Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Η Διαπλοκή θέλει να κρυφτεί και ο Δημητρακόπουλος δεν την αφήνει ....

Επειδή όμως συνεχίζεται η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ...ΖΗΤΩ να λάμψει η δικαιοσύνη και να αποκαλυφθεί η απάτη.

Η Διαπλοκή θέλει να κρυφτεί και ο Δημητρακόπουλος δεν την αφήνει ....
ΝΑΙ.... Φίλοι μου..Η Διαπλοκή στη Λαμία σε όλα τα επίπεδα από το 1996 έως και σήμερα είναι πολύ μεγάλη και συγκεκριμένα στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας στην οποία συμμετείχαν οι Διοικήσεις του Αθαν. Τριανταφυλόπουλου, Νικ. Δασκαλόπουλου, Δημ. Καρδάκου, εισαγγελέων και δικαστών της Λαμίας με τη συμμετοχή των ΜΜΕ της Λαμίας και την αδιαφορία των βουλευτών της. Τώρα όμως ανέλαβε άλλη εισαγγελέας ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ η Κυρία Ελένη Τουλουπάκη και αλίμονό τους.
Ο Δημητρακόπουλος δεν θα τους αφήσει σε ησυχία μέχρι να βρεθεί στη Λαμία ένας Λεοντόκαρδος Εισαγγελέας που θα τους οδηγήσει στη Φυλακή και θα απαιτήσει να δοθούν Χρήματα & Ακίνητα στους κ.κ. Συνεταίρους....
Ιδού Λοιπόν
Διεθνές ενδιαφέρον για την προσπάθεια καταπολέμησης της διαφθοράς
«Η Εισαγγελέας Διαφθοράς αγωνίζεται για το καλό όνομα της Ελλάδας» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της ιστοσελίδας Politico
Αφιέρωμα στην εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη φιλοξένησε η ιστοσελίδα Politico, ένα χρόνο περίπου μετά την ανάληψη της συγκεκριμένης θέσης.
«Η επικεφαλής της διαφθοράς θέλει να είναι χαμηλών τόνων, αλλά έχει υψηλούς στόχους» αναφέρει το δημοσίευμα. Στο κείμενο γίνεται αναφορά στις ενέργειες της κυρίας Τουλουπάκη στην υπόθεση της Siemens, τη Novartis αλλά και σε άλλες υποθέσεις που αφορούν υψηλόβαθμους πολιτικούς, με δεσμούς με εξωχώρια επιχειρηματικά συμφέροντα. Η ίδια άσκησε δίωξη κατά του Γιάννου Παπαντωνίου για το πόθεν έσχες, ενώ αποφάσισε να ασχοληθεί με το ρόλο τραπεζών σε υποθέσεις φοροδιαφυγής, μέσω μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό.
Η Συνέχεια στο www.protothema.gr
Διεθνές ενδιαφέρον για την προσπάθεια καταπολέμησης της διαφθοράς στην Ελλάδα
http://www.protothema.gr/…/diethnes-endiaferon-gia-tin-pro…/