Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Η Εισαγγελία Λαμίας γνώριζε περί του Οικονομικού Σκανδάλου της πρώην Σ.Τ.Λ. από το έτος 1992, αλλα ΜΟΥΓΚΑ...


Αγαπητοί 16.000 κ.κ. Συνεταίροι της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας (Σ.Τ.Λ.).

Να που έρχονται τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, η πρώτη Ιντερνετική Εφημερίδα της Αθήνας του έγκριτου Δημοσιογράφου – Δικηγόρου – Ερευνητή κ. Γιάννη Ντάσκα να ασχοληθεί σοβαρά με το Σκάνδαλο της Σ.Τ.Λ.

Ένα σκάνδαλο που κρατά από το 1992, και που o Κώστας Δημητρακόπουλος ενημέρωνε συνεχώς από το έτος 2000 έως και σήμερα με εκατοντάδες mails όλα τα Μ.Μ.Ε της πόλης του της Λαμίας και των Αθηνών και που όλη η Ελλάδα γνωρίζει πολύ καλά μέσω της εφημερίδας η ΤΟΛΜΗ που διανέμεται σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αγαπητοί κ.κ. Συνεταίροι ψάξτε τα παραστατικά Σας, θα ανακαλύψετε όλοι Σας κάποια λαμογιά, η Συμμορία των Κολλητών θα έχει αφήσει ίχνη και επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον Κώστα Δημητρακόπουλο στο κιν. 6977 882119.

Η Εισαγγελία Λαμίας γνωρίζει περί του Οικονομικού Σκανδάλου της πρώην Σ.Τ.Λ. από το έτος 1992 που άρχισε η Βιομηχανία των Διαταγών Πληρωμών με τα Γραμμάτια ( τότε το Ιδρυμά Μας ήταν Πιστωτικός Συνεταιρισμός και δάνειζε όπως δανείζει ένας ιδιώτης σε ιδιώτη και το νομικό πλαίσιο ήταν ανάλογο ) που υπογράφαμε και ήταν φορτωμένα με Παράνομους Κεφαλαιοποιημένους Τόκους ανά Εξάμηνο, αλλά σιωπά και το πιο σπουδαίο βάζει στο Αρχείο σκόπιμα νόμιμα έγγραφα Μηνύσεις – Αναφορές – Καταγγελίες που αφορούν τη Σ.Τ.Λ.

Η Εισαγγελία Λαμίας όρισε δυο ορκωτούς λογιστές για την Υπόθεση του Κώστα Δημητρακόπουλου, δίνοντας τους διορία 40 ημερών και μετά πέντε (5) ολόκληρα χρόνια ο ορκωτός λογιστής αποφαίνεται αυτό που και ένας μη λογιστής μπορεί να καταλάβει ευκόλως ότι ο Δημητρακόπουλος δεν χρωστούσε από το 2002, αλλά η Τράπεζα του χρωστάει….και ερωτώ εγώ: 

Αν αυτό δεν είναι ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;

Διαβάζοντας τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ θα ενημερωθείτε πλήρως.

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Λαμία


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΡΑΦΗ
Παρ, 16/03/2018 - 00:41
Γράφει o ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

 Μαύρη τρύπα-μαμούθ σε δήμο, διώξεις-βόμβες σε τράπεζες!