Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Περί Καταθέσεως του Καταστατικού στο Ειρηνοδικείο Λαμίας.


ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ
ΤΗΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
(Υπό Εκκαθάριση)
Γραφεία: Καποδιστρίου 12 – Λαμία
Τηλ. 22310 42412, 6977 882119, fax. 22310 29240
Blog 2: www.dimitrakopulos.gr
f.b. Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία (Σύλλογος Μεριδιούχων Σ.Τ.Λ),
Τ.Κ. 35 100

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λαμία25 Απριλίου 2018

ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΑΓΑΠΗ

Θέμα: Περί Καταθέσεως του Καταστατικού στο Ειρηνοδικείο Λαμίας.

Η προθεσμία που όρισε ο Σύλλογός Μας για την εγγραφή των ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ έληξε σήμερα 25 Απριλίου 2018.
Ο Δικηγόρος του Συλλόγου μας κ. Οδυσσέας Γκορίτσας έλαβε σήμερα την εντολή να καταθέσει στο Ειρηνοδικείο Λαμίας το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ και την ΠΡΑΞΗ  ΙΣΡΥΣΗΣ για την νομιμοποίηση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.
ΗΔΗ  ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ  είναι  62 Συνεταίροι –Μεριδιούχοι και το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ  & την ΠΡΑΞΗ  ΙΔΡΥΣΗΣ τα έχουν υπογράψει 52 Συνεταίροι – Μεριδιούχοι, άλλοι λόγω ελλείψεως του 15 ευρου και άλλοι λόγω ότι βρίσκονται εκτός Λαμίας.
Μόλις ο Σύλλογός Μας εγκριθεί από το Ειρηνοδικείο Λαμίας θα συζητήσουμε και με άλλους Συλλόγους Συνεταιριστικών Τραπεζών για να ιδρύσουμε ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ για να διεκδικήσουμε τα ΔΙΚΑΙΑ Μας, ζητώντας ταυτόχρονα και την ΤΙΜΩΡΙΑ των Διοικούντων. Αυτό το απαιτούν και οι άλλοι Σύλλογοι.
Καθήκον των 62 κ.κ. Συνεταίρων –Μεριδιούχων παραμένει να φροντίσουν να φέρουν στο Σύλλογός Μας όσους το δυνατόν περισσότερους Μεριδιούχους, διότι έτσι θα υπάρξει ΙΣΧΥΣ.
Δεν πρέπει κ.κ. Συνεταίροι –Μεριδιούχοι να ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ στη «Συμμορία των Κολλητών» τα χρήματά μας που απορρέουν ΕΝΤΟΚΑ από τις ΜΕΡΙΔΕΣ – ΜΕΤΟΧΕΣ ενός εκάστου που τις ΕΚΜΕΤΑΚΕΥΤΗΚΑΝ επί ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τώρα.

Για την Προσωρινή Διοίκηση
Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Κων/νος Γ. Δημητρακόπουλος