Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Σύλλογος Συνεταίρων Δανειοληπτών-Εγγυητών της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
ΠΡΟΣ ΤΑ 16.000 ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΘΥΜΑΤΑ
ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

Αγαπητοί Σύντροφοι στον πόνο και στην απελπισία,
το ιστορικό Ίδρυμα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας λεηλατήθηκε και καταστράφηκε από τη Συμμορία «των κολλητών» και τελικά απεβίωσε.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, διοικούμενη από μία αδυσώπητη σπείρα ανθρώπων, είχε απλώσει τα πλοκάμια της παντού και είχε πιάσει με τον ασφυκτικό εναγκαλισμό της όλες τις Αρχές, με μόνιμο σκοπό της να ποδοπατήσει τους κ.κ. Συνεταίρους μέχρι τελειωτικής τους καταστροφής. Οι βρικόλακες αφού κατέκλεψαν τους 16.000 Συνεταίρους δεν έχουν χορτάσει ακόμα από το αίμα τους και απαιτούν και την τελευταία τους ρανίδα.
Ο Σύλλογος Τεχνοεργατών Λαμίας επί 96 χρόνια βοηθούσε για την οικονομική πρόοδο των μελών του με κάθε τρόπο. Όταν όμως έγινε Τράπεζα άρχισε να παίρνει με ασύλληπτες μεθοδεύσεις τα σπίτια, τα  χωράφια και τα μαγαζιά μας.

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΕΩΣ ΤΟ 2013

1. Πλήρης οικονομική καταστροφή του Ιδρύματος.
2. Διάλυση των οικογενειών των κ.κ. Συνεταίρων.
3. Αρπαγή των ακινήτων μας.
4. Απαίτηση των καταπατητών των ακινήτων μας να τους καταβάλουμε ενοίκια.
5.Φάγωμα των Ονομαστικών Μερίδων, αξίας 100.000-1.000.000 χρυσών δραχμών (τώρα ισχυρίζονται ότι θα πουληθούν τα ακίνητα και θα μας μοιράσουν ψίχουλα).

Προδομένοι μου Συνεταίροι,

Τα δάνεια που είχαμε πάρει έχουν εξοφληθεί λογιστικά λόγω των Κεφαλαιοποιημένων τόκων (Πανωτόκια), που μας επέβαλε η Σ.Τ.Λ. ανά εξάμηνο επί πολλά χρόνια, όπως έκανε η Αγροτική Τράπεζα με τους αγρότες, αλλά όμως αυτή τα αφήρεσε τα Πανωτόκια, το Ίδρυμά μας όμως όχι, για τον απλούστατο λόγο: Για να καλύψουν τα Κολοσσιαία ελλείμματα που οι ίδιοι δημιούργησαν λόγω των Θαλασσοδανείων που χορηγούσαν (αναγράφονται όλα στα πέντε (5) Πορίσματα που ήδη διαθέτω).

κ.κ. Συνεταίροι,

Ενισχύστε τις γραμμές μας, να γίνουμε όλοι μια γροθιά και να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν θα υποκύψουμε στις παράνομες ενέργειες της Εθνικής Τράπεζας, που συνεχίζει το καταστροφικό έργο όλων των Διοικήσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας από το 1990 και μετά.
Ήτοι 1) Παράνομες, ανά εξάμηνο, Κεφαλαιοποιήσεις Τόκων στις Συναλλαγματικές των κ.κ. Συνεταίρων, 2) Παράνομες Συμβάσεις, αφού περιέχουν τις προηγηθείσες παράνομες Κεφαλαιοποιήσεις  Τόκων, 3) Στήσιμο Παρατράπεζας στο Ίδρυμα μας. 4) Χορηγήσεις δανείων Δις σε «ημετέρους» χωρίς τις απαιτούμενες εγγυήσεις, όπως προκύπτει από επίσημα Πορίσματα της Τράπεζας της Ελλάδος και του ΣΔΟΕ Λαμίας, 5) Πλήρης ασυλία και ατιμωρησία των υπευθύνων, 6) Συγκάλυψη των Κακουργηματικών παρανομιών από την Τράπεζα της Ελλάδος, που τώρα έχει βάλει για μπροστάρη την Εθνική Τράπεζα, 7) Συγκάλυψη των ανομιών από επίορκους δικαστικούς λειτουργούς, 8) Άρνηση χορήγησης στους οφειλέτες Αναλυτικών Λογαριασμών των οφειλών τους (σεντόνια), με σκοπό να εμφανίσουν πολύ μεγαλύτερα τα χρέη και να επισπεύσουν αναγκαστική εκτέλεση και να θησαυρίσουν.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Να πληρώσουν για τα λάθη και τις παραλείψεις τους οι Διοικήσεις της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, η Τράπεζα της Ελλάδος, όλοι οι ομοτράπεζοι τους Συμμορίτες, που δημιούργησαν την Συμμορία «των κολλητών», γιατί είναι χειρότεροι και από εγκληματίες Πολέμου.
Να μην εκπλειστηριασθούν τα ακίνητα των κ.κ. Συνεταίρων, οι οποίοι ένα  και μόνο αμάρτημα διέπραξαν, ότι δεν παρευρίσκοντο στις Γενικές Συνελεύσεις του Ιδρύματός μας, με αποτέλεσμα η Συμμορία να αλωνίζει.

Αγαπητοί μου Φίλοι και Συναγωνιστές,

Εγγραφείτε στον Σύλλογο μας για να αποκτήσουμε την οντότητα και την δύναμη να διεκδικήσουμε όλοι μαζί Δικαστικά το δίκιο μας. «Φωνή λαού, οργή θεού».
Όσοι έχετε εξοφλήσει τα χρέη σας προς την Τράπεζα, ελάτε και εσείς μαζί μας για να διεκδικήσουμε τα αχρεωστήτως καταβληθέντα.
Εμάς τους μικροσυνεταίρους μας αποκαλούσαν «μπαταχτσήδες», εμείς τους αποκαλούμε «κλέφτες» και «νταβατζήδες».
Εμείς θα απαιτήσουμε Δικαστικά να μας επιστραφούν τα χρήματα μας αναδρομικά και έντοκα.
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας ήταν ο μεγαλύτερος και ο πιο θρασύς τοκογλύφος Παγκοσμίως.
Επίορκοι και «στημένοι» Δικαστικοί λειτουργοί την ευνοούσαν και συγκάλυπταν τις παρανομίες της (σκάνδαλο ύψους 22 δις δραχμών. Οι επιτήδειοι έκαναν πάρτι σε βάρος του λαού ).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ

1. Να μας χορηγήσει η Σ.Τ.Λ. όλα μας τα παραστατικά για να φανεί το δίκιο μας.
2. Να αφαιρεθούν τα παράνομα Πανωτόκια.
3. Την διόρθωση των Συμβάσεων που περιέχουν Πανωτόκια.
4. Να μας ξεπληρώσουν έντοκα όλες τις Ονομαστικές Μερίδες μας.
5. Να μας καταβληθούν εντόκως όλα τα αχρεωστήτως καταβληθέντα.

Να έχετε μαζί σας α) Αστυνομική ταυτότητα, β) Φωτοτυπίες από τις Ονομαστικές σας Μερίδες, γ) Φωτοτυπίες από τις Συναλλαγματικές ή τις Συναλλαγματικές και την Σύμβαση ή την Σύμβαση μόνο, ανάλογα με το σε ποιά κατηγορία υπάγεσθε, δ) Να προσκομίσετε μία περίληψη της συνεργασίας σας με την Σ.Τ.Λ. και να την υπογράψετε.
Η εγγραφή κοστίζει 20 ευρώ.
Αγαπητοί μου φίλοι, που χρόνια τώρα σηκώνουμε τον σταυρό του μαρτυρίου μαζί,
ενημερώστε και όσους άλλους γνωρίζετε ότι έχουν πέσει θύματα της Σ.ΤΛ.

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΣΑΣ
Σύλλογος Συνεταίρων- Δανειοληπτών- Εγγυητών της πρώην Σ.Τ.Λ.


Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος, Πρόεδρος ΠΑ.ΚΙ.ΠΑ (Πανελλήνιο Κίνημα Πανωτοκίων), Πρόεδρος των Συνεταίρων Δανειοληπτών-Εγγυητών της πρώην Σ.Τ.Λ.
Καποδιστρίου 12-Λαμία.
Τηλ. 22310-42412, 6977 882119. Fax 22310-29240.
T.K.351.00

Σεπτέμβριος 2014