Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 24 ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ .....

Το Ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε το 2014 για να είναι και για ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ....

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ διοικούμενη από μία αδυσώπητη σπείρα ανθρώπων, που είχε απλώσει τα πλοκάμια της παντού και έχοντας διαβρώσει το Διοικητικό- Πολιτικό και Δικαστικό Προσωπικό κατέκλεψε και κατέστρεψε Οικονομικά - Ηθικά και Κοινωνικά 16.000 Συνεταίρους .Επειδή όμως συνεχίζεται η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ...ΖΗΤΩ να λάμψει η δικαιοσύνη και να αποκαλυφθεί η απάτη.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ







ΚΩΣΤΑ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΙΝ. 6977 882119

ΚΑΤΑ
ΤΩΝ 24 ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

Οι 24 Αθωώθηκαν Πρωτόδικα, Υπάρχουν όμως και άλλα στάδια. Πρέπει όμως να ανταποκρίνεστε κι Εσείς Φίλες & Φίλοι Αγαπητοί κ.κ. Συνεταίροι, γιατί οι Παππούδες έφτιαξαν αυτό το Ίδρυμα το έτος 1900 για Μας τους 16.000 Συνεταίρους και όχι για ολίγους Απατεώνες και σήμερα θα τρίζουν τα κόκκαλα τους…..Αν είσασταν στην δικάσιμο της 22-23/11/2022 και κραυγάζατε ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ - ΤΑ ΛΑΦΤΑ ΜΑΣ η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική…. αλλά δεν το Τολμήσατε...ΓΙΑΤΙ;
8/1/203
Φίλες & Φίλοι
Υπάρχουν Τζάκια στη Λαμία που λυμαίνονται τον Φθιωτικό λαό και όχι μόνο αλλά και οι Πολιτικοί όλων των Κομμάτων του Νομού Μας σφυρίζουν Αδιάφορα. Επίσης είναι και τα Μ.Μ.Ε της πόλης μου που δεν ενημερώνουν ως όφειλαν- οφείλουν τον Φθιωτικό λαό..

Ηδη ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρθηκε, έστω και αργά να μάθει το Πανελλήνιο για τις λοβιτούρες και τις Κερδοσκοπίες ορισμένων…εγώ τον ενημέρωνα όπως και όλα τα άλλα Πολιτικά Κόμματα με e-mail μου από το έτος 2000 έως και σήμερα, γιατί αδιαφορούν Όλοι ;
Όμως όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ξέχασε τη απάντησε όταν του παρέδωσα τον ΦΑΚΕΛΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ...


Φίλες & Φίλοι
Πιο κάτω θα διαβάσετε με χρονολογική σειρά τι απέστειλα σε 24 Υπομνηματά μου στην Εισαγγελία Λαμίας και τα οποία όμως τα γνωρίζουν όλα τα Πολιτικά Κόμματα και τα Μ.Μ.Ε. αλλά και οι Άρχοντες της πόλης μου της Λαμίας.....προ ημερών όμως μέσω της έγκριτης εφημερίδας «ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ» ένας φίλος μου "Άρχοντας" δήλωσε ότι δεν επιθυμεί στη Λαμία να υπάρχουν ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ…..Αυτό επιθυμώ να μου το εξηγήσει ….
Ιδού οι Μεγάλες δίκες στη Λαμία.
Στη Λαμία εκτυλίχθηκαν συνταρακτικές δίκες, που είναι Πανελληνίως γνωστές, οι Σημαντικότερες είναι:
α). Η δίκη του Κιλελέρ (1910),
β). Η δίκη του Εκτάκτου Στρατοδικείου Λαμίας (1918),
γ).«Η Δίκη της Λαμίας» (1922) (Αλ. Παπαναστασίου – Δημοκρατικό Μανιφέστο),
δ). Οι δίκες του Στρατοδικείου Λαμίας (1945-1950),
ε). Η δίκη της Σπυριδούλας (1956)
στ). Η δίκη του Γοργοποτάμου (1965) που ήμουν κι εγώ εκεί, και
Στις, 22/11/2022 πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση 10 ετών η Δίκη του Αιώνα και κλήθηκαν οι κύριοι Δικαστές να δικάσουν και να καταδικάσουν τα 24 Στελέχη της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ που χορηγούσαν Θαλασσοδάνεια τις τάξεως των 300.000 ευρώ και έριξαν έξω το Ιστορικό Μας Ίδρυμα, χάνοντας τις Μετοχές Μας που τις αγοράζαμε για τα γεράματα μας, αλλά και να μάθει το Πανελλήνιο τι ακριβώς συνέβαινε στη Λαμία από το έτος 1992 έως και σήμερα και ποιοι τους προστατεύουν κάνοντας μπίζνες σε βάρος ενός ολόκληρου Νομού.
Η ζημία υπολογίζεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
Πρέπει λοιπόν Φίλες & Φίλοι να μάθετε ακριβώς τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία δεν τα χωράει ο απλούς νους ενός ανθρώπου στην πόλη της Λαμίας, δηλαδή για στις ρεμούλες των ολίγων στις πλάτες των πολλών πως χάθηκε η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ
Ο ΤΥΠΟΣ ΕΓΡΑΦΕ
Το Μεγαλύτερο Οικονομικό πλήγμα για τη Λαμία
Οργή Συνεταίρων για τα Πανωτόκια
Εξαπατημένοι και Βασανισμένοι
Εξαπάτησαν τους Συνεταίρους
Βγάζουν στο σφυρί χιλιάδες σπίτια και χωράφια
Θύελλα στη Γενική Συνέλευση
Οι Διαγραφές συνεχίζονται
Όχι τα σπίτια στα κοράκια
Φίλες & Φίλοι δεν θα σας κουράσω πολύ, αλλά επιβάλλετε να μάθετε, γιατί τα Μ.Μ.Ε δεν κάνουν σχετικές Εκπομπές Ενημέρωσης Σκόπιμα για διάφορους λόγους έκαστος επειδή ήμουν, εκτός από Συνεταίρος – Μεριδιούχος, αλλά και Πρόεδρος του Συλλόγου Συνεταίρων Δανειοληπτών – Εγγυητών της Συνεταιριστικής Λαμίας, από το έτος 2000 έως το 2012 που έβαλε λουκέτο.
Σε όλες λοιπόν τις Γενικές Συνελεύσεις με Ομιλίες που έκανα από το βήμα καυτηρίαζα τις μη νόμιμες ενέργειες, αλλά και τις αποφάσεις των Διοικούντων το Ιστορικό Μας ίδρυμα, οι οποίες είναι καταγεγραμμένες στα Πρακτικά.
Ονομάζομαι Κώστας Δημητρακόπουλος, έχω Μερίδες – Μετοχές 1.000.000 δρχ. από το έτος 1988 και αν στο ϊδρυμά Μας δεν είχαν πέσει τα κοράκια αυτά, σήμερα εγώ θα έπρεπε τουλάχιστον να πάρω 10.000.000 δρχ. δηλαδή 28.000 ευρώ το λιγότερο και άλλα τόσα η γυναίκα μου.
Φίλες & Φίλοι θα σας τα πω εν συνόψει, τα έχω γράψει με χρονολογική σειρά τα γεγονότα για να τα αξιολογήσετε και επίσης σας ενημερώνω ότι τα έχω γράψει και σε πέντε Βιβλία μου, τα οποία τα είχα στείλει και στον αείμνηστο εισαγγελέα Εφετών και Πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων κ. Σωτήρη Μπάγια – τον δικαστή προστάτη των αδυνάτων - και λόγω του δήθεν θανάτου του, διότι εγώ νομίζω ότι πρόκειται περί δολοφονίας και σε συνάντηση που θα έχω με τον εισαγγελέα κ. Ισίδωρο Ντογιάκο για τον ΦΑΚΕΛΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΑΜΙΑΣ θα ζητήσω να ερευνηθεί σε βάθος και η Υπόθεση Μπάγια. Τα ΜΜΕ των Αθηνών αναφέρουν ότι πέθανε από μια σπάνια ίωση που κόλλησε δήθεν από τον σκύλο του - η οικογενειά του όμως δεν πιστεύει τα περί ίωσης – μετά τούτου απεβίωσε και η εξαίρετη σύζυγος του, δικαστής και αυτή - τα Βιβλία μου αυτά εστάλησαν στον ίδιο τον αείμνηστο Μπάγια και όπως ενημερώθηκα μετά εδόθησαν στον δικαστή κ. Κονταξή, ο οποίος και τα έβαλε στο Αρχείο.
Ο Πιστωτικός αυτός Συνεταιρισμός ιδρύθηκε το έτος 1900 με σκοπό να βοηθήσει τους μικροεπαγγελματίες της Λαμίας και του Ν. Φθ/δας.
Από το έτος 1988 λοιπόν είμαι Συνεταίρος – Μεριδιούχος στον Πιστωτικό Συνεταιρισμό Τεχνοεργατών Λαμίας..
Έτος 1992
Αρχίζω από το έτος αυτό για να αποδείξω ότι οι 24 Κατηγορούμενοι που αθωώθηκαν στις 23/11/2022 επειδή έκρινε το δικαστήριο ότι δεν είχαν Δόλο, ενώ έπρεπε προ πολλών ετών να έχει γίνει αυτή η δίκη, επειδή απασχολεί 16.000 Φθιωτείς, οι ως άνω είχαν συστήσει Συμμορία σε βάρος των 16.000 Συνεταίρων.
Έτος λοιπόν 1992, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπογράφει νόμο ώστε οι Πιστωτικοί Συνεταιρισμοί τότε να μην χορηγούν νέα Δάνεια επί ένα εξάμηνο. Οι δικοί μας οι εξυπνάκηδες παράκουσαν τον νόμο, δηλαδή τον γράψανε κανονικά και μας χορηγούν νέα δάνεια λέγοντάς όμως να αυξήσουμε το Μετοχικό Μας Κεφάλαιο. Έτσι λοιπόν κι εγώ όπως και άλλοι χιλιάδες αυξήσαμε το Μετοχικό Μας Κεφάλαιο, από χρήματα του υστερήματος μας και πήραμε αυτές τις Μετοχές που σας δείχνω. Πηγαίνοντας όμως στο Ταμείο υπογράφω ένα Γραμμάτιο έτσι το λέγαμε τότε αξίας 5.400.000 δρχ. αλλά στο χέρι πήρα από τον ταμεία μόνο 1.500.000 δρχ. σε μετρητά, τα υπόλοιπα μου είπε ο ταμίας είναι οι τόκοι.
Αργότερα ο ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ μετατράπηκε σε Πιστωτικό Ίδρυμα και όπως λέει και το Πόρισμα του 1999 του ΣΔΟΕ Λαμίας έδιναν δάνεια της τάξεως των 22 ΔΙΣ δραχμών, χωρίς εμπράγματες εξασφαλίσεις.
Αναφέρομαι στα προ του έτους 2000 που δεν αφορούν τους 24 σήμερα κατηγορουμένους για να αποδείξω ότι έχουν οι 24, τεράστια ευθύνη.
Η Εισαγγελία Λαμίας – με παρεμβάσεις σ αυτήν - συγκάλυψε αυτό το τεράστιο Οικονομικό έγκλημα.
Το έτος 2000 άλλαξε η Διοίκηση και πρόεδρος αναλαμβάνει ο Νίκος Δασκαλόπουλος που κάθισε στις 22-23/11/2022 στο σκαμνί μαζί με τους άλλους 24, ο οποίος αντί να οδηγήσει τους υπεύθυνους της λεηλασίας του Ιδρύματός Μας στη Δικαιοσύνη, όταν βρήκε άδειο το χρηματοκιβώτιο του Ιδρύματος Μας, συνέχισε και αυτός να χορηγεί Θαλασσοδάνεια της τάξεως των 300.000 ευρώ, απ ότι διάβασα στο ΒΟΥΛΕΥΜΑ που μου έδωσε νόμιμα η εισαγγελία Λαμίας. Επίσης η Διοίκηση του Νικ. Δασκαλόπουλου κατήργησε το Εποπτικό Συμβούλιο με αποτέλεσμα να κάνουν ότι θέλουν.
2001…Επι προεδρίας Δασκαλόπουλου ο Νόμος του Κώστα Καραμανλή ορίζει…Το Κεφάλαιο Χ 3 και τελειώσαμε….Δηλαδή: Αφαιρούνται όλοι οι τόκοι και οι κεφαλαιοποιήσεις των τόκων που μόνο το δικό μας ίδρυμα έκανε παράνομα -
Το Ιδρυμά μας ήταν κύριοι δικαστές το μεγαλύτερο Τοκογλυφικό Ιδρυμα σε ολόκληρο τον κόσμο, επειδή Κεφαλαιοποιούσε τους τόκους ανά εξαμηνο και η Διοίκηση του Νίκου Δασκαλόπουλου δεν απόκατέστησε αυτή την αδικία την αδικία σκόπιμα. Στα άλλα πιστωτικά Ιδρύματα της χώρας οι πελάτες εξοφλούσαν το γραμμάτιο – Συναλλαγματική και έφευγαν από το ταμείο…μετά από ορισμένο διάστημα μπορούσαν να ξαναδανειστουν, ενώ στο δικό μας Ιδρυμα μας εδίνετο η δυνατότητα μεν να εξοφλήσουμε μέρος του Γραμματίου και να υπόγραψουμε άλλο γραμμάτιο την ίδια στιγμή όμως στον Ταμία, αλλά ο ταμίας πρόσθετε και τον τόκο στο εναπομείνανο κεφάλαιο, δηλαδή Κεφαλαιοποιούσαν παράνομα τον τόκο για πολλά έτη και έτσι τα δήθεν χρέη των κ.κ Μετόχων αυξάνονταν με γεωμετρική πρόοδο…-
Ο Νόμος του Κώστα Καραμανλή λοιπόν όριζε ότι το ΚΕΦΑΛΑΙΟ θα πολλαπλασιάζεται επί ΤΡΙΑ και τελειώσαμε όπως προανέφερα. Οι 24 Κατηγορούμενοι όμως το εκμεταλλεύτηκαν αυτό, και ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ & ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΙΚΩΝ που έλεγε ο νόμος του Κώστα Καραμανλή – δεύτερη φορά που οι Διοικούντες το Ίδρυμα μας γράφουν τον νόμο κανονικά - και πολλαπλασίασαν έτσι το γραμμάτιο μου που είχα υπογράψει εγώ επί ΤΡΙΑ δηλαδή των 5.400.000 δρχ. που δεν πήρα στα χέρια μου Χ 3 = 16.200.000 δρχ. και όχι το 1.500.000 που ΄πήρα στα χέρια μου δηλ. το κεφάλαιο Χ 3 = 4.500.000 δρχ. .και έτσι μας πήραν τα ακίνητα δηλαδή πρώτη κατοικία, καταστήματα, χωράφια, σε εξευτελιστικές τιμές για να τα δώσουν στο ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜΑ.
Διαμαρτυρόμενος εγώ σε έναν εισαγγελέα του Πρωτοδικείου Λαμίας μου είπε ότι οι δικηγόροι τους κοροΙδευαν επί χρόνια…δηλαδή οι δικαστές τους πίστευαν και έτσι χάσαμε τα ακίνητα μας
Εγώ από το βήμα κύριοι δικαστές, δώδεκα (12) Γενικών Συνελεύσεων, τα κατήγγειλα όλα αυτά, και είναι γραμμένα στα Πρακτικά και τα κατήγγειλα και στην εισαγγελία Λαμίας με Υπομνήματα μου, η οποία τα έβαζε σκόπιμα στο Αρχείο, αλλά και στον Άρειο Πάγο έστελνα Επιστολές μου.
Το έτος 2010 ο Νίκος Δασκαλόπουλος ΚΑΘΑΙΡΕΙΤΑΙ και τη Διοίκηση του Ιδρύματος Μας αναλαμβάνει ο Δημ. Καρδάκος, αλλά και αυτός ήταν στην ιδία γραμμή με τον Νίκο Δασκαλόπουλο, χορηγούσε δηλαδή θαλασσοδάνεια.
2011….Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΛΑΜΙΑΣ Ανακοινώνει ένα μακροσκελή κατάλογο με ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ τον οποίον κατάλογο θα σας τον εγχειρίσω….Τα ακίνητα όμως αυτά μας τα πήρε το Ίδρυμα Μας σε εξευτελιστικές τιμές σκόπιμα για να τα δώσει αργότερα στη PQH. Με λίγα λόγια το Ίδρυμά μας έγινε το πειραματόζωο μιας μετέπειτα πολιτικής να πλουτίσουν λοιπόν οι λίγοι σε βάρος του Φθιωτικού λαού.
2013…Η εισαγγελία Λαμίας διορίζει Πραγματογνώμονα για τα δικά μου δήθεν χρέη τον εκ Καμ. Βούρλων κ. Καραγκιοζόγλου, επειδή από την Λαμία δεν έμπαινε κανένας πραγματογνώμονας δίνοντας του χρονικό περιθώριο 40 ημερών για να συντάξει την Πραγματογνωμοσύνη του…Επισκεπτόμουν τακτικά την εισαγγελία ώστε να πιέσει την κατάσταση, αλλά τίποτα..Πέρασαν δυο χρόνια και δεν παρέδωσε την πραγματογνωμοσύνη και του έκανα Μήνυση.
Στις 5.2.2014 υπέβαλα Μηνυτήρια Αναφορά – Καταγγελία στην εισαγγελέα Διαφθοράς την κ. Ελένη Ραϊκου με Κοινοποίηση στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Η κ. Ράϊκου την έστειλε στον κ. Αθανασίου και αυτός με τη σειρά του στην επίκουρο εισαγγελέα κα Μιχαλοπούλου και η οποία μετά από δυο χρόνια τεμάχισε το Πόρισμα για να πέσουν οι 24 κατηγορούμενοι που δικάζονται σήμερα στα μαλακά.
2015…Η εισαγγελία Λαμίας διορίζει δεύτερο Πραγματογνώμονα, επειδή από τη Λαμία πάλι δεν έμπαινε κανένας, τον Αθηναίο κ. Χαραλαμπίδη, ομοίως με τον όρο για 40 ημέρες και όμως μετά πολλών επισκέψεων στην εισαγγελία κατόρθωσε να την καταθέσει μετά από δυο χρόνια δηλ. στο τέλος Δεκεμβρίου του έτους 2017 και σε μένα κοινοποιήθηκε μετά από εν έτος δηλαδή το 2018, μάλλον για να μην προβώ έγκαιρα εναντίον της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ η οποία ευρίσκετο υπό εκκαθάριση.
2017….Επισκεπτόμενος την εισαγγελία Λαμίας για να μου πει για τα επακόλουθα, ο εισαγγελέας με διαβεβαίωσε ότι του υποσχέθηκε ο εκκαθαριστής της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΑΜΙΑΣ κ. Πετράκογλου, ότι αν ο πραγματογνώμονας βγάλει απόφαση υπέρ του Δημητρακόπουλου δεν θα με .αποβάλει από την πρώτη μου κατοικία εκ 200 τ.μ. αξίας 400.000 ευρώ.
15/12/2017…. Ο Πραγματογνώμονας κ. Χαραλαμπίδης γράφει: Δεδομένου ότι ο κ. Δημητρακόπουλος όχι μόνο είχε εξοφλήσει την οφειλή του, αλλά είχε και λαμβάνειν και 30.000 ευρώ η Συνεταιριστική δεν έπρεπε να εφαρμόσει το άρθρο 39 του νόμου Ν.3259/2004, διότι δεν υπήρχε αντικείμενο για την εφαρμογή του ανωτέρω νόμου. Εδώ να σταθώ λίγο κύριοι δικαστές: Ο δικηγόρος του Ιδρύματος Μας γνώριζε αυτόν τον νόμο, αλλά το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να τον γράψει κι αυτόν τον νόμο κανονικά – μαθημένο ήταν και από τις άλλες φορές που προανέφερα - ώστε να παραιτηθώ από τον δίκαιο Αγώνα μου υπέρ των συμφερόντων των 16.000 Συνεταίρων.
2019….Η PQH και ενώ εμείς απουσιάζαμε από το σπίτι διέρρηξε σαν τον κλέφτη την πόρτα και άλλαξε την κλειδαριά, έχοντας έτσι καταπατήσει την πρώτη μου κατοικία..
Φίλες & Φίλοι: Η Εισαγγελία του Πρωτοδικείου Λαμίας βάζει στο Αρχείο τα 24 Υπομνήματα μου που τις στέλνω από το έτος 2000 έως και σήμερα και έτσι δεν ενημερώνεται ο Άρειο Πάγος.
Φίλες & Φίλοι: Τι συμβαίνει στη Λαμία; Ποιοι είναι αυτοί που συγκαλύπτουν γεγονότα και γιατί ;;; Πρέπει να διαταχθεί να γίνει έρευνα για να μάθουν οι 16.000 Συνεταίροι ποιοι τους κατέστρεψαν Οικονομικά και όχι μόνο.
Χάριν των παράνομων ενεργειών των 24 κατηγορουμένων που Αθωώθηκαν, μάλλον κατόπιν άνωθεν εντολών, έχουν πεθάνει φίλοι μου Συνεταίροι, έχουν διαλυθεί οικογένειες και άλλοι κοιμούνται στο αυτοκίνητο.
Φίλες & Φίλοι
Το Βούλευμα έγραφε:
1) Δεν ετηρήθει η απόφαση του Γ. Εγκριτικού Κλιμακίου.
2) Αφορά ρύθμιση υφισταμένης οφειλής.
3) Η έγκριση δόθηκε μετά την υπογραφή της Σύμβασης.
4) ΟΙ εμπράγματες υπολείπονται του ποσού της Σύμβασης (Οι Αντικειμενικές αξίες υπολείπονται του ποσού της Σύμβασης).
5) Η έγκριση είναι χαμηλότερο ποσό από το καταβληθέν.

Φίλες & Φίλοι
Τα Οικονομικά Θύματα τους είναι πάρα πολλά. Οι γονείς- Θύματα πέθαναν λόγω της διασπάθισης των χρημάτων των 24 αυτών Στελεχών του Ιδρύματός Μας και τα τέκνα τους αδιαφορούν λόγω άγνοιας....Τα Μ.Μ.Ε της πόλης μου της Λαμίας δεν τους ενημερώνουν.. δεν με εμφανίζουν, τηρούν σιγή ιχθύος, ομερτά (ένοχη σιωπή).
Το Ίδρυμα μας είχε 16.000 Μεριδιούχους. Οι περισσότεροι ήταν μικροεπαγγελματίες και δεν αντιλαμβάνονταν ούτε έψαξαν να δουν τι γίνεται. Τότε Παίρναμε και Μερίσματα κάθε χρόνο, αλλά από το έτος 2000 και μετά σταματήσαμε να τα λαμβάνουμε.
Τα πράγματα αυτά οι 24 κατηγορούμενοι τα έκαναν σε γνώση τους για να δίνουν σε πρόσωπα δικά τους δάνεια χωρίς εξασφαλίσεις και να έρχονται στις ελλιπείς Γενικές Συνελεύσεις να τους ψηφίζουν…
Φίλες & Φίλοι
οι Διοικούντες έκαναν Γενικές Συνελεύσεις με πενήντα (50) μόνο Συνεταίρους, δηλαδή με τις οικογένειες τους και τα παπαγαλάκια τους, από 16.000 που ήμασταν.
Εγώ πιστεύω όπως λέει η λογική ότι έδιναν τα δάνεια αυτά για να τους ψηφίζουν στις επόμενες Εκλογές, ώστε να συνεχίζουν να διοικούν το ίδρυμα. Να αυξήσουν την επιρροή τους στις Γενικές Συνελεύσεις.
ΕΠΡΕΠΕ λοιπόν να τιμωρηθούν παραδειγματικά τα 24 αυτά Στελέχη της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ώστε να μην τολμήσουν άλλοι υπάλληλοι Πιστωτικών Ιδρυμάτων να χορηγούν Θαλασσοδάνεια και έτσι να μην κινδυνεύει η Ασφάλεια των Συναλλαγών. Επίσης να ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ οι περιουσίες τους, να ελεγχτούν τα Πόθεν Έσχες τους, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους, να ελεγχθεί αν έχουν βγάλει στο εξωτερικό χρήματα.. ώστε να πληρώσουν οι 24 κατηγορούμενοι για τις Κακουργηματικές τους πράξεις, επειδή αυτοί είναι οι υπεύθυνοι της καταστροφής του Ιδρύματος Μας και όχι οι 16.000 Συνεταίροι, ώστε να στραφούμε εναντίον τους με ΑΓΩΓΕΣ για να πάρουμε ΕΝΤΟΚΑ τις ΜΕΡΙΔΕΣ Μας.
Ήδη πρέπει να έχετε πεισθεί Φίλες & Φίλοι για το μείζον, ήτοι για τον κίνδυνο της Ασφάλειας των Συναλλαγών.
Τα σπίτια που κατασχέθηκαν ήταν δάνεια ολίγων χιλιάδων ευρώ – αν και ήμασταν Συνεταίροι - και όμως μας πήραν την πρώτη κατοικία Μας – τα χωράφια Μας – τα μαγαζιά Μας δεκαπλάσιας τουλάχιστον αξίας, έναντι πινακίου φακής με τις ευλογίες και των κ.κ. δικαστών του Πρωτοδικείου Λαμίας και τώρα το ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜΑ τα πουλάει προς 100 και 200.000 ευρώ και τα χρήματα αυτά βγαίνουν στο εξωτερικό.
Φίλες & Φίλοι έχω δεχθεί ανελέητο πόλεμο, διότι κάνω ανιδιοτελώς αγώνα να φθάσει η υπόθεση στο ακροατήριο ώστε να λογοδοτήσουν.
Φίλες & Φίλοι
Σε άρθρο στο Καταστατικό του Ιδρύματός Μας αναφέρεται ότι: Αν το ϊδρυμά Μας πέσει έξω θα επιβαρυνθούν όλοι οι Συνέταιροι να πληρώσουν εις το πενταπλάσιο τις ζημιές…Ακούστε – Ακούστε, αυτοί έριξαν έξω το Ίδρυμα Μας και εμείς θα κληθούμε να πληρώσουμε τη ζημία και μάλιστα στο 5πλάσιο, σε άλλες Συνεταιριστικές είναι το Διπλάσιο και δεν τόλμησαν οι δυο Διοικήσεις του Νικ. Δασκαλόπουλου και του Δημ. Καρδάκου να απαλείψουν αυτό το Άρθρο.
Οι 24 κατηγορούμενοι έχουν δυο πρόσωπα - σαν τον Θεό Ιανό των αρχαίων: Από τη μια πήραν τα ακίνητα Συνεταίρων αξίας 400.000 ευρώ για δάνεια της τάξεως των 10.000 ευρώ χωρίς να τους επιστρέψουν τη διαφορά και από την άλλη χορηγούσαν δάνεια αξίας 250.000 ευρώ χωρίς εξασφαλίσεις από ότι διάβασα στο ΒΟΥΛΕΥΜΑ που πήρα επαναλαμβάνω νόμιμα από την εισαγγελία Λαμίας , επειδή κατέθεσα Αίτηση και πλήρωσα και το σχετικό παράβολο για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.
Φίλες & Φίλοι
Η εισαγγελία Λαμίας έδωσε στον πραγματογνώμονα μόνο πενήντα (50) Υποθέσεις, μήπως όμως είναι 250 οι περιπτώσεις; ερωτώ εγώ ..Μήπως πήραν Θαλασσοδάνεια και τα Μ.Μ.Ε. και γι αυτό το λόγο δεν ενημερώνουν τον κόσμο ως επιβάλλεται , Μήπως πήραν θαλασσοδάνεια και Βουλευτές και δεν κάνουν το καθήκον τους….Οι ίδιοι έπρεπε να φέρουν το Μεγάλο αυτό Οικονομικό Σκάνδαλο του Αιώνα στη Βουλή των Ελλήνων.
Συμπερασματικά Φίλες & Φίλοι αν οι διοικούντες υπάκουαν στους νόμους, το Ιστορικό μας ίδρυμα θα λειτουργούσε σήμερα, αλλά οι 24 κατηγορούμενοι είχαν άλλες ιδέες στο μυαλό τους ….
































@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ.
ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ Σ.Τ.Λ.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ