Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ, ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΣ
1000 mail (250 δικηγόροι της Φθιώτιδας, ΜΜΕ Φθιώτιδας, ΜΜΕ Αθηνών και σε διάφορες άλλες κατηγορίες πολιτών της Φθιώτιδας).

Αγαπητέ Γιάννη Ντάσκα, έτσι που τα γράφεις μάλλον θα αναφέρεσαι στον πρώην εισαγγελέα Λαμίας Στυλιανό Κωσταρέλλο.

Ο εισαγγελέας Στυλιανός Κωσταρέλλος κατέστρεψε τη μισή Φθιώτιδα. Υπηρέτησε στη Λαμία για 10 συνεχή χρόνια. Που ακούστηκε εισαγγελέας να υπηρετεί σε μια πόλη τόσα χρόνια. Επί των ημερών του πραγματοποιήθηκε και η λεηλασία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας (Σ.Τ.Λ.).


11)    Το έτος 2000 πήρε στα χέρια του το ΠΟΡΙΣΜΑ του ΣΔΟΕ Λαμίας στο οποίο καταγράφονταν δεκάδες θαλασσοδάνεια σε Διοικούντες το ιστορικό μας Ίδρυμα  (665.000.000 δρχ.), επίσης θαλασσοδάνεια σε ημετέρους και σε μια εταιρεία μαϊμού την Cofiplan S.A. του Λουξεμβούργου 785.000.000 δρχ. και το έβαλε στο Αρχείο. Έτσι και καταστράφηκε το Ιδρυμά μας. Ενώ αν είχαν αποδωθεί ευθύνες η Σ.Τ.Λ. σήμερα θα υπήρχε.


22)    Στις 3.10.2006 καταθέτω μήνυση κατά του Προέδρου της Σ.Τ.Λ. κ. Νικ. Δασκαλόπουλου μέσω Αστυνομίας για να μην μπορεί ο εισαγγελέας να την βάλει στο αρχείο. Ο εισαγγελέας όμως Στυλιανός Κωσταρέλλος την κρατά στο συρτάρι του και η μήνυση γίνεται ενεργή όταν φεύγει από τη Λαμία ο Κωσταρέλλος το 2010.

33)    Η πρωτοδίκης Κα Ελένη Παππά, με προϊστάμενο εισαγγελέα τον Στυλιανό Κωσταρέλλο, στέλνει 4 εντολές στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας (Σ.Τ.Λ.) ανά εξάμηνο από το έτος 2007 έως το 2008 τις οποίες και επισυνάπτω. Η Διοίκηση της Σ.Τ.Λ. γράφει… κανονικά την πρωτοδίκη…. Ο Κωσταρέλλος σαν προϊστάμενος της έπρεπε να κάνει το καθήκον του δηλαδή να διατάξει αμέσως την κ. Παππά να μπεί στην Σ.Τ.Λ. και να ζητήσει τα Βιβλία και να μου δωθούν όλα μου τα παραστατικά. Ο Κωσταρέλλος αυτό δεν το κάνει για ευνόητους λόγους και έτσι η Σ.Τ.Λ. μου πήρε την πρώτη μου κατοικία και το καταστημά μου αξίας 300.000 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα τον έχω χρεώσει τον Κωσταρέλλο. Και τώρα βρίσκομαι ακόμα στα δικαστήρια.

      ΟΛΑ αυτά τα έλεγα και από το βήμα των Γενικών Συνελεύσεων από το ετος 2000 έως και το 2015 που έβαλε ΛΟΥΚΕΤΟ. .....Η Τράπεζα της Ελλάδος τα γνώριζε από τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ,  άλλα  σιωπούσε διότι ήταν μεταξύ της Συμμορίας των Κολλητών όπως και τους αποκαλούσα. Όλοι οι βουλευτές της Φθιώτιδας τα γνώριζαν αλλά μούγκα και αυτοί. Τα δε ΜΜΕ της πόλης μου της Λαμίας προέβαλαν τις θέσεις της Σ.Τ.Λ. και ΟΧΙ του Συλλόγου μας. Έτσι οι κ.κ. Συνεταίροι είχαν άγνοια των γεγονότων μέχρι που η ΤτΕ την εκλεισε με ολα τα επακόλουθα..

Αγαπητοί φίλοι
Πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλα θύματα του Κωσταρέλλου. Ας επικοινωνήσουν μαζί μου ώστε να του τραβήξουμε μια ομαδική ΑΓΩΓΗ για να τιμωρηθεί δεόντως. Γιατί αυτός με τη φόρα που έχει πάρει θα γίνει και ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.






Φιλικά και Αγωνιστικά
Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Πρώην Πρόεδρος Συνεταίρων Δανειοληπτών-Εγγυητών
της πρώην Σ.Τ.Λ.
Λαμία

=================================

ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ, ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ
Μικρός ο κόσμος από Πελοπόννησο, Κολωνάκι, Βουλή και Λαμία.


"Την παραπομπή σε δίκη του Μιχάλη Χριστοφοράκου προκειμένου να δικαστεί για το αδίκημα της ενεργητικής δωροδοκίας ζητεί ο εισαγγελέας, αναφορικά με την προμήθεια του συστήματος ασφάλειας C4I, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, έργο που είχε ανατεθεί στην κοινοπραξία SAIC με υποκατασκευαστή την εταιρεία Siemens.

Ο εισαγγελέας, μετά την διαφωνία του δικαστικού συμβουλίου στην προηγούμενη πρόταση του, με την οποία ζητούσε  την απαλλαγή του Μιχάλη Χριστοφοράκου για το αδίκημα της δωροδοκίας, διαφοροποίησε την πρόταση του, ζητώντας την παραπομπή του.

Σύμφωνα με την προηγούμενη πρόταση, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens δεν δωροδοκούσε τους υπεύθυνους των κομμάτων για να δώσουν τη δουλειά στην Siemens, άλλα τα χρήματα ήταν δωρεές.

Σύμφωνα με την νέα 1464/17 πρότασή του προκύπτουν ενδείξεις ότι ο Μιχάλης Χριστοφοράκος μαζί με τα πρώην στελέχη της μητρικής Siemens, Ράιχαντ Σίκατζεκ και Μίκαελ Κουτσενρόιτερ, δωροδοκούσαν από το 2003 έως το 2009 άγνωστους έως τώρα δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι εμπλέκονταν στην ανάθεση και παραλαβή του συστήματος C4I.

Στην πολυσέλιδη νέα πρόταση του ο εισαγγελικός λειτουργός επιμένει, ωστόσο, κατά περίεργο τρόπο ότι ο Μιχάλης Χριστοφοράκος και ο Δ. Δενδρινός δεν πρέπει να λογοδοτήσουν για το αδίκημα  της απάτης και της εγκληματικής οργάνωσης! Επίσης προτείνει να μην δικαστούν οι δυο άνδρες για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία σε βάρος του δημοσίου καθώς και τα στελέχη της Siemens Grant Lawrsnce Clark και Russell Michael Maghew!
-Ζητεί επίσης  να μη γίνει κατηγορία κατά των Ελευθέριου Λώλου, Γεράσιμου Βασιλάτου, Παναγιώτη Αναστόπουλου, Ιωάννη Πετρόπουλου και Παναγιώτη Μέρτη για απιστία σε βάρος του δημοσίου, παθητική δωροδοκία και σύσταση εγκληματικής οργάνωση.
-Προτείνει  να απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα στους Γεώργιο Καραμάνη, Εμμανουήλ Βαρδάκη,  Ελευθέριο Λώλο, Γεράσιμο Βασιλάτο, Παναγιώτη Αναστόπουλο, Ιωάννη Πετρόπουλο, Παναγιώτη Μέρτη
Ο εισαγγελέας ζητεί να παραπεμφθούν σε δίκη για επιμέρους αδικήματα συνολικά 18 άτομα.
 Ο Εισαγγελέας που συνέταξε τη νέα πρόταση, αφού η πρώτη του για αρχειοθέτηση δεν έγινε δεκτή από το Συμβούλιο Εφετών υπηρετούσε στη Λαμία (και) στο κρίσιμο διάστημα του σκανδάλου της Συνεταιριστικής Τράπεζας.
Το σκάνδαλο είχε ξεσπάσει με σοβαρότατες διώξεις για λεηλασία της Τράπεζας το 2000.
Το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου (και όχι του εισαγγελέα) με το οποίο τέθηκε στο αρχείο όλη η υπόθεση εκδόθηκε... 13 χρόνια μετά!!!
Ο γνωστός Εισαγγελέας Πεπόνης, φαίνεται ότι τα πήρε στο "κρανίο" με την αρχειοθέτηση, διέταξε νέα έρευνα και τώρα διεξάγεται (αν...) νέα ανάκριση στην ίδια (υπό εκκαθάριση...) Τράπεζα για κακουργηματική λεηλασία 150 εκατομμυρίων ευρώ!
Από τη Λαμία κατάγονται οι κ.κ.Στουρνάρας, Προβόπουλος και Σταϊκούρας, οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτα για τη νέα δίωξη στη Συνεταιριστική, η οποία ασκήθηκε αμέσως μετά την αρχειοθέτηση της πρώτης και χρειάστηκε 3 χρόνια για να φτάσει να κληθεί ο πρώτος μάρτυρας...

Για περισσότερα ntokoumenta.gr