Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

ΤΟ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, 22-23/11/2022

 ΤΟ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 



ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ




Αγαπητοί 16.000 Συνεταίροι

Της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ






ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


Και Φίλες & Φίλοι που με διαβάζετε και παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα στο Ιστορικό Μας ίδρυμα που ίδρυσαν οι παππούδες για Μας το έτος 1900.

Για να μην σας στέλνω πολλά e-mails τα συγκέντρωσα όλα σε ένα, όσα ενέβασα στα τέσσερα Profil του f.b. που διαθέτω και σας τα κοινοποιώ για να βγάλετε τα Συμπεράσματα Σας.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!!


Εφετείο Λαμίας, 22-23/11/2022, η δική συνεχίζεται είναι η δεύτερη ημέρα της δίκης του Αιώνα.

Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ: ΑΘΩΟΙ  ΟΙ 24 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΔΟΛΟΥ.


Με χρονολογική σειρά οι αναρτήσεις μου στα τέσσερα Profil μου.


12/11/2022

 

Σε 10 ημέρες ήτοι στις 22/11 ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ στο Τριμελές Κακουργιοδικείο του Εφετείου Λαμίας τα 24 πρώην Στελέχη της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ .

Η ΔΙΚΗ αφορά τα θαλασσοδάνεια που έδιναν χωρίς εγγυήσεις και έτσι έπεσε έξω το Ιστορικό Μας Ίδρυμα

Η ΔΙΚΗ αυτή είναι η Δική του Αιώνα για τη Λαμία επειδή ζημιώθηκε το Ελληνικό Δημόσιο, αλλά και οι Συνεταίροι με 150 εκατομμύρια Ευρώ .

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε. της πόλης μου δεν ενημερώνουν τους κ κ. Μετόχους ως έχουν υποχρέωση από τον νόμο....Τι είδους Δημοσιογραφία κάνουν....

Για άλλα μικροαδικηματα γράφουν τεράστια πρωτοσέλιδα και στην περίπτωση αυτή ΜΟΥΓΚΑΦΟΝ ;;

Τι συμβαίνει λοιπόν; Δεν μπορεί κάτι συμβαίνει στην πόλη της Λαμίας...

ΗΔΗ μέχρι στιγμής με ενημερώνουν φίλοι μου στο f b. ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για το σοβαρό αυτό Θέμα των 150 εκατομμυρίων ευρώ ...

 

                                                        22/11/2022

Όλοι στο Εφετείο Λαμίας (έξω από την πόλη) στην ιστορική δίκη του Αιώνα κατά των 24 κατηγορουμένων επειδή χορηγούσαν θαλασσοδάνεια της τάξεως των 300.000 € και έτσι έπεσε έξω το Ιστορικό μας Ίδρυμα η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ (1900-2012).

ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΚΩΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ..

ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΜΑΣ....

ΥΠ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Κύριοι δικαστές,

Ιδού οι Μεγάλες δίκες στη Λαμία.

Στη Λαμία εκτυλίχθηκαν συνταρακτικές δίκες, που είναι Πανελληνίως γνωστές, οι Σημαντικότερες είναι:

α). Η δίκη του Κιλελέρ (1910),

β). Η δίκη του Εκτάκτου Στρατοδικείου Λαμίας (1918),

γ).«Η Δίκη της Λαμίας» (1922) (Αλ. Παπαναστασίου – Δημοκρατικό Μανιφέστο),

δ). Οι δίκες του Στρατοδικείου Λαμίας (1945-1950),

ε). Η δίκη της Σπυριδούλας (1956)

στ). Η δίκη του Γοργοποτάμου (1965) που ήμουν κι εγώ εκεί, και

Σήμερα, 22/11/2022 πραγματοποιείται με καθυστέρηση 10 ετών η Δίκη του Αιώνα κύριοι Δικαστές που καλείστε ΣΕΙΣ να δικάσετε και να καταδικάσετε τα 24 Στελέχη της πρώην Συνεταιριστικής Λαμίας που χορηγούσαν Θαλασσοδάνεια και έριξαν έξω το Ιστορικό Μας Ίδρυμα, χάνοντας τις Μετοχές Μας που τις αγοράζαμε για τα γεράματα μας, αλλά και να μάθει το Πανελλήνιον τι ακριβώς συνέβαινε στη Λαμία από το έτος 1992 έως και σήμερα και ποιοι τους προστατεύουν κάνοντας μπίζνες σε βάρος ενός ολόκληρου Νομού.

 

Σήμερα πρέπει να μάθετε ακριβώς τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία δεν τα χωράει ο απλούς νους ενός ανθρώπου στην πόλη της Λαμίας, δηλαδή για στις ρεμούλες των ολίγων στις πλάτες των πολλών για να βγάλετε την ετυμηγορία Σας.

ΦΙΛΟΙ & ΦΙΛΕΣ

Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΤΕΛΟΣ ...ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ



 23/11/2022

ΑΚΟΥΣΤΕ - ΑΚΟΥΣΤΕ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ


Από έγκαιρη πηγή μόλις πληροφορήθηκα ότι η Δίκη του Αιώνα τελείωσε και ο εισαγγελέας πρότεινε την ΑΠΑΛΑΓΗ ΤΩΝ 24 ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΔΟΛΟΥ....


Εν όψη Εκλογών συμβαίνουν πολλά ...

ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΔΟΛΟΥ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟ 20% ΜΟΝΟ ΕΞΟΦΛΗΣΑΝ....

Υπενθυμίζω ότι στην μικρή αίθουσα του ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ ήταν: 24 κατηγορούμενοι, 20 δικηγόροι, 10 αστυνομικοί και δύο ακροατές και το ποιο ωραίο ότι ο Πρόεδρος είπε: Όποιος από το ακροατήριο θέλει να μιλήσει μπορεί να το κάνει...Αυτάαααα

Υ.Γ. 1. Και στην Μικρασιατική Καταστροφή οι Στρατηγοί δεν είχαν δόλο αλλά τους τουφεκισαν στο Γουδί...

Υ Γ. 2. Αν και ο Πρωθυπουργός της χώρας ρίξει τη χώρα στα βράχια, χωρίς να έχει δόλο δεν πρέπει να τιμωρηθεί ως ανίκανος;

Υ.Γ. 3. Αν ο Υπουργός των Οικονομικών καταστρέψει την χώρα χωρίς να έχει δόλο, δεν πρέπει να τιμωρηθεί ως ανίκανος;

Υ.Γ. 4. Εδώ όμως η χώρα μας δεν έχει δικαιοσύνη και αυτό έχει αποδειχθεί στην πράξη. Για αυτό πρέπει να βρεθούν κάποιοι άξιοι εισαγγελείς και δικαστές να γκρεμίσουν εκ θεμελίων την υπάρχουσα Δικαιοσύνη....

Υ.Γ. 5. Η Τράπεζα της Ελλάδος όμως τα γνώριζε όλα αυτά επειδή τα έλεγα στις 12 Γενικές Συνελεύσεις και ήταν γραμμένα στα Πρακτικά και όμως ανέχονταν τους Ανίκανου ς αυτούς διοικούντες το Ιστορικό Μας Ίδρυμα με σκοπό να δώσει αργοτερα στο ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΝΑ τις περιουσίες Μας ..

Αυτά προς το παρόν.

ΕΜΕΊΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΊΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ....

 


23/11/2022

Φίλες & Φίλοι

Αγαπητοί Εξαφανισμένοι 16.000 Συνεταίροι:


Πρώτα κατέθεσε ως μάρτυρας ο έγκριτος Δημοσιογράφος κ. Γιάννης Ντάσκας.

Βγαίνοντας από την αίθουσα με ενημερώνει ότι ο Πρόεδρος της Έδρας δεν τον άφησε να πει τίποτα, μα τίποτα ....Κώστα μου λέγει η δίκη είναι στημένη και πάνε να τους απαλλάξουν.

Μα ΓΙΑΝΝΗ του λέγω εσύ μου έλεγες χθες ότι η Έδρα έχει υποχρέωση να ακούσει τον μάρτυρα για να βγάλει σωστή ετυμηγορία και δεν σε άφησαν πεις τίποτα ...Ναι τίποτα - τίποτα ..

Καλά του λέγω θα τους περιποιηθώ εγώ καταλλήλως Όλους...

Ανεβαίνω κι εγώ να εξεταστώ ως Mάρτυρας και έχω μαζί μου την κατάθεση μου για να την αναπτύξω και να αποδείξω έτσι ότι οι 24 είχαν συστήσει Συμμορία και ότι στη Λαμία υπάρχει Παραδικαστικό Κύκλωμα και για αυτό χάσαμε τα σπίτια μας και τις Μετοχές μας και να τεκμηριώσω με παραδείγματα τα λεγόμενα μου, αλλά ο Πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος....

Απάντησε μας μου λέγει πόσα χρήματα χορήγησαν χωρίς εξασφαλίσεις. Μα κύριε Πρόεδρε του λέγω αυτά γράφονται στο ΒΟΥΛΕΥΜΑ, το οποίο το πήρα νόμιμα, τι να σας πω απ' έξω τα ποσά;

Για να μην σας κουράζω φίλοι μου σε άλλες ερωτήσεις του απάντησα εντόνως ότι οι 24 είχαν συστήσει Συμμορία, εδώ και πολλά χρόνια που τα γράφω σε όλα μου τα Ιντερνετικά site που διαθέτω και επίσης υπήρχε και Προδικαστικό Κύκλωμα στη Λαμία και για αυτό χάσαμε τα σπίτια μας, ώστε να τα πάρει το ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜΑ και τις Μετοχές Μας που τις αγοράσαμε για τα γεράματα Μας.

Ο Πρόεδρος έγινε έξαλλος και με κατέβασε από το βήμα.

Κατάθεση βόμβα στο Εφετείο Λαμίας

Ο Διάλογος μου ως Πρόεδρος των Δανειοληπτών - Εγγυητών - Μεριδιούχων της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ήταν Απίστευτος και εντονότατος με τον κ. Πρόεδρο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων και άλλους παράγοντες της Δίκης του Αιώνα η οποία διεξάγεται στο Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας για δεύτερη ημέρα.

Εξαπέλυσα καταγγελίες - βόμβες κατά της Πολιτικής και Δικαστικής Εξουσίας της Φθιώτιδας και ευθέως ότι η Εισαγγελία Λαμίας κουκούλωσε δεκάδες περιπτώσεις θαλλασσοδανείων και η Δικαιοσύνη της Λαμίας λειτούργησε και λειτουργεί με όρους παραδικαστικού κυκλώματος στο Μέγα αυτό σκάνδαλο του Αιώνα.

Αναφέρθηκα ευθέως σε δανεικά και αγύριστα Μελών της Πολιτικής Εξουσίας της περιοχής και στην σιωπή των Τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.

Προς ενημέρωση Σας αγαπητοί Μεριδιούχοι σας δημοσιοποιώ και την Κατάθεση μου ως Μάρτυρας, που δεν με άφησε ο κ. Πρόεδρος να Αναπτύξω και βγάλτε τα Συμπεράσματά Σας ..

Πρέπει όμως φίλοι μου να Αγωνιζόμαστε ΟΛΟΙ και όχι μόνο ΕΝΑΣ ...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

 

24/11/2022

Φοβερή καταγγελία για παραδικαστικό κύκλωμα και μαϊμουδιές στα μούτρα δικαστών! Δεν ντρέπεστε κύριοι για το σκάνδαλο (είχε και δίκη...) των 150 εκατομ ευρώ στη Λαμία; - Ntaskaspress | Γιάννης Ντάσκας" 

https://ntaskaspress.gr/fever-kataggelia-gia-paradikastiko-kykloma-sta-moutra-dikaston-tis-lamias-den-ntrepeste-kyrioi-gia-ti-diki-ton-150-ekatommyrion-evro/?fbclid=IwAR2chSEXIzCkh-dB5B8ufepqGplEirotqSd4UcJudbGEBk0RkBMyFP2PNQk

 

25/11/2022


ΛΑΜΟΓΙΑ - ΣΥΜΜΟΡΊΑ ΚΟΛΛΗΤΩΝ - ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΛΑΜΙΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1992 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.....


ΠΡΌΤΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΤΗΣ 23/11/2022 : ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΎΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΏΝ ΕΠΕΙΔΉ ΟΙ 24 ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟ .....ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΘΑΛΑΣΣΟΔΆΝΕΙΑ.....

Αγαπητοί

16.000 Συνεταίροι

Έστω και Μόνος κράτησα ψηλά τη Σημαία του Ιστορικού Συλλόγου μας.

Έστω και μόνος εμφανίστηκα θαρραλέα Ενώπιον του Τριμελούς Κακουργιοδικείου του Εφετείου Λαμίας να αντικρούσω τα επιχειρήματα των 24 κατηγορουμένων, των δικηγόρων αυτών, αλλά και της Έδρας η οποία ήταν καταφανώς διορισμένη υπ αυτών και των πρόστατών των.

Εμφανίστηκα ενώπιον του Τριμ. Κακουργιοδικείου για να τιμήσω τον εξαίρετο Εισαγγελέα κ. Πεπόνη που διαπίστωσε τα χαμένα 150 εκατ. ευρώ και έδωσε εντολή να οδηγηθούν σε δίκη οι 24 ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ να κρατήσουν σε λειτουργία το Ιστορικό Μας Ίδρυμα που ίδρυσαν το έτος 1900 οι παππούδες Μας.

Εμφανίστηκα ενώπιον του Τριμελούς αυτού Κακουργιοδικείου για να τιμήσω τον εξαίρετο συμπατριώτη μας κ. Δημ. Τραγγανιδα που κατανάλωσε ώρες και ώρες να συντάξει την ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ του και πήγαινε έλα 4 φορές λόγω αναβολών για να απαιτεί να πάρει 500 € από τα δικαστήρια Λαμίας τα οποία του είπαν, ότι δεν διαθέτουν ακόμα αυτά τα χρήματα.

Πλήρωσα από το υστέρημα μου επί 4 ΑΝΑΒΟΛΕΣ στον έγκριτο δικηγόρο μας κ. ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ από 500€ συν ύπνο ,φαγητό για να παρασταθεί στη δική του Αιώνα, επειδή στα χρονικά να δικάζονται στη Λαμία 24 Τραπεζικά Στελέχη δεν έχει ξαναγίνει...

Και οι 24 κατηγορούμενοι επιμείνανε σκόπιμα σε αναβολές μέχρι να πιέσουν κάποιους Πολιτικούς να ενδιαφερθούν για την παράνομη ΑΠΑΛΛΑΓΗ τους. Αν ήταν καθαροί δεν θα ζητούσαν ΑΝΑΒΟΛΕΣ και θα άλλαζαν τους δικηγόρους τους με άλλους για να αθωωθούν και να ξεμπερδεψουν ..

Εμφανίστηκα ενώπιον του Τριμελούς αυτού Κακουργιοδικείου για να αποδείξω ότι ΥΠΗΡΧΕ & ΥΠΑΡΧΕΙ αυτή η Συμμορία των Κολλητών που ΔΑΝΕΙΖΕ τα χρήματα μας, όταν τα ΚΑΤΑΘΕΤΑΜΕ για να αυξήσουμε δήθεν το Μετοχικό Μας Κεφάλαιο, χωρίς να βάλει τις ανάλογες εξασφαλίσεις στα ΔΑΝΕΙΑ που πήραν ακόμα και τα Μέλη της και να έχει εξοφλήσει μόνο το 20% των Μελών της, ενώ από Εμάς για 10.000 € δάνειο βάλαμε ως εγγύηση ακίνητο 600.000 € και μας το πήραν χωρίς να κρατήσουν ως όφειλαν μόνο το Δάνειο συν τους Νόμιμους Τόκους και να μας επιστρέψουν τα υπόλοιπα εκ 500.000 € ...και να μας ενημερώσουν ότι έχουμε και 1.000.000 δρχ. σε Μετοχές που η σημερινή τους αξία είναι 10πλαια....πάρε κι αυτά ....

Και βρέθηκε Φίλες & Φίλοι στις 23/11/2022 ο εισαγγελέας τις Έδρας που ελαφρά τι καρδία να προτείνει ότι οι 24 αυτοί κατηγορούμενοι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟ και οι δικαστές να το δεχθούν...

Κύριε εισαγγελέα της Έδρας και κ.κ. δικαστές προ 100 χρόνια ακριβώς και οι Στρατηγοί στην Μικρασιατική Καταστροφή ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟ και όμως τους τουφέκισαν στο Γουδή.

Αν δεν είχαν ΔΟΛΟ κ. εισαγγελέα τι είχαν; ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ; και η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ δεν τιμωρείται ; Γιατί η Τράπεζα της Ελλάδος τους άφησε επί 12 χρόνια να αλωνίζουν στο Ιδρυμά Μας;....Έπρεπε να κλείσει αυτό το ίδρυμα από την πρώτη χρονιά και η ίδια η ΤτΕ να τους οδηγήσει στη φυλακή και όχι ο εισαγγελέας κ. Πεπόνης....Γιατί δεν το έκανε η ΤτΕ;. ..Να σας πω εγώ φίλοι μου και αγαπητοί αναγνώστες της Επιστολής μου αυτής ...Άφησε σκόπιμα αυτούς τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣκαι ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ να οδηγήσουν το Ιστορικό Μας Ίδρυμα στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για να πλουτίσει η PQH...

Εμφανίστηκα ενώπιον του Τριμελούς Κακουργιοδικείου για να αποδείξω ότι ΥΠΗΡΧΕ από το έτος 1992 έως και σήμερα ΜΕΓΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ στη Λαμία που συγκάλυπτε τα Λαμόγια για να την βγάλουν καθαρή και φυσικά με ευνοεικούς ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΥΣ και Ευνοεικες ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ.ή δεν ξέρω κι εγώ με τι αλλο..για να μην βγάλουν το φίδι από την τρύπα και να δώσουν τις περιουσίες Μας στο ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜΑ...

ΟΛΑ τα ανωτέρω τα αναφέρω εδώ και 10 χρόνια μέσω του blog μου www.dimitrakopulos.gr και κανένας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ δεν τόλμησε να με οδηγήσει σε δίκη ...να σας πω εγώ ..επειδή έγραφα ΑΛΗΘΕΙΕΣ...

Ο Νικ. Δασκαλόπουλος συγκάλυψε το έτος 2000 τον Αθαν. Τριανταφυλλόπουλο, όταν βρήκε άδειο το χρηματοκιβώτιο του Ιδρύματος Μας και δεν τον οδήγησε στη φυλακή, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΛΟ κ. εισαγγελέα;

Και μην συγκρίνεις τον πατέρα σου με σένα Νίκο, ο πατέρας σου ήταν ΑΡΧΟΝΤΑΣ και εσύ ένας ΑΝΙΚΑΝΟΣ για να Διοικήσεις αυτό το Ιστορικό Ίδρυμα που αντί να βοηθήσεις τους Συνεταίρους να αποπληρωσουν τα δήθεν χρέη τους λόγω των παράνομων ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ και δεν ντράπηκες καθόλου να ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙΣ τα τότε Γραμματιά μας Χ 3 ,βάσει του Νόμου του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ο οποίος όμως διέτασσε επί του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ και μόνο, δηλαδή αυτά που βάλαμε στην τσέπη Μας.....Και εδώ δεν υπήρχε ΔΟΛΟΣ....

ΤΑ τακίμιασες όμως Δασκαλόπουλε με την Τράπεζα της Ελλάδος σε βάρος 16.000 Συνεταιρων, ούτε το 5πλασιο ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ για να πάρεις τζάμπα το υπόλοιπο μισό Φαρμακείο ....

Αυτά Συμμαθητή από το Δημοτικό & και το Γυμνάσιο, αλλά και της γειτονίας μας στα καταστήματα μας στην πλατεία Πάρκου ...ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΟΛΟ;

ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ λοιπόν στα Κανάλια της Διαπλοκής;;; Που αντί να μας βγάζουν ΜΑΖΙ να ενημερώνεται ο Κόσμος ως όφειλαν....Αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους τα Μ.Μ.Ε. της Λαμίας σήμερα αυτό το ΙΔΡΥΜΑ θα λειτουργούσε ...και τις Πρώτες Μας κατοικίες θα είχαμε, και τις ΜΕΤΟΧΕΣ Μας θα εξαργηρώναμε.

ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ στις 23/11 ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΔΟΛΟΣ.....

Ο Νικ Δασκαλόπουλος θέλησε να αγοράσει το μισό Φαρμακείο χωρίς να δώσει χρήματα....δεν είχε δόλο κ. εισαγγελέα.;

ΖΗΤΟΥΣΑ εγγράφως από τη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ επί προεδρίας του Νικ. Δασκαλόπουλου, αλλά ξεχωριστά και μέσω της εισαγγελια Λαμίας επί 10 χρόνια να μου δώσει Αναλυτικές Καταστάσεις για να αποδείξω ότι δεν χρωστάω ως όφειλε και εκ του νόμου και δεν μου τις έδινε, αλλά ούτε και ο εισαγγελέας τότε κ. Κωσταρέλλος δεν τον πίεζε, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΛΟ; ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ;;..

Αυτά και άλλα ήθελα να σας πω κ΄, Πρόεδρς της Έδρας αλλά θα σας ήμουν εμπόδιο στο έργο Σας και γι αυτό τον λόγο με διώξατε ταχέως....και γι αυτό τον λόγο δεν με βάλατε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ αναφέροντας τον Αρειο Πάγο, αν όμως εκρινε σκόπιμο η Εδρα, είχε αυτή την δυνατότητα, αλλά δεν το κάνατε.....

Τα Μέλη του Δ.Σ. που πήραν τα δάνεια και δεν τα εξόφλησαν χωρίς να χάσουν τα ακίνητα τους δεν είχαν ΔΟΛΟ κ. εισαγγελέα ; η δεν μπορούμε να τα βρούμε, γιατί δεν θέλουμε;

Μήπως έπεσαν τηλέφωνα κ. εισαγγελέα και κ.κ. δικαστές;

Γιατί ήταν Ηλίου φαεινότερο ότι έπρεπε να τους δικάσετε και καταδικάσετε για να μπορούμε να διεκδικήσουμε κι Εμείς τις ΜΕΤΟΧΕΣ μας.....

Ανυπομονούμε κ. εισαγγελέα και κ.κ. δικαστές να μάθουμε την τεκμηριωμένη Ετυμηγορία Σας, αλλά τέτοια δική σαν της 22/23-11-2022 δεν έχει πιστεύω ξαναγίνει στα Δικαστικά χρονικά το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ, δηλαδή να εξετάζονται τάχιστα, σκόπιμα, μάρτυρες, δικηγόροι, πολιτική Αγωγή....

Και άκουσον άκουσον το καλύτερο...από την Έδρα ο κ. Πρόεδρος ανακοινώνει...οποίος θέλει από το ακροατήριο μπορεί να κάνει ερωτήσεις.... Ζήτημα αν υπήρχαν δύο στο ακροατήριο ....Η αίθουσα ασφυκτιούσε με τους 24 κατηγορουμένους, με τους 20 δικηγόρους, με τους 10 αστυνομικούς...

Και το ποιο ΩΡΑΙΟ ο φίλος μου από παιδική ηλικία, έγκριτος δικηγόρος κ. Δούμας να ανακοινώνει σε Ιντερνετικό κανάλι ότι πρέπει να ξανά ανοίξει αυτή η Τράπεζα.....Με τι Πελάτες κ Δούμα.;.. βρίσκονται σήμερα κορόιδα σαν τους Παππούδες Μας, που αυτές τις ημέρες θα τρίζουν τα κόκκαλα τους;;;

ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ - ΛΥΠΆΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ...ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΟΙ 24 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ.....

ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΙΠΑΜΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΟΙ 16 000 ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΈΡΕΙ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

ΚΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ..ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ....

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ- ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΆΛΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ .

ΕΓΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΆΨΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ..

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!!....ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ....



 26/11/2022

Καλησπέρα σε όλους,

Διαβάστε φίλοι μου τι μου έγραψε προ ολίγου ένας φίλος μου μετά από 20 χρόνια....και θα καταλάβετε πολλά...

Ιδου


ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΙΛΑΜΕ

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΛΑΜΙΑΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 30.000Ε

ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ 10.000Ε ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

ΜΕΤΑ ΜΕΓΑ ΟΔΙΚΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ 28 ΜΗΝΕΣ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑΒΛΗΤΕΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΞΠΡΕΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ 1500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΜΠΟΣΑ ΜΥΡΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΚΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΧ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΛΠ

Επίσης μια Φίλη μόλις μου έγραψε:

Καραζερη Παρασκευη: Να φέρουν τα χρήματα πίσω. ..και της απάντησα: Έχουν ισχυρό Προστάτη.

ΕΠΙΣΗΣ

Τώρα θυμάμαι ότι ένας άλλος φίλος προ 15 ετών..του έλεγα, έλα να γραφτείς στον Σύλλογο Μας...η απάντηση του ήταν: Άσε πρώτα να δεις τι θα τους κάνω και μετά θα έλθω...στην Πορεία όμως δεν άντεξε και πέθανε.

Είχαν φίλοι μου τρομοκρατήσει τους Συνεταίρους....μέχρι που τους έλεγαν: Μην περάσετε ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο του μαγαζιού του Δημητρακοπούλου (Καποδιστρίου 12).

Αν όμως οι κ.κμ Συνεταίροι ήμασταν γροθιά δεν θα συνέβαιναν αυτά. Αλλά ο καθένας κοίταξε πως θα πολεμήσει μόνος του, αλλά είχε ξεχάσει την παροιμία που λέγει: Ο λύκος τα ξεμοναχιάζει ένα ένα και τα τρώει....

Ότι νεώτερο έχω θα σας ενημερώνω.

Καλό Σαββατοκύριακο !!!!

Χρόνια πολλά στις Κατερίνες !!!

 


26/11/2022

ΑΚΟΥΣΟΝ - ΑΚΟΥΣΟΝ ..


ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ .... Αίθουσα 100 τ μ. . Παρόντες 24 κατηγορούμενοι, 20 δικηγόροι, 10 αστυνομικοί, και ΔΥΟ (2) ΑΚΡΟΑΤΕΣ....και από την άλλη μεριά εγώ και ο Δικηγόρος Μας κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ.

Αγαπητοί 40 Μεριδιούχοι που έχουμε καταθέσει στην εισαγγελία Λαμίας Αίτηση για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, μόλις επικοινώνησα με τον δικηγόρο - ποινικολόγο του Συλλόγου Μας κ.ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ και μου είπε τα κάτωθι:

Η δίκη διεξήχθη ουσιαστικά κεκλεισμένων των θυρών.Αγωνιώδης προσπάθεια των δικηγόρων των 24 κτηγρμν να αποβληθει η πολιτική αγωγή.

Να μην υπάρχει αντίλογος

Ένα οικονομικό.έγκλημα των 150.000.000 € μένει ατιμώρητο

Χρειάζεται να κατατεθεί Αίτηση στον κ Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ν ασκήσει Αναίρεση υπέρ τον νόμου κατά της αθωωτικής απόφασης του Τριμ Εφετ. Κακουργ. Λαμίας

Χρειάζεται τουλάχιστον Απόσπασμα της Aθωωτικής Aπόφασης.

Εγώ φίλοι Μεριδιούχοι θα ενεργήσω τάχιστα να το έχω στα χέρια μου ..

Υ.Γ. Όσοι άλλοι Συνεταίροι έχουν ΜΕΤΟΧΕΣ - ΜΕΡΙΔΕΣ και θέλουν να τις διεκδικήσουν Εντόκως να προσέλθουν Καποδιστρίου 12 να το δηλώσουν, να υπογράψουν και να πληρώσουν από 70€ όσο πλήρωσαν και οι 40..

 


Καλημέρα Φίλες & Φίλοι,

Καλημέρα 16.000 Συνεταίροι

Ο έγκριτος δικηγόρος - ποινικολόγος του Συλλόγου Μας ΒΑΣΊΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ που έδωσε την δική του μάχη στις 22/11/2022 κατά των 24 κατηγορουμένων Στελεχών της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ στο Τριμελές Κακουργιοδικείο του Εφετείου Λαμίας μου έστειλε την κάτωθι Επιστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ

Η συγκεκαλυμμένη αμνηστία.

Η κατ ' έγκληση δίωξη για κακουργηματική απιστία στελεχών Τράπεζας.

Η περίπτωση της πρ ΣΥΝ.ΤΡΑΠ ΛΑΜΙΑΣ.

Το ατιμώρητο έγκλημα στην Λαμία.

Η αμνήστευση ,απαλλαγή όσων προκάλεσαν υπαίτια το οικονομικό ναυάγιο της.

Το έμμεσο έννομο συμφέρον και αποβολή απο την δίκη των μικρομεριδιούχων.

Η οργή στην κοινωνία της Λαμίας για την απαλλαγή των 24 κτγρμνων

 

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ

Δικηγόρου ΑΠ

Το έγκλημα της απιστίας προβλέπεται σήμερα στο άρ. 390 του νέου ΠΚ (Ν. 4619/2019) και ειδικότερα στην παρ. 1 αυτού προβλέπεται τόσο η πλημμεληματική μορφή απιστίας (εδ. α΄) όσο και η κακουργηματική της μορφή (εδ. β΄), ενώ στην παρ. 2 ρυθμίζεται ειδικότερα η απιστία σε βάρος του ελληνικού δημοσίου, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ, όταν η ζημία που προκλήθηκε υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 120.000 ευρώ. Για το έγκλημα αυτό η Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή Σύνταξης του νέου ΠΚ πρότεινε στο Σχέδιο που δόθηκε σε διαβούλευση στις 6.3.2019, την κατ’ έγκληση δίωξή του, «λόγω του ατομικού χαρακτήρα των πληττομένων εννόμων αγαθών» (κατά τις παραδοχές της Αιτιολογικής Έκθεσης του νέου ΠΚ). Ωστόσο, μετά από τις έντονες επιφυλάξεις, που διατυπώθηκαν κατά τη διαβούλευση του Σχεδίου νέου Ποινικού Κώδικα, «σε σχέση με το ενδεχόμενο καταχρηστικής μη υποβολής εγκλήσεως για την πράξη αυτή, ιδίως σε επιχειρηματικούς φορείς μεγάλου μεγέθους εκ μέρους των οργάνων της διοίκησης των ιδίων» (βλ. έτσι επί λέξει και την Αιτιολογική Έκθεση του νέου ΠΚ), η Νομοπαρασκευαστική αυτή Επιτροπή στο τελικό Σχέδιο, που κατέθεσε και το οποίο τελικά ψηφίστηκε ως νέος Ποινικός Κώδικας με τον Ν. 4619/2019, προέβη σε διορθωτικές αλλαγές και ειδικότερα επέλεξε να καθιερώσει την κατ’ έγκληση δίωξη του εγκλήματος αυτού μόνο στην πλημμεληματική του μορφή, ήτοι μόνο στην περίπτωση του άρ. 390 παρ. 1 εδ. α΄ ΠΚ (βλ. έτσι την πρόβλεψη του άρ. 405 παρ. 1 νέου ΠΚ, πριν την τροποποίηση του με το άρ. 12 παρ. 3 Ν. 4637/2019).

Ακολούθως, στις 14.10.2019 το Υπουργείο Δικαιοσύνης έθεσε σε δημόσια διαβούλευση Σχέδιο Νόμου για την τροποποίηση διατάξεων των νέων ποινικών κωδίκων (ΠΚ και ΚΠΔ). Μεταξύ των προτεινόμενων τροποποιήσεων ήταν (με το άρ. 5 παρ. 2 του Σχεδίου Νόμου) η προσθήκη νέου εδ. γ΄ στην παρ. 1 του άρ. 390 ΠΚ, που θα προέβλεπε ότι «αν η απιστία στρέφεται άμεσα κατά τραπεζικού ιδρύματος η δίωξη ασκείται μόνο κατ’ έγκληση». Η Αιτιολογική Έκθεση του Σχεδίου Νόμου για την δικαιολόγηση της νομοθετικής αυτής πρωτοβουλίας διατύπωσε τη θέση ότι με την προτεινόμενη αυτή διάταξη «ενισχύεται ουσιωδώς το νομικό πλαίσιο, ώστε να προστατεύεται η ελευθερία άσκησης της οικονομικής δραστηριότητας, η οποία καταδεικνύει την αποτελεσματικότητα της δημοκρατικής λειτουργίας της εκτελεστικής εξουσίας στην άμεση και καθημερινή οικονομική δραστηριότητα του». Τελικά, το Σχέδιο αυτό Νόμου ψηφίστηκε από την Βουλή και έτσι ο νέος Ν. 4637/2019, τροποποίησε την παρ. 1 του άρ. 405 ΠΚ ορίζοντας πλέον στο εδ. β΄ ότι «για την ποινική δίωξη των εγκλημάτων που προβλέπονται στο άρθρο 390 παράγραφος 1 εδάφιο β΄ αν η απιστία στρέφεται άμεσα κατά πιστωτικού ή χρηματοδοτικού ιδρύματος ή επιχειρήσεων του χρηματοπιστωτικού τομέα απαιτείται έγκληση». Παρατηρείται εδώ μόνο ότι τελικά ο Ν. 4637/2019 επέλεξε, προφανώς για λόγους νομοτεχνικής αρτιότητας, να ρυθμίσει το ζήτημα της κατ’ έγκληση δίωξης της κακουργηματικής απιστίας σε βάρος τραπεζών στο άρ. 405 ΠΚ και όχι στο άρ. 390 ΠΚ· κατά τα λοιπά η διάταξη που τελικά ψηφίστηκε ήταν ίδια (κατά το ρυθμιστικό της πεδίο και κατά τα αποτελέσματα της) με εκείνη που προτάθηκε στο προαναφερόμενο Σχέδιο Νόμου και συνεπώς ισχύουν και γι’ αυτήν την νομοθετική επιλογή οι ίδιοι λόγοι που μνημονεύτηκαν στην Αιτιολογική Έκθεση του ως άνω Σχεδίου Νόμου (εφεξής η αναφορά σε έγκλημα που στρέφεται κατά τράπεζας ή πιστωτικού ιδρύματος αφορά και τα στρεφόμενα κατά χρηματοδοτικών ιδρυμάτων ή επιχειρήσεων του χρηματοπιστωτικού τομέα εγκλήματα).

 

Η Αιτιολογική Έκθεση του ως άνω Σχεδίου Νόμου (που αποτέλεσε στη συνέχεια το κείμενο του Ν. 4637/2019), αν και δεν χαρακτηρίζεται από σαφήνεια, φαίνεται να επικαλείται ως δικαιολογητικό λόγο της πιο πάνω νομοθετικής μεταβολής την διευκόλυνση των τραπεζικών στελεχών στη ρύθμιση και στη διαγραφή των λεγόμενων «κόκκινων δανείων», κατ’ εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας και των σχετικών αποφάσεων και κανονιστικών πράξεων των αρμόδιων αρχών και συγκεκριμένα φαίνεται να έχει στόχο την αποδέσμευση των τραπεζικών στελεχών από τον κίνδυνο ποινικής ευθύνης για ρύθμιση και διαγραφή των δανείων αυτών, εφόσον τηρούν την προβλεπόμενη νομοθεσία. Αυτό, εξάλλου, προκύπτει και από τις διευκρινίσεις που έδωσε ο Υπουργός της Δικαιοσύνης στις 6.11.2019 στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, πριν την ψήφιση του νόμου αυτού, αναφέροντας ότι στόχος της καθιέρωσης της κατ’ έγκληση δίωξης της κακουργηματικής απιστίας στις Τράπεζες είναι «οι τραπεζίτες να καταφέρνουν να διαγράψουν δάνεια και να διαχειριστούν κόκκινα δάνεια…, διότι πρέπει να μην επικρέμεται η δαμόκλειος σπάθη της ποινικοποίησης της όποιας απόφασης του τραπεζικού συστήματος.


 27/11/2022

ΈΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝΕ ΤΗΝ KALITERILAMIA.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ Μ.Μ.Ε. ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...

ΕΜΕΊΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΝΕΡΓΉΣΟΥΜΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΥΦΘΕΙ Η ΔΙΚΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ....ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 12 - ΛΑΜΙΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ..

."Λαμόγια - Συμμορία Κολλητών - Παραδικαστικό Κύκλωμα στη Λαμία - kaliterilamia.gr" https://www.kaliterilamia.gr/2022/11/blog-post_596.html

 


28/11/2022


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΓΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ...

 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ..

ΤΟ ΈΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΩ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΑΓΚΟΥΛΗ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΆΡΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΊΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ....ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...6977 882119.....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://www.youtube.com/watch?v=j-ZRuDAX-8Q&ab_channel=%CE%99%CE%9B%CE%9B%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%94%CE%99%CE%9F%26WEBTV

 


30/11/2022


 ΑΚΟΥΣΟΝ – ΑΚΟΥΣΟΝ

 

ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΑ ΣΤΕΛΈΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΑΝ ΜΕ ΒΑΡΕΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ - ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΝ....ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ...

ΟΤΑΝ οι κ.κ. Δικαστές δεν αφήνουν να μιλήσουν σκόπιμα, οι μάρτυρες....τότε βγάζουν Απόφαση υπέρ των 24 κατηγορουμένων ανακοινώνοντας ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟ και τους ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΥΝ.

ΤΑ 24 ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΟΡΗΓΟΥΣΑΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ 300.000 € ....ΑΚΟΥΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟ...

ΤΗΝ ΑΠΌΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΜΈΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΛΟ ΧΑΜΟΓΕΓΑ....

ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΟΙ ΛΑΜΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥΣ....

ΟΤΑΝ Δασκαλόπουλε ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΣ τα τότε Γραμμάτια μας Χ 3 ,βάσει του Νόμου του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ο οποίος όμως διέτασσε επί του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ και μόνο, δηλαδή αυτά που βάλαμε στην τσέπη Μας...σε χιλιάδες Συνεταίρους και κατέστρεψες τις Οικογένειες τους ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΟΛΟ ;

ΤΑ τακίμιασες όμως Δασκαλόπουλε με την Τράπεζα της Ελλάδος σε βάρος 16.000 Συνεταίρων , ούτε το 5πλασιο ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ για να πάρεις τζάμπα το υπόλοιπο μισό Φαρμακείο ....

ΟΤΑΝ σου ζητούσαν οι κ κ. Συνεταίροι εγγράφως να τους δώσεις ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ των δήθεν Οφειλών τους και δεν τις έδινες, ως είχες υποχρέωση και από τον Νόμο, τότε ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΟΛΟ ;...και τους πήρες τα Ακίνητα - Πρώτη κατοικία και τα έδωσες στην ΤτΕ και αυτή με τη σειρά της στην PQH με όλα τα επακόλουθα, δεν είχες ΔΟΛΟ ;.....τι είχες Δασκαλόπουλε;;; αν δεν είχες ΔΟΛΟ ;;;;;

ΟΤΑΝ ΈΚΑΝΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΎΣΕΙΣ με 50 μόνο Παπαγαλάκια από 16.000 Συνεταίρους ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΟΛΟ Δασκαλόπουλε ;....

ΟΤΑΝ ΔΙΕΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΆΝΟΜΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ Δασκαλόπουλε ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΟΛΟ ;....

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΕΞΗ ..ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ.;;....ΟΤΑΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ....

ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ..

ΦΙΛΟΙ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΟΙ, ΑΝ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΊΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΌΝΤΕΣ ΈΣΤΩ ΚΑΙ 50 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 16.000 ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ...Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ. ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΤΕ, ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ ΕΝΤΟΚΩΣ ΔΕΝ ΗΛΘΑΤΕ....ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΦΕΡΕΙ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Blog

Www.dimitrakopulos.gr

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

Σύνδεσμος βίντεο 1

https://youtu.be/nkWRqafnsTI

 

Σύνδεσμος βίντεο 2

https://youtu.be/uF8myKxwsqg

 

Σύνδεσμος βίντεο 3

https://youtu.be/ZOiDhxaIjR4

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ – ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

https://www.youtube.com/watch?v=j-ZRuDAX-8Q&ab_channel=%CE%99%CE%9B%CE%9B%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%94%CE%99%CE%9F%26WEBTV

                                     

@@@@@@@@@@@@@@@@

 

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ. 

https://kinmersynla.blogspot.com

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ Σ.Τ.Λ.

https://lamiaspero1.blogspot.com/

www.dimitrakopulos.gr

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos