Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ


ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΩΝ ΑΝΑΚΡΙΣΕΩΝ ΑΠΌ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΟΜΟΙΑ ΑΝΑΝΕΩΝΑ BLOG ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ..ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ !

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ....

Blog. 1) www.lamiaspero1.blogspot.com,
2) dimitrakopulos.gr
Ι
f.b. 1, Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία
f.b. 2, Κώστας Γεώργιος Δημητρακόπουλος

Twitter: https://twitter.com/kd_kode






Περί Καταθέσεως του Καταστατικού στο Ειρηνοδικείο Λαμίας.


ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ
ΤΗΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
(Υπό Εκκαθάριση)
Γραφεία: Καποδιστρίου 12 – Λαμία
Τηλ. 22310 42412, 6977 882119, fax. 22310 29240
Blog 2: www.dimitrakopulos.gr
f.b. Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία (Σύλλογος Μεριδιούχων Σ.Τ.Λ),
Τ.Κ. 35 100

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λαμία25 Απριλίου 2018

ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΑΓΑΠΗ

Θέμα: Περί Καταθέσεως του Καταστατικού στο Ειρηνοδικείο Λαμίας.

Η προθεσμία που όρισε ο Σύλλογός Μας για την εγγραφή των ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ έληξε σήμερα 25 Απριλίου 2018.
Ο Δικηγόρος του Συλλόγου μας κ. Οδυσσέας Γκορίτσας έλαβε σήμερα την εντολή να καταθέσει στο Ειρηνοδικείο Λαμίας το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ και την ΠΡΑΞΗ  ΙΣΡΥΣΗΣ για την νομιμοποίηση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.
ΗΔΗ  ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ  είναι  62 Συνεταίροι –Μεριδιούχοι και το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ  & την ΠΡΑΞΗ  ΙΔΡΥΣΗΣ τα έχουν υπογράψει 52 Συνεταίροι – Μεριδιούχοι, άλλοι λόγω ελλείψεως του 15 ευρου και άλλοι λόγω ότι βρίσκονται εκτός Λαμίας.
Μόλις ο Σύλλογός Μας εγκριθεί από το Ειρηνοδικείο Λαμίας θα συζητήσουμε και με άλλους Συλλόγους Συνεταιριστικών Τραπεζών για να ιδρύσουμε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ για να διεκδικήσουμε τα ΔΙΚΑΙΑ Μας, ζητώντας ταυτόχρονα και την ΤΙΜΩΡΙΑ των Διοικούντων. Αυτό το απαιτούν και οι άλλοι Σύλλογοι.
Καθήκον των 62 κ.κ. Συνεταίρων –Μεριδιούχων παραμένει να φροντίσουν να φέρουν στο Σύλλογός Μας όσους το δυνατόν περισσότερους Μεριδιούχους, διότι έτσι θα υπάρξει ΙΣΧΥΣ.
Δεν πρέπει κ.κ. Συνεταίροι –Μεριδιούχοι να ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ στη «Συμμορία των Κολλητών» τα χρήματά μας που απορρέουν ΕΝΤΟΚΑ από τις ΜΕΡΙΔΕΣ – ΜΕΤΟΧΕΣ ενός εκάστου που τις ΕΚΜΕΤΑΚΕΥΤΗΚΑΝ επί ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τώρα.

Για την Προσωρινή Διοίκηση
Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Κων/νος Γ. Δημητρακόπουλος





ΙΔΟΥ

Η PQH αν και παράνομη συνεχίζει τους Πλειστηριασμούς.

Ο Σύλλογος Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ευβοίας και με Πρόεδρο τον Στυλιανό Πολυκράτη με ΕΞΩΔΙΚΟ επιμένει ότι η PQH παρανομεί.

ΕΠΕΙΔΗ μέχρι και σήμερα  η 182/1/04-04-2016 απόφαση της ΕΠΑΘ, της Τράπεζας της Ελλάδος με την οποία ορισθήκατε ως «ειδικός εκκαθαριστής» της «Τράπεζας», πάσχει από ακυρότητα καθόσον κατά τον χρόνο ορισμού σας, ήτοι την 04-04-2016, δεν διαθέτατε  διοικητικό συμβούλιο νόμιμα συγκροτημένο και δημοσιευμένο στο Γ.Ε.Μ.Η. που να ενεργεί συλλογικά και να είναι αρμόδιο να αποφασίζει για κάθε πράξη που αφορά στη διοίκηση της εταιρείας σας, στη διαχείριση της περιουσίας σας και γενικά στην εκπλήρωση του σκοπού σας….

Διαβάστε τα συνημμένα  (Δυστυχώς τα ΕΞΩΔΙΚΑ είναι σε μορφή pdf  και δεν αναγνωρίζονται από το σύστημα).


kaliterilamia.gr


ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΩΒΗΤΟ ΕΠΙ 20 ΕΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ



ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ - Περί του 5πλασίου που αναφέρει στην Πραγματογνωμοσύνη του ο κ. Τραγγανίδας.

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ
ΤΗΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
(Υπό Εκκαθάριση)
Γραφεία: Καποδιστρίου 12 – Λαμία
Τηλ. 22310 42412, 6977 882119, fax. 22310 29240
Blog 2: www.dimitrakopulos.gr
f.b. Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία (Σύλλογος Μεριδιούχων Σ.Τ.Λ),
Τ.Κ. 35 100

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λαμία 8 Απριλίου 2018

ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΑΓΑΠΗ

Θέμα: ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ - Περί του 5πλασίου που αναφέρει στην Πραγματογνωμοσύνη του ο κ. Τραγγανίδας.

Επειδή έρχονται μερικοί  Συνέταιροι – Μεριδιούχοι στα γραφεία του Συλλόγου μας και μας αναφέρουν ότι αν εγγραφούν στον Σύλλογό Μας θα επιβαρυνθούν και με το 5πλάσιο των Μερίδων τους και δεν το αντέχουν, διότι πληρώνουν ήδη τον ΕΝΦΙΑ να πληρώσουν και το 5πλάσιο πάει πολύ…
Σας αναφέρουμε ότι:
1)    Το άρθρο αυτό που το έβαλε η Αμαρτωλή Διοίκηση του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, διότι δια την ΛΕΗΛΑΣΙΑ & την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη οι κ.κ. Συνεταίροι, αλλά οι Διοικούντες ΔΙΟΤΙ η Διοίκηση του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου κατασπατάλησε τα χρήματα των Συνεταίρων ΔΙΝΟΝΤΑΣ  ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ της τάξεως των 22 ΔΙΣ δραχμών (Βλ. εφ. Η ΤΟΛΜΗ σελ. 10) και οι ΕΠΟΜΕΝΕΣ Διοικήσεις αφού βρήκαν ΑΔΕΙΟ το ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ αρκεστήκανε στο ΔΑΝΕΙΟ που τους έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος και δεν οδήγησαν τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ως όφειλαν.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Υπό Ίδρυση Κινήματος Μεριδιούχων της Πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας Σας εύχεται ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !






ΤΙ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ…ΤΙ ΕΛΛΑΔΑ…ΤΙ ΛΑΜΙΑ… - ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΩΒΗΤΟ ΕΠΙ 20 ΕΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ…


ΤΙ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ…ΤΙ  ΕΛΛΑΔΑ…ΤΙ  ΛΑΜΙΑ… - ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΩΒΗΤΟ ΕΠΙ 20 ΕΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ…


Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Πρόεδρος του υπό Ίδρυση Συλλόγου
Μεριδιούχων της πρώην
Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας
Καποδιστρίου 12 Λαμία
Τ.Κ. 35 100
Τηλ. 6977 882119, 22310 42412
www. dimitrakopulos.gr

ΠΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ
ΚΥΡΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΝΤΕΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

1000 mail (κ.κ. Συνεταίρους - 250 δικηγόροι της Φθιώτιδας - ΜΜΕ Φθιώτιδας - ΜΜΕ Αθηνών και σε διάφορες άλλες κατηγορίες πολιτών της Φθιώτιδας).



Λαμία 12 Απριλίου 2018


ΘΕΜΑ: ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΩΒΗΤΟ ΕΠΙ 20 ΕΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ…ΜΕΡΟΣ Γ…ΤΙ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ…ΤΙ  ΕΛΛΑΔΑ…ΤΙ  ΛΑΜΙΑ…

Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρος
Του Εφετείου Λαμίας
Κυρία Αικατερίνη Παντένα

Υπό έλεγχο θα πρέπει Κυρία Αικατερίνη Παντένα να είναι και ΟΣΟΙ χειρίστηκαν την έρευνα αυτή, ώστε να κριθεί ποιοί την προώθησαν και ποιοί την κράτησαν παραπάνω από όσο έπρεπε...
ΕΠΙΣΗΣ να ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ Αν ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ δικαστές του Πρωτοδικείου και του Εφετείου Λαμίας…δίνοντάς τους οι κατηγορούμενοι ΑΚΙΝΗΤΑ, στο κέντρο της Λαμίας, στα Γαλανέϊκα και στα Καμ. Βούρλα.
Κυρία Παντένα
Ξαναεπισημαίνω

Το Οικονομικό Σκάνδαλο του Αιώνα της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας (Σ.Τ.Λ) κατέστρεψε Οικονομικά – Ηθικά - Κοινωνικά 16.000 κ.κ. Συνεταίρους και που εγώ τους αποκαλώ χρόνια τώρα «ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΟΛΛΗΤΩΝ» που αποτελείται από τους Διοικούντες το Ιστορικό Μας Ίδρυμα Διοικήσεις των Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου – Νικ. Δασκαλόπουλου – Δημ. Καρδάκου, αλλά και από εισαγγελείς, δικαστές κ. α. και αυτά που γράφω σας τα τεκμηριώνω και με έγγραφα και φύλλα εφημερίδων και ΟΦΕΙΛΕΙ η δικαιοσύνη να αποκαλύψει στο Φθιωτικό λαό και στο Πανελλήνιο ολόκληρη τη ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ, τον Αρχηγό της αλλά και το ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ που βρίσκεται στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.


Με Τιμή
Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος




ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΩΒΗΤΟ ΕΠΙ 20 ΕΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.


Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Πρόεδρος του υπό Ίδρυση Συλλόγου
Μεριδιούχων της πρώην
Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας
Καποδιστρίου 12 Λαμία
Τ.Κ. 35 100
Τηλ. 6977 882119, 22310 42412
www. dimitrakopulos.gr

ΠΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ
ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΑΙΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

1000 mail (κ.κ. Συνεταίρους - 250 δικηγόροι της Φθιώτιδας - ΜΜΕ Φθιώτιδας - ΜΜΕ Αθηνών και σε διάφορες άλλες κατηγορίες πολιτών της Φθιώτιδας).



Λαμία 2 Απριλίου 2018


ΘΕΜΑ: ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΩΒΗΤΟ ΕΠΙ 20 ΕΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
@@@@@@@@@@
Παραδικαστικά κυκλώματα παραγράφουν μεγάλα εγκλήματα ....
Ο Π. Πολλάκης αποκάλυψε ίδια πατέντα, με την Χαλκιδική, τις Συνεταιριστικές
Παρόμοια έρευνα αποκαλύπτουμε σήμερα ότι διεξάγεται και για την Συνεταιριστική Λαμίας με εντολή της Επιθεωρήτριας του Αρείου Πάγου κ. Παρασκευά.

Την έρευνα θα διεξάγει η Πρόεδρος Εφετών Λαμίας κ. Πανταίνα.


Εκεί το κύριο μέρος του σκανδάλου είναι ότι το βούλευμα βγήκε το 2013, αν και το πρώτο πόρισμα καταγραφής των εγκλημάτων έγινε το 2000. Δηλαδή μετά 13 χρόνια!!!
Προφανώς υπό έλεγχο θα πρέπει να είναι όλοι όσοι χειρίστηκαν την έρευνα αυτή, ώστε να κριθεί ποιοί την προώθησαν και ποιοί την κράτησαν παραπάνω από όσο έπρεπε...
Ο Υπουργός Υγείας κ. Πολλάκης στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής μεταξύ πολλών σοβαρότατων καταγγελιών αποκάλυψε ότι βασικότατη πτυχή του σκανδάλου περίμενε 10 χρόνια μέχρι να βγει από το συρτάρι!
Δυστυχώς δεν είναι αυτές οι υποθέσεις μόνο και τις επομενες ημέρες θα αποκαλύψουμε και άλλες που πνίγονται επι χρόνια και στο τέλος παραγράφονται...Και όποιος τις καθυστερεί παραδικαστικά λειτουργεί...



ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΕΠΙ 20ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ



ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΕΠΙ 20ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ


@@@@@@@@@@

Παραδικαστικό Κύκλωμα και στη Λαμία επί 20ετία και οι Αρμόδιοι Υπουργοί Δικαιοσύνης και Οικονομικών δεν γνώριζαν…Ο Κώστας Δημητρακόπουλος όμως ενημέρωνε το ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ από το 2002.

Παραδικαστικό κύκλωμα σε Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική!

@@@@@@@@@@

Παραδικαστικό Κύκλωμα στη Λαμία επί 20ετία και οι Αρμόδιοι Υπουργοί Δικαιοσύνης και Οικονομικών δεν γνώριζαν…
Η Συμμορία των Κολλητών αλώνιζε στη Λαμία σε βάρος 16.000 κ.κ. Συνεταίρων της Σ.Τ.Λ.και οι Αρμόδιοι Υπουργοί Δικαιοσύνης και Οικονομικών δεν γνώριζαν…
Διαβάστε τις απαντήσεις των αρμοδίων Υπουργών (Σχετ. 1,2,3 και 4).
Φίλες & Φίλοι
Αγαπητά 16.000 θύματα της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας
Και στη Λαμία υπάρχει παραδικαστικό κύκλωμα και με Συμμορία Κολλητών και όλοι μούγκα…Γιατί ;
Χρόνια τώρα ομιλώ και γράφω για τη Συμμορία των Κολλητών και κανένας εισαγγελέας δεν με καλεί να καταθέσω …Γιατί ;
Κύριε Λακαφώση οδήγησε τη Συμμορία των Κολλητών στο σκαμνί…και όχι μόνο…Χρόνια τώρα περιμένει ο Φθιωτικός λαός, αλλά και το Πανελλήνιο ένα Λεοντόκαρδο Εισαγγελέα να κάνει το καθήκον του !


Σε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ εκποιήθηκε τελικά και το ΚΤΙΡΙΟ της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ..


Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Προσωρινός Πρόεδρος
Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

Λαμία 29 Μαρτίου 2018

Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι, μεριδιούχοι της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ , οι εξελίξεις τρέχουν, αλλά η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ της χώρας μας, δηλαδή αυτή των πολιτών της Ελλάδας μάλλον τρέχει ανάποδα …προς τα πίσω.

Σε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ εκποιήθηκε τελικά και το ΚΤΙΡΙΟ της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στη ΛΑΜΙΑ, σε τίμημα περί τις 800.000 ευρώ.

Πλειοδότησε κατά πληροφορίες μας ΙΔΙΩΤΗΣ , επιχειρηματίας από τη Φθιώτιδα.
Μετά τη ΣΤΑΥΡΩΣΗ διαμοιράζονται τα ιμάτια.

Η 28η ΜΑΡΤΙΟΥ θα αποτελεί μία συμβολική ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. Ημέρα ΘΛΙΨΗΣ για τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ και ΕΜΠΟΡΙΚΟ- ΑΓΡΟΤΙΚΟ κόσμο της Λαμίας , αλλά και της ΣΤΕΡΕΑΣ γενικότερα.

Η Εισαγγελία Λαμίας γνώριζε περί του Οικονομικού Σκανδάλου της πρώην Σ.Τ.Λ. από το έτος 1992, αλλα ΜΟΥΓΚΑ...


Αγαπητοί 16.000 κ.κ. Συνεταίροι της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας (Σ.Τ.Λ.).

Να που έρχονται τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, η πρώτη Ιντερνετική Εφημερίδα της Αθήνας του έγκριτου Δημοσιογράφου – Δικηγόρου – Ερευνητή κ. Γιάννη Ντάσκα να ασχοληθεί σοβαρά με το Σκάνδαλο της Σ.Τ.Λ.

Ένα σκάνδαλο που κρατά από το 1992, και που o Κώστας Δημητρακόπουλος ενημέρωνε συνεχώς από το έτος 2000 έως και σήμερα με εκατοντάδες mails όλα τα Μ.Μ.Ε της πόλης του της Λαμίας και των Αθηνών και που όλη η Ελλάδα γνωρίζει πολύ καλά μέσω της εφημερίδας η ΤΟΛΜΗ που διανέμεται σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αγαπητοί κ.κ. Συνεταίροι ψάξτε τα παραστατικά Σας, θα ανακαλύψετε όλοι Σας κάποια λαμογιά, η Συμμορία των Κολλητών θα έχει αφήσει ίχνη και επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον Κώστα Δημητρακόπουλο στο κιν. 6977 882119.

Η Εισαγγελία Λαμίας γνωρίζει περί του Οικονομικού Σκανδάλου της πρώην Σ.Τ.Λ. από το έτος 1992 που άρχισε η Βιομηχανία των Διαταγών Πληρωμών με τα Γραμμάτια ( τότε το Ιδρυμά Μας ήταν Πιστωτικός Συνεταιρισμός και δάνειζε όπως δανείζει ένας ιδιώτης σε ιδιώτη και το νομικό πλαίσιο ήταν ανάλογο ) που υπογράφαμε και ήταν φορτωμένα με Παράνομους Κεφαλαιοποιημένους Τόκους ανά Εξάμηνο, αλλά σιωπά και το πιο σπουδαίο βάζει στο Αρχείο σκόπιμα νόμιμα έγγραφα Μηνύσεις – Αναφορές – Καταγγελίες που αφορούν τη Σ.Τ.Λ.

Η Εισαγγελία Λαμίας όρισε δυο ορκωτούς λογιστές για την Υπόθεση του Κώστα Δημητρακόπουλου, δίνοντας τους διορία 40 ημερών και μετά πέντε (5) ολόκληρα χρόνια ο ορκωτός λογιστής αποφαίνεται αυτό που και ένας μη λογιστής μπορεί να καταλάβει ευκόλως ότι ο Δημητρακόπουλος δεν χρωστούσε από το 2002, αλλά η Τράπεζα του χρωστάει….και ερωτώ εγώ: 

Αν αυτό δεν είναι ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;

Διαβάζοντας τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ θα ενημερωθείτε πλήρως.

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Λαμία


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΡΑΦΗ
Παρ, 16/03/2018 - 00:41
Γράφει o ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

 Μαύρη τρύπα-μαμούθ σε δήμο, διώξεις-βόμβες σε τράπεζες!

Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ: Μ.Μ.Ε – Δικαστές – Εισαγγελείς – Βουλευτές – Τοπικοί Άρχοντες – Άρειος Πάγος κ.α. …Ποιός όμως τους καθοδηγούσε ;



e-ΜΩΛΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φθιώτιδα_online_Δήμος Καμένων Βούρλων.Τοπικά νέα,ειδήσεις. Στείλτε τα σχόλια σας,τις καταγγελίες σας άλλα και τις προτάσεις σας στο sofianurtens@gmail.com
ς άλλα και τις προτάσεις σας στο sofianurtens@gmail.com
ΘΕΜΑ: Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ: Μ.Μ.Ε – Δικαστές – Εισαγγελείς – Βουλευτές – Τοπικοί Άρχοντες – Άρειος Πάγος κ.α. …Ποιός όμως τους καθοδηγούσε ;

Φίλοι μου
Αν στο Google γράψετε Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας και πάτε στις εικόνες και στα Βίντεο θα αναρτηθούν ΟΛΑ τα κατωτέρω αναφερόμενα από εμέ. ΟΛΟΙ λοιπόν τα εγνώριζαν και τα γνωρίζουν και όλοι μούγκα. Αρκετά όμως ήλθε η ώρα να μιλήσει η Πραγματική Δικαιοσύνη….Ιδού λοιπόν Κυρία Δικαιοσύνη…Μέλλον Λαμπρόν…

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ο "τρυφερός Σημίτης", ο Στουρνάρας, η διαπλοκή και το νέο χαστούκι Νικολόπουλου.


Ο "τρυφερός Σημίτης", ο Στουρνάρας, η διαπλοκή και το νέο χαστούκι Νικολόπουλου.

"Πρωθυπουργέ γιατί τον κρατάτε στην Τράπεζα Ελλάδας;"

Και ερωτώ εγώ Φίλοι Μου.
Μήπως ο Στουρνάρας έχει προσφέρει Υπηρεσίες και για την διαιώνιση του Σκανδάλου της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας ; ΕΡΩΤΩ ;
Διαβάστε τον έγκριτο Δημοσιογράφο – Δικηγόρο – Ερευνητή κ. Γιάννη Ντάσκα θα μάθετε πολλά !
Γράφει o ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

Χαιρετώ
Κώστας Δημητρακόπουλος
Λαμία