Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Στην Ευρώπη ερευνούν – στην Ελλάδα κουκουλώνουν…..

 Στην Ευρώπη ερευνούν – στην Ελλάδα κουκουλώνουν…..

 



 



ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Διαχρονικό το έγκλημα κατά της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ...


 



Ποτέ δεν είναι αργά...Η Δικαιοσύνη πρέπει να πράξει το καθήκον της ...

Να ανοίξει ο ΦΑΚΕΛΟΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ ….

Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι & να δοθούν τα χρήματα στους κ.κ. Συνεταίρους....και όχι στα κοράκια...


 Δυο φορές παρανόμησε η πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ σε νόμους του Κράτους και η Τράπεζα της Ελλάδος – ο Λαμιώτης Υπουργός των Οικονομικών – Η Δικαιοσύνη έκαναν ότι δεν βλέπουν - ¨ότι δεν άκουσαν – Ότι δεν γνωρίζουν - Αυτό ήταν το Κράτος μας.....

- Μια επί Μητσοτάκη πατέρα που δεν υπάκουσε η Σ.Τ.Λ. στο νόμο του 1992 (Ν. 2076/92) και συνέχισε να χορήγει δάνεια. Εγώ το ανέφερα σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις , αλλά και το κατέθεσα και στην Εισαγγελία Λαμίας. μπήκε όμως Αρχείο.

Οι ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που πραγματοποιούσε η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας το 1992 ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. Ο Νόμος δεν αφήνει κενά. Διαβάστε τον (Ν. 2076/92): Απαγορεύεται σε Πιστωτικό Ίδρυμα να χορηγεί νέα Δάνεια για την Πληρωμή οφειλόμενων τόκων, με αποτέλεσμα την αναστολή εφαρμογής της διάταξης της παρ. 1, καθώς και ρύθμιση οφειλών ισοδύναμου αποτελέσματος εκτός εάν πρόκειται για Σύμβαση γενικότερης ρύθμισης οφειλών του Δανειολήπτη, που θα στηρίζεται σε εμπεριστατωμένη μελέτη από το Πιστωτικό Ίδρυμα της δυνατότητας εξυπηρέτησης των ρυθμιζόμενων οφειλών με βάση συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Απαγορεύεται επίσης η Κεφαλαιοποίηση τόκων, που προβλέπεται σε αρχική Δανειακή μεσομακροπρόθεσμης χρηματοδότησης..».

- Και μια επί Κώστα Καραμανλή που η Σ.Τ.Λ. εφάρμοσε παράνομα το Τριπλάσιο όχι στο πραγματικό Κεφάλαιο, αλλά στο παράνομο δηλαδή στο Κεφαλαιοποιημένο με τόκους ανά εξάμηνο και έτσι τα δήθεν χρέη αυξάνονταν με Γεωμετρική Πρόοδο. Εγώ και πάλι το ανέφερα σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις , αλλά και το κατέθεσα και στην Εισαγγελία Λαμίας….μπήκε όμως Αρχείο.


Και για τις δυο αυτές παρανομίες της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, οι δυο Διοικήσεις του Νίκου Δασκαλόπουλου και του Δημ. Καρδάκου δεν έκαναν κάτι για να ελαφρύνουν τους Συνεταίρους, επειδή ήταν πειθήνια Όργανα κατά την γνώμη μου της Τράπεζας της Ελλάδος.

 



Ο Δασκαλόπουλος ήθελε να αγοράσει του «σκοτωμού»  το Φαρμακείο (Ιδιοκτησίας της Σ.Τ.Λ.) ο δε Καρδάκος ήταν τελείως άβουλος

 


Εδώ να υπενθυμίσω ότι εμείς οι 16.000 Συνεταίροι δεν ήμασταν απλοί Πελάτες, αλλά Συνεταίροι, είχαμε Μετοχές και Συνεισφέραμε στο Ιστορικό Μας Ίδρυμα με τους υπερμεγέθεις τότε τόκους των 25%.

Από Μας ζούσε τότε το Ιδρυμα…

 

Οι Διοικησεις της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ δεν σεβάστηκαν τίποτε…

Χάριν των χειρισμών τους πέθαναν Συνεταίροι – Έγιναν μαλλιά κουβάρια εκατοντάδες Οικογένειες, επειδή ήταν εγγυητές – σε κάθε Γραμμάτιο έμπαιναν μέχρι και τρεις εγγυητές και το σπουδαίο ήταν ότι η Διοίκηση κυνηγούσε οποίον ήθελε…οι «κολλητοί » τους την γλιτώσανε…..


ΟΛΑ τα Ανωτέρω τα γνώριζε η Τράπεζα της Ελλάδος (Τα ανέφερα σε όλες – 12 εν συνόλω Γενικές Συνελεύσεις, είναι γραμμένα στα Πρακτικά).

ΟΛΑ τα Ανωτέρω τα Γνώριζε η Εισαγγελία του Πρωτοδικείου Λαμίας ( που τώρα της ζητώ να μου δώσει Επικυρωμένα τα δεκάδες Υπομνήματα που της έχω καταθέσει και κωλυσιεργεί σκόπιμα για ευνόητους λόγους).

ΟΛΑ τα Ανωτέρω τα γνώριζε ο Λαμιώτης Υπουργός των Οικονομικών.

ΟΛΑ τα Ανωτέρω τα γνώριζε και η κυρά Κατίνα και τα μικρά παιδία της πόλης μου της Λαμίας.


ΟΛΑ τα Ανωτέρω τα γνωρίζανε τα Μ.Μ.Ε. της πόλης μου πάρα πολύ καλά, τα οποία αν θέλουν ανακαλύπτουν και βελόνα στα άχυρα… Αλλά μουγκαφόν, γιατί άραγε ;


ΟΛΑ τα Ανωτέρα τα γνώριζε και η Εισαγγελία του Εφετείου Λαμίας, αλλά και ο Άρειος Πάγος που τον ενημέρωνα με επιστολές μου τακτικότατα, αλλά περίμενε να ενεργήσουν πρώτα οι δυο Εισαγγελίες της Λαμίας, του Πρωτοδικείου & του Εφετείου…..


Και έτσι έπεσε έξω καταστρέφοντας 16.000 Συνεταίρους...και ούτε γάτα ούτε ζημιά…

















ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ /

(Βασίλης Λογοθετίδης "Θυμαριά" κόμβος)

https://www.youtube.com/watch?v=qQGvUREvR1k&ab_channel=TVP%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%94%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3

 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ανοίξτε τους δύο Συνδέσμους Βίντεο


Κώστας Δημητρακόπουλος

https://youtu.be/fNEaV_SjP2k


Συνέντευξη στο Ξενοδοχείο Έλενα, 16/6/2021

https://youtu.be/RbWAghnY2h8

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ. 

https://kinmersynla.blogspot.com

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ Σ.Τ.Λ.

https://lamiaspero1.blogspot.com/

www.dimitrakopulos.gr

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos