Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ο Δημητρακόπουλος παρέδωσε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα φάκελο με υλικό που αφορά την πρώην Σ.Τ.Λ. , 29.11.2014


ΠΑ.ΚΙ.ΠΑ
ΠανελλΗνιο ΚΙνημα Πανωτοκίων
Καποδιστρίου 12 – Λαμία, Τηλ.:  22310 42412
 Fax: 22310 29240
  
Κıν.: 6977882119 - e-mail: pakipa@hotmail.gr
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λαμία  29 Νοεμβρίου 2014
Κύριε Πρόεδρε του ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Καλώς ήλθατε στην πόλη μας.

Όλοι γνωρίζουν κανένας δεν μιλάει για την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας.
Όλοι οι Βουλευτές όλων των πολιτικών κομμάτων γνωρίζουν τα πάντα για την Σ.Τ.Λ. αλλά κανείς δεν κινεί διαδικασίες, όλοι μούγκα. 
 Εκπροσωπώ 16.000 Συνεταίρους της Σ.Τ.Λ. που έχουν δεινοπαθήσει είκοσι χρόνια τώρα λόγω των παρανομιών που έχουν λάβει χώρα στο ιστορικό μας ίδρυμα που το ίδρυσαν οι παππούδες για εμάς.
Τα έχουμε χάσει όλα, πρώτη κατοικία, μαγαζιά, χωράφια.
Το ίδρυμά μας λεηλατήθηκε και καταστράφηκε από την Συμμορία «των Κολλητών» και τελικά απεβίωσε. Η Σ.Τ.Λ. είχε διαβρώσει τις Διοικητικές και Δικαστικές Αρχές με σκοπό να ποδοπατήσει τους κ.κ. Συνεταίρους.
Η Συμμορία «των Κολλητών» μας άρπαξε τα ακίνητα, διέλυσε τις οικογένειές μας, μας κατέστρεψε οικονομικά και απαιτεί να τις καταβάλουμε και ενοίκια.
Η Σ.Τ.Λ. μας έφαγε τις Ονομαστικές μας Μερίδες αξίας από 100.000 χρυσές δραχμές έως 1.000.000 δρχ. χωρίς να μας δίνει τους αναλογούντες νόμιμους τόκους επί μία δωδεκαετία τώρα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
1)    Να μας δώσουν πλήρης αναλυτικούς λογαριασμούς των χρεωπιστώσεών μας όλων των ετών για να φανεί το δίκιο μας. Τους το ζητάμε δώδεκα χρόνια τώρα και δεν μας τους δίνουν, διότι μας έχουν κατακλέψει.
2)    Να πληρώσουν για τα λάθη και τις παραλείψεις τους οι Διοικήσεις της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, η Τράπεζα της Ελλάδος, όλοι οι ομοτράπεζοι τους Συμμορίτες, που δημιούργησαν την Συμμορία «των Κολλητών», γιατί είναι χειρότεροι και από εγκληματίες Πολέμου.
3)    Να μην εκπλειστηριασθούν τα ακίνητα των κ.κ. Συνεταίρων, οι οποίοι ένα και μόνο αμάρτημα διέπραξαν, ότι δεν παρευρίσκοντο στις Γενικές Συνελεύσεις του Ιδρύματός μας, με αποτέλεσμα η Συμμορία να αλωνίζει.  
4)    Να αφαιρεθούν οι παράνομες Κεφαλαιοποιήσεις των τόκων που γινόντουσαν ανά εξάμηνο και επί δεκαετίες τώρα.
Κύριε Πρόεδρε του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ζητάμε να σώσετε την Φθιώτιδα από τους Συμμορίτες.
Και πάλι καλώς ήλθατε στην πόλη μας και με τη νίκη.