Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ της Σ.Τ.Λ.

ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ  της Σ.Τ.Λ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Πρώην Πρόεδρος των Συνεταίρων
Δανειοληπτών – Εγγυητών  της πρώην
Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας
Καποδιστρίου 12 – Λαμία
T.K. 35 100
Φορητό: 6977 882119
          2) www. dimitrakopulos.gr

ΠΡΟΣ

1000 mail (κ.κ. Συνεταίρους - 250 δικηγόροι της Φθιώτιδας - ΜΜΕ Φθιώτιδας - ΜΜΕ Αθηνών και σε διάφορες άλλες κατηγορίες πολιτών της Φθιώτιδας).

 

Λαμία 18 Οκτωβρίου 2017
Αγαπητά 16.000 θύματα της
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

Στην προσπάθειά μας να διεκδικήσουμε ΕΝΤΟΚΑ τις ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ Μας από την ημέρα που καταβάλαμε τα χρήματά μας ως ΚΕΦΑΛΑΙΟ στο Ταμείο του Συνεταιρισμού - Σ.Τ.Λ. αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Όσοι κ.κ. Συνεταίροι ενδιαφέρονται να εγγραφούν ΜΕΛΗ του υπό ίδρυση ΣΥΛΛΟΓΟΥ να επισκεφθούν το φωτοτυπικό κατάστημα του Κώστα Δημητρακόπουλου (Καποδιστρίου 12 Λαμία, φορητό 6977 882119 και e-mail: kode.d@hotmail.com) για να συντάξουν και υπογράψουν την Αίτηση Μεριδιούχου, έχοντας μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Υ.Γ. Όσοι κ.κ. Συνεταίροι αδυνατούν να προσέλθουν στο κατάστημα μου για να υπογράψουν την ΑΙΤΗΣΗ, είτε λόγω ασθενείας τους, είτε λόγω παραμονής τους σε άλλη πόλη της Ελλάδας ή του Εξωτερικού δύνανται να μας στείλουν με e-mail 1) Υπογεγραμμένη την συνημμένη ΑΙΤΗΣΗ και 2) Τις δυο όψεις της αστυνομικής τους ταυτότητας.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ  ΟΣΟΥΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ.