Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!

 

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!






ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Οι 24 κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο του αιώνα ενώπιον του Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας προσπάθησαν να αναβληθεί η υπόθεση, αλλά όμως η Έδρα εκφώνησε τα ονόματα των κατηγορουμένων.....ΚΑΙ ΔΙΕΚΟΨΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 22/11/2022..







 

      


ΠΕΤΡΑΚΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ




ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΝΙΚΟΣ

Ο Νικ. Δασκαλόπουλος - κατηφής - ζήτησε αναβολή γιατί έλειπε ο δικηγόρος του,

         Ο Δημήτρης Πετράκογλου ( Ειδικός Εκκαθαριστής της Σ Τ.Λ.) γιατί...έπρεπε να είναι στην Αθήνα που προσέχει τα εγγόνια του.

       Οι 24 κατηγορούμενοι έχουν πάρει μέχρι και σήμερα τέσσερεις Αναβολές... Άκουσον - Ακούσουν για μια Υπόθεση που αφορά 16.000 Συνεταίρους...Πρέπει λοιπόν να μαθευτεί ποιος είναι ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ τους...

      Θυμάμαι είχα ένα δικαστήριο στη Λαμία με κάποιον αντίδικο δικηγόρο και έστειλε την Αστυνομία για να εξακριβώσει αν ήμουν στο Νοσοκομείο και εδώ δικάζονται ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ και οι Πρόεδροι της Έδρας τους χορηγούν απλόχερα ΑΝΑΒΟΛΕΣ...

    Στο μεταξύ φήμες λένε ότι άρχισαν να τρώγονται και μεταξύ τους αλληλομηνυόμενοι, αλλά δεν διασταυρώθηκαν αυτές οι φήμες ακόμα.

     ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΩΝ της ημέρας αυτής στο Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας: Τα τοπικά ΜΜΕ, ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος που έλαμψε δια της απουσίας του.

Μάλλον το σκάνδαλο του αιώνα δεν είναι σοβαρή είδηση γι' αυτούς. Άκουσον άκουσον.....

Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος του Κώστα Δημητρακόπουλου που δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ΑΠΙΣΤΙΑΣ κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ επεσήμανε στον Πρόεδρο του Τριμελ Εφετ Κακουρ/ των Λαμίας ότι μεθοδεύεται από τους 24 κατηγορουμένους συνεχώς η αναβολή και εν τέλει παραγραφή του αδικήματος που αφορά την χρεοκοπία της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Μια υπόθεση που συγκλόνισε την Λαμία Ότι πρέπει να υπορραφθεί το Αίτημα αναβολής για κώλυμα στο πρόσωπο του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου  Νικ. Δασκαλόπουλου.

Ο κ Εισαγγελέας της Έδρας ζήτησε να απορραφθεί το Αίτημα Αναβολής.

Το Δικαστήριο αποσύρθηκε για διάσκεψη και τελικά αποφάσισε να διακόψει για την 22/11/2022


"ΠΕΤΡΑΚΟΓΛΟΥ Δημήτρης" https://www.simpoliteia.gr/%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE.../

"Ανακοινώσεις" https://www.bankofgreece.gr/.../anazhthsh.../enhmerwseis...

 

















@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ. 

https://kinmersynla.blogspot.com

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ Σ.Τ.Λ.

https://lamiaspero1.blogspot.com/

www.dimitrakopulos.gr

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos