Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ (τι άλλο μπορεί να κάνει ένας πολίτης όταν υπάρχει τέτοια διαπλοκή), Λαμόγιο 1

Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Πρώην Πρόεδρος των Συνεταίρων
Δανειοληπτών – Εγγυητών  της πρώην
Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας
Καποδιστρίου 12 – Λαμία
T.K. 35 100
Φορητό: 6977 882119
          2) www. dimitrakopulos.gr

ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
(τι άλλο μπορεί να κάνει ένας πολίτης
όταν υπάρχει τέτοια διαπλοκή)

ΠΡΟΣ

1000 mail (κ.κ. Συνεταίρους - 250 δικηγόροι της Φθιώτιδας - ΜΜΕ Φθιώτιδας - ΜΜΕ Αθηνών και σε διάφορες άλλες κατηγορίες πολιτών της Φθιώτιδας).

 

Λαμία 22 Οκτωβρίου 2017
Αγαπητά 16.000 θύματα της
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας είναι εγκληματική Οργάνωση σαν την Τράπεζα Πειραιώς ΕΞ  ΑΙΤΙΑΣ «ΔΑΝΕΙΚΩΝ και αγύριστων σε επιχειρήσεις ημετέρων και οργίου κακοδιαχειρίσεως και «κόκκινων δανείων» εκατομμυρίων κρυμμένων κάτω από το χαλί…μελών του Δ.Σ. που δάνειζαν αφειδώς εαυτούς και αλλήλους…θαλασσοδάνεια εκατομμυρίων ευρώ που κατέληξαν στις τσέπες μελών των Διοικήσεων…
Για όλα τα ανωτέρω ο Βουλευτής Φθιώτιδας
της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας
και τέως αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ
Τώρα όμως που τα γνωρίζει τι θα πράξει.
Διαβάστε τη δήλωσή του, την έχω επισυνάψει.


Και πάλι ο έγκριτος Δημοσιογράφος - Ερευνητής και Δικηγόρος αναφέρεται στην Αμαρτωλή πρώην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας και μάλιστα τον κρύβει τον κ. Υπουργό.
 Γιατί κύριε Ντάσκα ; Αρκετά … όλα πλέον να βγουν στη φόρα, στη φόρα παρτίδα …..Ονομάτισε τον λοιπόν….Θα σας τον πω εγώ κ.κ. Συνεταίροι …λοιπόν πρόκειται για τον Βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας τον κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

======================================

Γράφει λοιπόν ο έγκριτος Δημοσιογράφος κ. Γιάννης Ντάσκας
                  
«…Αυτοί οι (πρώην) υπουργοί και φίλοι αυτών των δυο Κομμάτων, τα οποία δανείστηκαν από τις Τράπεζες και για να καλύψουν τα δάνεια που κατέληξαν σε φιλενάδες και δημοσιογράφους και βίλες, που ρήμαξαν όλες τις Τράπεζες και τις έκλεισαν...
Αυτά τα Κόμματα που έφαγαν τον Εισαγγελέα Πεπόνη, όταν τους έβαλε χέρι στα κομματικά ταμεία και στις φιλενάδες και τους δημοσιογράφους φίλους ...
Και όταν κλήθηκαν να απαντήσουν είπαν ότι δεν ήξεραν τίποτα για τον Πεπόνη, δεν ήξεραν καν ότι υπήρχαν στα συρτάρια δικαστών θαμμένες για χρόνια ποινικές διώξεις για Τράπεζες, και το αντικείμενο των διώξεων ήταν πάνω από ένα δις συνολικά..

"Δεν γνώριζα καν ότι υπήρχε δίωξη από το 2014 για κακουργήματα ύψους 150 εκατομ ευρώ και αν τολμήσετε να γράψετε ότι γνώριζα θα σας πάω στη Δικαιοσύνη" μας διεμήνυσε το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, κορυφαίος υπουργός επί Σαμαρά, για τη Συνεταιριστική Λαμίας, στην οποία έθαψαν τις διώξεις για τρία χρόνια...»

Για περισσότερα στα ntokoumenta.gr

Και συνεχίζω
ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ Δικαστηρίου Λαμίας «ΕΓΩ ΟΜΩΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ «ΜΑΙΜΟΥ» – ΕΥΝΟΪΗΘΗΚΑΝ  ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΑ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ  ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, έχω αναφερθεί σχετικά σε ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ».
Απόσπασμα από το ΠΟΡΙΣΜΑ της κυρίας Ελένης Μιχαλοπούλου:
1.     Το 2/2013 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας. Το βούλευμα αυτό αφορούσε τα πραγματικά περιστατικά δανειοδότησης των εταιριών “COFIPLAN S.A  …(εταιρεία φάντασμα στο Λουξεμβούργο για 785.000.000 δρχ.)  ”  , “ ΑΓΡΟΦΙΛΜ ΑΕ” και της κοινοπραξίας “ΕΛΙΤ ΑΤΕ – ΔΟΜΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΤΕ” για χρονικό διάστημα από 1-1996 έως 31-5-2000.