Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ. ΛΙΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!




Βαριές καταγγελίες βουλευτών εντός και εκτός Βουλής.

Γράφει ο


Νομικός – Δημοσιογράφος - Ερευνητής

O Μάκης Μπαλαούρας, Αντιπρόεδρος της Βουλής, έκανε μια βαριά καταγγελία για την κατάσταση στη Δικαιοσύνη, ιδιαίτερα αναφορικά με μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα στα οποία αναμιγνύονται πολιτικοί, τραπεζικοί, άνθρωποι των ΜΜΕ κλπ.
Xρόνια τώρα σε εκπομπές (τελευταία από το ATTICA, Βεργίνα και φυσικά από τον Νίκο Νικολόπουλο) αναφερόμαστε στις πολλές ταχύτητες που έχει η Δικαιοσύνη στη χώρα μας.

 Μια ταχύτητα πιο αργή και απο τη χελώνα στην αντιμετώπιση των πολλών παραδικαστικών κυκλωμάτων. Τα λίγα από τα πολλά που φτάνουν στη δημοσιότητα προχωρούν αργά και συνήθως η "δικαστική" πλευρά μένει χωρίς ουσιαστική έρευνα.

Για παράδειγμα αυτή την εποχή γίνονται δίκες για προσπάθειες αρπαγής δημοσίων εκτάσεων μέσα από συμβόλαια που έχουν συνταχθεί με εντελώς παράνομο τρόπο απο συγκεκριμένους συμβολαιογράφους.
Κατηγορούμενοι είναι ελάχιστοι και είναι χαρακτηριστικό ότι στενοί συγγενείς δικαστών που αναμιγνύονται με διάφορες ιδιότητες (συμβόλαια κλπ) είτε έχουν κληθεί ως μάρτυρες, είτε δεν έχουν κληθεί καθόλου. Και ας έχουν κάνει ίδια συμβόλαια με αυτά που έκαναν άλλοι που κάθονται και ΤΩΡΑ στα εδώλια. 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας πετούσε επίσης το 2012 και υπέβαλε πρόταση εξαγοράς της Γενικής Τράπεζας, ενώ την επέλεξε ως συνεργάτη η γαλλική CRENTIT AGRICOLE.
Εντελώς ξαφνικά ο εκ Λαμίας ορμώμενος Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδας κ. Προβόπουλος την έκλεισε με αιτία 1 εκατομ. ευρώ, το οποίο, σύμφωνα με δικόγραφα αμέσως μπορούσαν να μαζέψουν οι εταίροι, οι οποίοι αγνοούσαν ότι υπήρχε αυτό το μικρό ζητηματάκι...
Το κλείσιμο έγινε ενώ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ από την Δικαιοσύνη της Λαμίας βούλευμα για κακουργηματικές πράξεις. Μόλις έκλεισε η Τράπεζα...τσουπ και το βούλευμα που έθεσε στο αρχείο την υπόθεση!
Παρότι η Τράπεζα είχε τεθεί υπο εκκαθάριση η ανομία συνεχιζόταν και στα δικαστικά συρτάρια βρέθηκε να κοιμάται επι τρία χρόνια σε δικαστικά συρτάρια...
Μόλις στις 24 Μαϊου 2017 ο πρώην ειδικός εκκαθαριστής Πετράκογλου βρέθηκε απέναντι στην ειδική ανακρίτρια κ. Μαλιώρα να καταθέτει ως μάρτυρας για ένα εισαγγελικό πόρισμα (δια πραγματογνώμονα) που το χειμώνα του 2014, δηλαδή περισσότερο απο τρία χρόνια διαπίστωνε ζημιά 150 εκατομμυρίων ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο Ταμείο και στους εταίρους μεριδιούχους της Τράπεζας!!!

Αυτό συνέβη προφανώς εξαιτίας της δημοσιότητας. Ποιά ενέργεια έγινε όλα αυτά τα τρία χρόνια για την κακουργηματική αυτή ζημιά;

Περισσότερα στο
ntokoumenta.gr
ΚΑΝΕ  ΚΛΙΚ