Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ
ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ


Γράφει
ο Κώστας Δημητρακόπουλος

ΥΠΗΡΧΑΝ  ΠΙΕΣΕΙΣ  ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ  ΦΑΣΜΑ των κ.κ. Συνεταίρων της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας....Υπήρχαν δεσμεύσεις και δυστυχώς λίγοι είχαν βαθμούς ελευθερίας.... δανειάκια, υποσχέσεις, "εκβιασμοί και πολλά άλλα που δεν γράφονται....

Κάποιοι όμως ήταν μέχρι το λαιμό στα @κατά και κάποιοι άλλοι ευυπόληπτοι που τους καθόριζαν και τους διεύθυναν σα να μην είχαν προσωπική άποψη.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ  ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ  ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ  ΤΡΑΠΕΖΑΣ  ΛΑΜΙΑΣ  ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ και επιτίθονταν εναντίον μου ώστε να πάρουν καλό βαθμό στις "εξετάσεις".... και να γλυτώσουν τα ακίνητά τους ή να πάρουν νέα Δάνεια γινόμενοι έτσι ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ και σπογγοκωλάριοι.... των Λαμογιών ΟΛΩΝ των Διοικήσεων του Ιδρύματός Μας από το έτος 1992 έως και το 2012 που το Ίδρυμά  Μας ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΘΗΚΕ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ…






Για περισσότερα στα κάτωθι τρία ΒΙΝΤΕΟ

1 ) 2009.06.05, Blueskay - Κ. Δημητρακόπουλος για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας


2) 2009.06.14 ...Γενiκή Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας


3) 2010.06.09 Γεν Συνέλευση ΣΥΝΕΤΑΙΡ. ΤΡΑΠ. ΛΑΜΙΑΣ

 


Yπάρχουν και πολλά άλλα BINTEO που βρίσκονται στα δύο όμοια Bloks  μου:

I)             www.lamiaspero1.blogspot.com
II)            www. dimitrakopulos.gr


 ==============================

Γράφει ο
Σπύρος Μίχος
Μαθηματικός

Επιστολή Α΄
Λαμία 1 – 11 - 2017


Θυμάσαι είχαμε "γίνει μπίλιες" με το νάνο Τριανταφυλλόπουλο, όπου με τράβαγε από τα πέτα και όταν ο συχωρεμένος ο Γρηγόρης με όλο το υπαλληλικό προσωπικό υπερασπιζόντουσαν τον ΑΡΧΟΝΤΑ......ένιωσα πόσο κατάντια έχει αυτό το ΙΔΡΥΜΑ που ο πατέρας μου αλλά κι εγώ το είχαμε προωθήσει και υπερασπιστεί.
Από την άλλη πάλι εκείνος ο υποδιευθυντής(:::::) ο κύριος Κραβαρίτης έφτασε να μη θυμάται τον Πολιτικό Μηχανικό ΣΩΤΗΡΗ ΜΙΧΟ , "ποιός είναι αυτός;"
ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΟΤΕ, ο Κραβαρίτης που ήταν από εκείνους που του έστελνε ο πατέρας μου με σημείωμα τους φτωχούς μπετατζήδες να πάρουν δάνεια τότε παλιά για τα καλούπια..... "Δεν τον γνωρίζω....".

Βλέπεις ήταν η εποχή που ο πατέρας μου ήταν ΑΜΕΡΙΚΗ, μετά την πτώχευσή του.

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, κακία....Έψαχναν τρεις μήνες, τα έμαθα, πέρασαν από όλα τα δικηγορικά, μάλλον δικολαβικά....γραφεία για να βρουν κάποιο ¨πάτημα" σε κάποια επιστολή που τους είχα στείλει για να μου κάνουν μήνυση, τελικά την έκαναν "γαργάρα"....Την είχες δημοσιεύσει τότε στην εφημερίδα σου κ. Δημητρακόπουλε.

ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΡΙΔΑ και της ΓΥΝΑΙΚΑΣ μου και του ΠΕΘΕΡΟΥ μου , με μεγάλη τότε ζημία και τους ΜΟΥΤΖΩΣΑ!!!!

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΚΗΣ!!!!!! ας πάνε τώρα να μου κάνουν και μηνυση.... έχουν κατακλέψει τον κόσμο και έχουν βγάλει "λάδι" τα δικά τους παιδιά....


Επιστολή Β

Λαμία 2 – 11 - 2017
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ (όχι θρησκευτική) για Σ.Τ.Λ, δημιουργία Συλλόγου Μεριδιούχων (απατημένων)...
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Στο όνομα της όποιας ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ μάς έχει απομείνει ζητώ ως ΦΙΛΟΣ από όσους είστε παλιοί ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΟΙ της Σ.Τ.Λ (Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας) να συσπειρωθείτε και να διεκδικήσετε το αυτονόητο: 

ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!!

Να συσπειρωθείτε σε ένα ΣΩΜΑΤΕΙΟ, να δηλώσετε ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ και να ζητήσετε πίσω τα δικαιώματά σας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν κλείνει η ΑΠΟΝΟΜΗ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ σε αυτή τη χώρα με τη φυλάκιση της Σταμάτη. 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , πολύ νωρίτερα του 2012 , που η ΤΡΑΠΕΖΑ έκλεισε, ίσως για να "προστατέψει" κάποιους... είχα αποσύρει (ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ) τις μερίδες μου, για λόγους ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ και προσβολής. 

Ο παλαιός ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΕΡΓΑΤΩΝ με διευκόλυνε τότε παλιά στα 1987-90 για να στήσω το επάγγελμά μου, δανειζόμενος , μακριά από ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ και από εξοντωτικές δανειακές υποχρεώσεις.... Όμως αργότερα το τοπίο άλλαξε, με ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ και κάποιοι έδιωξαν, ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ πολίτες Λαμιώτες, στυλοβάτες και αποστόλους της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ.... 

ΟΦΕΙΛΕΤΕ, ΟΣΟΙ  ΕΧΕΤΕ ΕΝΝΟΜΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΤΕ. 

Ίσως πιέζεστε, ίσως έχετε απογοητευτεί, όμως μην αφήσετε αυτή τη παφλάζουσα και όζουσα λάσπη βρώμας να σέρνεται άλλο στη ΛΑΜΙΑ και στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ γενικότερα. Κατατρώει αυτό το τοξικό απόβλητο την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ μας και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ μας υπόσταση,χρόνια τώρα. 

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, να στηρίξετε, αν εσείς το κρίνετε τον ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ στην προσπάθειά του... ή να προτείνετε κάτι άλλο. 

ΑΛΛΙΩΣ θα είστε για πάντα ο ΑΓΩΓΟΣ μέσα από τον οποίο κάποιοι ήπιαν το ΑΙΜΑ και το ΜΕΔΟΥΛΙ των παιδιών μας....