα Ακίνητα και να χάσουμε έτσι και τις Μετοχές Μας ;; και εκβίαζε ποικιλότροπα τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ διοικούντες το Ίδρυμα Μας που αντί να προστατεψουν τους κ.κ. Συνεταίρους, μας παρέδωσαν στους Θύτες Μας;;; Ερωτώ Εγώ;;

ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΎΣΕΤΕ στον Σύνδεσμο του ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί..συνέβησαν και με την ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΆΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ και τα ΜΜΕ της πόλης μου της Λαμίας και οι Βουλευτές Μούγκα...Η Εισαγγελίες του Πρωτοδικείου & του Εφετείου Λαμίας στο κόλπο.....Αυτά..

Δείτε το Βιντεο

https://youtu.be/GZ31mOobJ9o