Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Μεγάλο φαγοπότι στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας – Δεκάδες τα ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ - Λεηλασία Μαμούθ.


Φίλες και Φίλοι 
    Αγαπητά 16.000 θύματα της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται.
Ο Φάκελος “Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας” ανοίγει, δυστυχώς μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, επειδή η διαπλοκή στη Λαμία ήταν πολύ μεγάλη και παραμένει μεγάλη και ο ένας «φύλαγε» τον άλλον για να μην κοπεί η ΑΛΥΣΙΔΑ και πάνε στη φυλακή τουλάχιστον εκατό (100) άτομα, με λίγα λόγια ήταν κοινό μυστικό στη Λαμία, το γνώριζαν οι πάντες αλλά δεν μίλαγε κανένας για τους δικούς του λόγους έκαστος..........
Η συνέχεια στο ΒΙΝΤΕΟ




ΚΩΣΤΑΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Καποδιστρίου 12 - Τ.Κ. 35.100 Λαμία
Τηλ: 22310 42412, κιν. 6977 882119, fax  22310-29240
          www.dimitrakopulos.gr
f.b. ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΙΑ
Twitter: https://twitter.com/kd_kode

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Λαμία  4 Απριλίου 2017
ΠΡΟΣ
1)    16.000 θύματα της πρώην Σ.Τ.Λ.
2)    Μ.Μ.Ε. Φθιώτιδας @ Αθηνών, Βουλευτές & Πολιτικά Κόμματα.
3)    250 Δικηγόρους της Φθιώτιδας
4)    Σχολεία της Φθιώτιδας
5)    Μέλη Επιμελητηρίου Λαμίας

6)    Δήμους Φθιώτιδας
7)    Καταλύματα
8)    ΚΕΠ & Σ.Δ.Ο.Ε
9)    Διοικητικό Συμβούλιο Επιμελητηρίου Λαμίας
10)                       Επαγγελματίες Φθιώτιδας

Φίλες και Φίλοι

       Αγαπητά 16.000 θύματα της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται.

Ο Φάκελος “Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας” ανοίγει, δυστυχώς μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.

Επειδή η διαπλοκή στη Λαμία ήταν πολύ μεγάλη και παραμένει μεγάλη και ο ένας «φύλαγε» τον άλλον για να μην κοπεί η ΑΛΥΣΙΔΑ και πάνε στη φυλακή τουλάχιστον εκατό (100) άτομα, με λίγα λόγια ήταν κοινό μυστικό στη Λαμία, το γνώριζαν οι πάντες αλλά δεν μίλαγε κανένας για τους δικούς του λόγους έκαστος.

Πιστεύω ότι θέλετε να μάθετε για το Μέγα Οικονομικό Σκάνδαλο του Αιώνα  της πρώην Σ.Τ.Λ. που την ίδρυσαν οι παππούδες για Μας το έτος 1900.

Αλλά η τότε αμαρτωλή Διοίκηση της Σ.Τ.Λ. του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου την κατέστρεψε δίνοντας μεγάλα ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ σε φίλους. Αλλά και ο επόμενος Πρόεδρος κ. Νικ. Δασκαλόπουλος ενώ βρήκε το χρηματοκιβώτιο άδειο τους συγκάλυψε όλους. Την ίδια τακτική εφάρμοσε και ο μετέπειτα και τελευταίος πρόεδρός της ο κ, Δημ. Καρδάκος .

Επίσης ο κ. Σταϊκούρας λέει ότι δεν γνώριζε τίποτα για το σκάνδαλο, παρ όλο που ο Τύπος της Λαμίας έγραφε συνεχώς και εγώ βομβάρδιζα με χιλιάδες mail μου τα Μ.Μ.Ε. της Λαμίας και της Αθήνας, αλλά κατέθετα και δεκάδες επίσημα έγγραφα μου (Μηνυτήριες αναφορές - Καταγγελίες κ.λ.π) στην Εισαγγελία Λαμίας, ο δε κ. Βέτας δήλωσε στον έγκριτο δημοσιογράφο κ. Γιάννη Ντάσκα ότι πράγματι πρόκειται περί πολύ μεγάλου οικονομικού σκανδάλου.

Φίλες και φίλοι μου

Θέλω να κάνω και μια καταγγελία δημόσια προς την Ένωση Εισαγγελέων της χώρας μου.

Από το έτος 2000 έως και σήμερα, δηλαδή επί 17 ολόκληρα έτη έχουν περάσει δεκάδες αντεισαγγελείς από το Πρωτοδικείο της Λαμίας.

Καλά οι δυο προϊστάμενοι τους Κωσταρέλλος (που παρέμεινε στη Λαμία για 10 ολόκληρα χρόνια τουλάχιστον – που ακούστηκε εισαγγελέας να παραμένει σε μια πόλη 10 ολόκληρα χρόνια ; και γιατί παρέμεινε ;) αλλά και ο μετέπειτα κ. Νικήτας Θεολογίτης που παρέμεινε στην πόλη μας για 5 χρόνια (τώρα προβιβάστηκε και πήγε στο Εφετείο της Χαλκίδας) δεν άνοιξαν αυτοί οι δυο τον Φάκελο της Σ.Τ.Λ. για τους δικούς τους λόγους έκαστος, αλλά όμως δεν βρέθηκε ούτε και ένας μα ένας λεοντόκαρδος αντεισαγγελέας από τους δεκάδες να ανοίξει τον Φάκελο της Σ.Τ.Λ.

Τα συμπεράσματα δικά Σας.



Φίλες και Φίλοι μου όμως

          κανένας δημοσιογράφος της πόλης μου της Λαμίας, αλλά και των Αθηνών δεν ακούμπησε το Οικονομικό αυτό Σκάνδαλο που λέγεται Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, ΓΙΑΤΙ ;.

  

Ευχαριστώ τον έγκριτο δημοσιογράφο κ. Γιάννη Ντάσκα, την Ιντερνετική του εφημερίδα ΝΤΟΥΚΟΥΜΕΝΤΑ και το Κανάλι που τον φιλοξενεί που εδώ και 10 ημέρες προσπαθούν να πιέσουν τη δικαιοσύνη να ανοίξει τον Φάκελο Σ.Τ.Λ. 







Επίσης ευχαριστώ και τον Βουλευτή Αχαϊας κ. Νικόλαο Νικολόπουλο τον Ιδρυτή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος που κατέθεσε Σχετική Ερώτηση στη Βουλή.



 












Φιλικά & Αγωνιστικά

Κώστας  Γ. Δημητρακόπουλος

Λαμία