Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ (τι άλλο μπορεί να κάνει ένας πολίτης όταν υπάρχει τέτοια διαπλοκή), Λαμόγιο 1

Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Πρώην Πρόεδρος των Συνεταίρων
Δανειοληπτών – Εγγυητών  της πρώην
Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας
Καποδιστρίου 12 – Λαμία
T.K. 35 100
Φορητό: 6977 882119
          2) www. dimitrakopulos.gr

ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
(τι άλλο μπορεί να κάνει ένας πολίτης
όταν υπάρχει τέτοια διαπλοκή)

ΠΡΟΣ

1000 mail (κ.κ. Συνεταίρους - 250 δικηγόροι της Φθιώτιδας - ΜΜΕ Φθιώτιδας - ΜΜΕ Αθηνών και σε διάφορες άλλες κατηγορίες πολιτών της Φθιώτιδας).

 

Λαμία 22 Οκτωβρίου 2017
Αγαπητά 16.000 θύματα της
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας είναι εγκληματική Οργάνωση σαν την Τράπεζα Πειραιώς ΕΞ  ΑΙΤΙΑΣ «ΔΑΝΕΙΚΩΝ και αγύριστων σε επιχειρήσεις ημετέρων και οργίου κακοδιαχειρίσεως και «κόκκινων δανείων» εκατομμυρίων κρυμμένων κάτω από το χαλί…μελών του Δ.Σ. που δάνειζαν αφειδώς εαυτούς και αλλήλους…θαλασσοδάνεια εκατομμυρίων ευρώ που κατέληξαν στις τσέπες μελών των Διοικήσεων…
Για όλα τα ανωτέρω ο Βουλευτής Φθιώτιδας
της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας
και τέως αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ
Τώρα όμως που τα γνωρίζει τι θα πράξει.
Διαβάστε τη δήλωσή του, την έχω επισυνάψει.


Και πάλι ο έγκριτος Δημοσιογράφος - Ερευνητής και Δικηγόρος αναφέρεται στην Αμαρτωλή πρώην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας και μάλιστα τον κρύβει τον κ. Υπουργό.
 Γιατί κύριε Ντάσκα ; Αρκετά … όλα πλέον να βγουν στη φόρα, στη φόρα παρτίδα …..Ονομάτισε τον λοιπόν….Θα σας τον πω εγώ κ.κ. Συνεταίροι …λοιπόν πρόκειται για τον Βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας τον κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

======================================

Γράφει λοιπόν ο έγκριτος Δημοσιογράφος κ. Γιάννης Ντάσκας
                  
«…Αυτοί οι (πρώην) υπουργοί και φίλοι αυτών των δυο Κομμάτων, τα οποία δανείστηκαν από τις Τράπεζες και για να καλύψουν τα δάνεια που κατέληξαν σε φιλενάδες και δημοσιογράφους και βίλες, που ρήμαξαν όλες τις Τράπεζες και τις έκλεισαν...
Αυτά τα Κόμματα που έφαγαν τον Εισαγγελέα Πεπόνη, όταν τους έβαλε χέρι στα κομματικά ταμεία και στις φιλενάδες και τους δημοσιογράφους φίλους ...
Και όταν κλήθηκαν να απαντήσουν είπαν ότι δεν ήξεραν τίποτα για τον Πεπόνη, δεν ήξεραν καν ότι υπήρχαν στα συρτάρια δικαστών θαμμένες για χρόνια ποινικές διώξεις για Τράπεζες, και το αντικείμενο των διώξεων ήταν πάνω από ένα δις συνολικά..

"Δεν γνώριζα καν ότι υπήρχε δίωξη από το 2014 για κακουργήματα ύψους 150 εκατομ ευρώ και αν τολμήσετε να γράψετε ότι γνώριζα θα σας πάω στη Δικαιοσύνη" μας διεμήνυσε το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, κορυφαίος υπουργός επί Σαμαρά, για τη Συνεταιριστική Λαμίας, στην οποία έθαψαν τις διώξεις για τρία χρόνια...»

Για περισσότερα στα ntokoumenta.gr

Και συνεχίζω
ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ Δικαστηρίου Λαμίας «ΕΓΩ ΟΜΩΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ «ΜΑΙΜΟΥ» – ΕΥΝΟΪΗΘΗΚΑΝ  ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΑ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ  ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, έχω αναφερθεί σχετικά σε ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ».
Απόσπασμα από το ΠΟΡΙΣΜΑ της κυρίας Ελένης Μιχαλοπούλου:
1.     Το 2/2013 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας. Το βούλευμα αυτό αφορούσε τα πραγματικά περιστατικά δανειοδότησης των εταιριών “COFIPLAN S.A  …(εταιρεία φάντασμα στο Λουξεμβούργο για 785.000.000 δρχ.)  ”  , “ ΑΓΡΟΦΙΛΜ ΑΕ” και της κοινοπραξίας “ΕΛΙΤ ΑΤΕ – ΔΟΜΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΤΕ” για χρονικό διάστημα από 1-1996 έως 31-5-2000.



2.     Οι υπ αριθμ. 80/2005, 92/2005 και 12/2006 αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Λαμίας για τη διαχείριση της Τράπεζας για το χρονικό διάστημα 1996 έως και 2000.
Και όπως συνεχίζει η επίκουρος εισαγγελέας της διαφθοράς κυρία Ελένη Μιχαλοπούλου: θέτω τη δικογραφία εν μέρει στο ΑΡΧΕΙΟ κατ άρθρο 43 ΚΠΔ. «ΕΓΩ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝΕ ΑΛΛΟΙ  ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΚΕΣ  ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ»

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΑΙ  ΕΓΩ ΑΠΌ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ  ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ  ΠΡΑΞΕΙΣ  ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΣΕ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗ.

ΙΔΟΥ
Εγώ, ο Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος, λοιπόν σε Μηνυτήρια Αναφορά μου αναφέρω σε Υπομνήματά μου που κατέθεσα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κυρίου Νικ. Θεολογίτη μέσω της Πταισματοδίκης κυρίας Ελένης Παππά και αναφέρομαι στους χειρισμούς της δικαιοσύνης σχετικά με τις προαναφερόμενες ποινικές δικογραφίες για την Τράπεζα και αφ ετέρου καταθέτω και τη διάπραξη Κακουργηματικών Πράξεων από όλες τις Διοικήσεις της Τράπεζας.
          Α) Την από 7-1-2005 ένορκη εξέταση μου ενώπιον της Πταισματοδίκης Λαμίας κυρίας Ελένης Παππά στην οποία καταθέτω – πέραν των άλλων και για τις πράξεις πριν το 2000: « …από τις πράξεις αυτές ζημιώθηκε η Σ.Τ.Λ., οι δέκα έξι χιλιάδες κ.κ. Συνεταίροι και εγώ προσωπικά, διότι χάσαμε την πρώτη μας κατοικία, τα καταστήματά μας, τα χωράφια μας. Επίσης δεν παίρναμε το ετήσιο ΜΕΡΙΣΜΑ, όπως το εισπράτταμε παλιά και οι ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ αξίας εκατομμυρίων δραχμών εξανεμίστηκαν…καταγγέλω λοιπόν της Διοικήσεις Νικ. Δασκαλόπουλου και Δημ. Καρδάκου, οι οποίες όφειλαν αφού βρήκαν ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ της Τράπεζας Μας, όπως αναφέρω και στις δέκα τρεις (13) ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας να απευθυνθούν στη δικαιοσύνη, να ενημερώσουν τους κ.κ. Συνεταίρους. Δεν το έπραξαν ενεργώντας με δόλο, συμμετέχοντας σε Συμμορία «Κολλητών» πολιτείας, δικαιοσύνης….
Β) Κατέθεσα επίσης στη Πταισματοδίκης Λαμίας κυρία Ελένη Παππά πλήθος δημοσιευμάτων σε εφημερίδες και ηλεκτρονικό Τύπο με αντίστοιχο περιεχόμενο. .
Γ) Κατέθεσα επίσης στην Πταισματοδίκης Λαμίας κυρία Ελένη Παππά πέντε τόμους με τίτλο « Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΥ Εναντίον της Συμμορίας «Κολητών» της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας – Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας (5ος Τόμος). .
Δ) Επίσης κατέθεσα την από 2-3-2015 Καταγγελία – Αίτηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Διαφάνειας, με αριθ. Πρωτ. 14404/4-9-2015 στην οποία καταγγέλλω ατασθαλίες της Διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας επί πολλά έτη συνοψίζοντας τις παράνομες πράξεις ως εξής: α) χορήγηση χαριστικών δανείων εκατοντάδων εκατομμυρίων δραχμών  σε ημέτερους, β) δανειοδοτήσεις των μελών του ΔΣ και γ) μη διεκδίκηση της επιστροφής των δανείων μέχρι να παραγραφούν τα δικαιώματα της Σ.Τ.Λ….
Ε) Επίσης απέστειλα την υπ αριθ. 19555/13-4-2016 Αναφορά προς τον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος με το ίδιο Περιεχόμενο.
Γι αυτό λοιπόν αγαπητά θύματα της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα δημοσιοποιώ και τα ΛΑΜΟΓΙΑ ήτοι είναι Μέλη του Δ.Σ. ήτοι είναι απλοί Συνεταίροι με αριθμημένο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 1, 2, 3…κλπ που δανειοδοτήθηκαν από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, την οποία ίδρυσαν το έτος 1900 οι παππούδες για Μας και την έκλεισαν το έτος 2012 οι Διοικούντες που διοίκησαν το Ίδρυμά μας από το 1992 έως και το 2012 δηλαδή μέσα σε είκοσι (20)  χρόνια. Ήτοι οι Διοικήσεις του Αθαν, Τριανταφυλόπουλου (1992 – 1999), του Νικ. Δασκαλόπουλου (Υπό καθεστώς Επιτροπείας με διορισμό Επιτρόπου από το 2000 έως το 2009) και του Δημ. Καρδάκου ( από το έτος 2009 έως 2012 που η Σ.Τ.Λ. τέθηκε σε Ειδική Εκκαθάριση με την με αριθ. 34/18-3-2012).
Έχουν λοιπόν ασκηθεί διώξεις, χάριν εμού του Γ. Μανδηλά και του κ. Δημ. Γεωργακόπουλου προέδρου της ΣΕΑ.
Την ΥΠΟΘΕΣΗ τη χειρίζεται σήμερα στη Λαμία η αντεισαγγελέας κυρία Καραγεώργου Βαρβάρα, η οποία και χρεώθηκε τη Μηνυτήρια Αναφορά που έστειλα το 2014 στην Εισαγγελέα Διαφθοράς κυρία Ελένη Ραϊκου που κατόπιν τη χρεώθηκε η Επίκουρος Εισαγγελέας κυρία  Ελένη Μιχαλοπούλου.
Ένα δικό μου λοιπόν κιβώτιο με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που στοιχειοθετούν Κακουργηματικές Πράξεις, αλλά και ένα άλλο του Γεωργίου Μανδηλά βρίσκεται στα χέρια της αντεισαγγελέας Λαμίας κυρίας Καραγεώργου Βαρβάρας.
Ο Δημοσιογράφος - Ερευνητής και Δικηγόρος κύριος Γιάννης Ντάσκας αγωνίζεται ο καημένος πηγαινοερχόμενος Αθήνα – Λαμία για να βρει την άκρη, αλλά η διαπλοκή είναι πολύ μεγάλη.
Εγώ έχω 1.000.000 δρχ.σε  ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ και άλλο 1.000.000 δρχ.σε  ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ έχει η γυναίκα μου, οι οποίες ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ στην Τράπεζα Μας ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ (40) τώρα. Η Διοίκηση του Δημ. Καρδάκου για 10.000 ευρώ τα οποία τα ΕΧΩ ΕΞΟΦΛΗΣΗ μου πήρε την πρώτη μου κατοικία και το κατάστημα μου αξίας 600.000 ευρώ.

ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ
ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥ  ΑΞΙΑΣ 600.000 ΕΥΡΩ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ  ΕΧΩ  ΕΞΟΦΛΗΣΗ.
Ο Εισαγγελέας Λαμίας κύριος Νικήτας Θεολογίτης, όταν ήλθε στη Λαμία αντικαθιστώντας τον Εισαγγελέα Κωσταρέλλο, διορίζει στις 18-4-2013 πραγματογνώμονα τον κ. Βασ. Καραγκιοζόγλου από τα Καμ. Βούρλα δίνοντάς του προθεσμία 40 ημερών για να αποδείξει αν εγώ οφείλω στη Σ.Τ.Λ. Λαμίας ή μου οφείλει αυτή. Ο Βασ. Καραγκιοζόγλου λοιπόν παραιτείται από την εργασία που του ανέθεσε ο κ. Εισαγγελέας. Κατόπιν τούτου στις 17- 2 - 2014 κατέθεσα Μήνυση κατά  του Καραγκιοζόγλου.
Μετά από είκοσι δυο (22) μήνες ο Εισαγγελέας κ. Νικήτας Θεολογίτης στις 06-11-2015 διορίζει άλλον πραγματογνώμονα τον κ. Αντώνιο Χαραλαμπίδη εξ Αθηνών. Του ορίζει και αυτού χρονικό διάστημα 40 ημερών, αλλά και αυτός μέχρι και σήμερα 22-10-2017 μετά δηλαδή από δυο (2) χρόνια δεν έχει συντάξει ακόμα το ΠΟΡΙΣΜΑ του. «ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ  ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ».
Εν τέλει τον Νοέμβριο του 2016 εδόθη εντολή από την Αθήνα να ασκηθούν ΔΙΩΞΕΙΣ.
Ως εξ όλων των προαναφερομένων λοιπόν δήλωσα Παράσταση Πολιτικής Αγωγής.
« …Κατόπιν της από 19ης Σεπτεμβρίου 2016 ΔΗΛΩΣΕΩΣ μου ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΕΝΑΓΟΝΤΟΣ που αφορά την Α.Β.Μ Α16/2062 έγκλησή μου εξ’ ης και η υπ’ αριθμό 21.304/18-07-2016 Απόφασης του Εισαγγελέως Οικονομικού Εγκλήματος και συσχετίσεώς της μετ’ αυτής……»
ΔΥΟ  ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ
Η Διοίκηση λοιπόν του Δημ. Καρδάκου, της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας,  εφαρμόζοντας δύο μέτρα και δύο σταθμά, πουλάει το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ μου σε ένα κοράκι, το οποίο έχει κάνει και άλλες τέσσερις (4) αγορές «μαϊμού»  από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας και με το οποίο κοράκι βρισκόμαστε στα δικαστήρια και σε δεύτερο στάδιο η Διοίκηση λοιπόν του Δημ. Καρδάκου,   με ΑΠΟΒΑΛΕΙ  και από την ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑ… αξίας και τα δυο ακίνητα 600.000 ευρώ.
Και από την άλλη μεριά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Ντοκουμένο 1ο:
Γ.Κ….το ΛΑΜΟΓΙΟ του Νοσοκομείου Λαμίας.

Ο κ. Γ.Κ. ήταν Μέλος του ΔΣ της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας επί προεδρίας Δημ. Καρδάκου.

ΙΔΟΥ τι γράφει το Πόρισμα της κ. Ελένης Μιχαλοπούλου


ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
ΜΕΤΑ ΤΟΝ 6ο / 2008


Α)
Β)
Γ)
Δ) Γ. Κ.  – Μέλος του Δ.Σ. της Σ.Τ.Λ. (από 8-10-2010 έως 1-11-2011) επί διοικήσεως Δημ. Καρδάκου.

          Παρατηρήθηκαν τα κάτωθι:

Κατά την έγκριση και τη χορήγηση του ανοιχτού αλληλόχρεου λογαριασμού ύψους 80.000 ευρώ, που υπεγράφη την 18-3-2005, αλλά και του τοκοχρεολυτικού δανείου ύψους 10.000 ευρώ, που υπεγράφη την 2-2-2010, ο ανωτέρω, της δεν ήταν μέλος του ΔΣ της Τράπεζας.

          Οι λογαριασμοί: α) που τηρούνταν για την εξυπηρέτηση των προαναφερομένων συμβάσεων, μεταφέρθηκαν σε οριστική καθυστέρηση, β) του ανοιχτού αλληλόχρεου λογαριασμού της 6-10-2011 με χρεωστικό κατάλοιπο 60.582,56 ευρώ και γ) του τοκοχρεωλυτικού δανείου της 6-10-2011 με χρεωστικό κατάλοιπο 8.195,45 ευρώ. Κατά το χρόνο που πραγματοποιήθηκαν οι ως άνω μεταφορές, ο πιστούχος ήταν μέλος του ΔΣ της Τράπεζας. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη αγωγή διάρρηξης συμβολαίων σε βάρος του εγγυητή του αλληλόχρεου λογαριασμού.
«Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ»