Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Περί διαπλοκής - διαφθοράς & Κοινωνικής Δικαιοσύνης, 22.09.2016




Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα πότε θα λειτουργήσει ;

Α Ν Ο Ι Χ Τ Η  Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η
Του Κώστα Γ. Δημητρακόπουλου
Κατοίκου Λαμίας, οδός Καποδιστρίου αριθμός 12

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ:


1.    ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 2 Τ.Κ 100 28 Αθήνα.
2.    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ηρώδου Αττικού 19,  Τ.Κ. 10674 Αθήνα.
3.    ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΡΟΕΔΡΟ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: ΞΕΝΙΑ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Λεωφ. Αλεξάνδρας 121, 11522 Αθήνα.
4.    ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Πρώην Σχολή Ευελπίδων Κτίριο 6 Γραφείο 210 Τ.Κ.: 10171 Αθήνα.
5.    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟ: ΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ: ΔΗΜ. ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ Λεωφ. Μεσογείων 96 Τ.Κ. 11 527, Αθήνα.

6.    ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λ. Κηφισίας 1-3 & Λ. Αλεξάνδρας, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα.
7.    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
     ΥΠΟΥΡΓΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 15, Τ.Κ. 106 74 Αθήνα.
8.    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Τ.Κ. 100 28 Αθήνα.
9.    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ: ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ Αριστοτέλους 17, Τ.Κ. 104 33 Αθήνα.
10.  ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Δημ. Γούναρη 2, 185 31 Πειραιάς.
11. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ – «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
Ευριπίδου 57, Τ.Κ. 105 54 Αθήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1)  Στους 250 δικηγόρους της Λαμίας.
2)  Στα θύματα της πρώην Σ.Τ.Λ.
3)  Στα Μ.Μ.Ε. της χώρας.

Λαμία 22  Σεπτεμβρίου 2016

ΘΕΜΑ: Περί διαπλοκής - διαφθοράς & Κοινωνικής Δικαιοσύνης:
-  Επίορκα όργανα  φορέων της Λαμίας.
-Tο Μεγάλο φαγοπότι και η «Συμμορία των Κολλητών» της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.
- Η επί 20 συνεχή έτη (1993 - 2013) εξαπάτηση των 16.000  Συνεταίρων μέσω των κατ’ επίφαση Γενικών  Συνελεύσεων της Σ.Τ.Λ.
- Η Σ.Τ.Λ. έγραψε Κυβερνήσεις και τον νόμο 2076/92 στα υποδήματά της….. Ο Νόμος ορίζει: «Απαγορεύεται σε Πιστωτικό Ίδρυμα να χορηγεί νέα δάνεια για την πληρωμή οφειλομένων τόκων, με αποτέλεσμα την αναστολή εφαρμογής της διάταξης της παρ. 1, καθώς και ρύθμισης οφειλών ισοδυνάμου αποτελέσματος, εκτός εάν πρόκειται για Σύμβαση γενικότερης ρύθμισης οφειλών του Δανειολήπτη, που θα στηρίζεται σε εμπεριστατωμένη μελέτη από το Πιστωτικό Ίδρυμα της δυνατότητας εξυπηρέτησης των ρυθμιζομένων οφειλών με βάση συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Απαγορεύεται επίσης η Κεφαλαιοποίηση τόκων, που προβλέπεται σε αρχική Δανειακή μεσομακροπρόθεσμης χρηματοδότησης….»
α) Έως το έτος 1992 οι κ.κ. Συνεταίροι δεν υπέγραφαν Συμβάσεις, αλλά Συναλλαγματικές, οι οποίες ήταν παράνομες και άκυρες κατά τον νόμο.
    - Τι απομένει να κάνουν οι πολίτες όταν η Δικαιοσύνη κωφεύει;
-  Τι άλλο απομένει να κάνουν οι πολίτες όταν η Δικαιοσύνη της Λαμίας το έτος 2000 συγκάλυψε το Μεγάλο Οικονομικό Σκάνδαλο της Σ.Τ.Λ. υπό την Διοίκηση του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου που έφαγε τα λεφτά από την Τράπεζά μας; Και οι μετέπειτα Διοικήσεις των Νικ. Δασκαλόπουλου και Ιωαν. Καρδάκου γιατί συγκάλυψαν αυτό το Μέγα Οικονομικό Σκάνδαλο, για την εποχή του ;
-Γιατί οι εισαγγελείς, ως όφειλαν φρονώ, δεν οδήγησαν τους παρανομούντες ενώπιον της Δικαιοσύνης και περιμένουν τους πολίτες να καταγγείλουν τα εις βάρος τους συντελεσθέντα, κακουργηματικής φύσεως, αδικήματα;
-  Αρεοπαγίτης στη Λαμία, που ήλθε να ελέγξει το Πρωτοδικείο το 2003 και του παρέδωσα Φάκελο με τις Κακουργηματικές πράξεις της πρώην Διοίκησης της Σ.Τ.Λ. μου είπε: «Εγώ, θέλεις να βγάλω το φίδι από την τρύπα κ. Δημητρακόπουλε; εγώ θέλω να πάρω σύνταξη σε λίγο».
-  Απάντηση δική μου: ποιός θέλετε να το βγάλει κ. Αρεοπαγίτη; εγώ ο απλός πολίτης ;
- Τι απομένει να πράξουν οι πολίτες όταν η Εισαγγελία της Λαμίας ορίζει Ορκωτούς Λογιστές και επί πέντε (5) χρόνια τώρα, με διάφορες προφάσεις, δεν έχουν εκδώσει ακόμη Πόρισμα; Δεν όφειλε να τους ελέγξει για την κωλυσιεργία τους αυτή;

Φίλε - Φίλη, αναγνώστη - αναγνώστρια της Ανοιχτής μου αυτής επιστολής,
μάθε για τη «Συμμορία των Κολλητών» της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας που λεηλατούσε σκόπιμα τις περιουσίες των μικρών Δανειοληπτών - Εγγυητών - Συνεταίρων κάτω από τα μάτια των εισαγγελέων και των δικαστών της πόλης μου της Λαμίας.

Αγαπητά θύματα της πρώην Σ.Τ.Λ.
Ιδού η Ανακοίνωση του υπό εν εκκαθαρίσει Αστικού Πιστωτικού Συνεταιρισμού Μας, που παράνομα έγινε Τράπεζα.
« Ξεκίνησε η Εκποίηση Ακινήτων Ιδιοκτησίας της Τράπεζας. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας έχει στη κατοχή της ακίνητα τα οποία κατηγοριοποιούνται ως ακολούθως:
2. Οικόπεδα
3. Βιομηχανικά & Βιοτεχνικά κτήρια
4. Μονοκατοικίες & Διαμερίσματα
5. Επαγγελματικές Στέγες
6. Γεωργικά , Κτηνοτροφικά κτήρια και αποθήκες
 Μπορείτε να επιλέξετε τη κατηγορία που σας ενδιαφέρει και να ενημερωθείτε για τα ακίνητα που είναι προς διάθεση »
Αγαπητά θύματα της πρώην Σ.Τ.Λ.

Σύντομα θα αρχίσουν και άλλες κατασχέσεις σε μέλη πλέον της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας για οφειλές των οποίων δεν είναι υπόλογοι.
Το Ίδρυμά μας πριν το κλείσουν, αριθμούσε περίπου 13.000 Συνέταιρους από 16.000 που είχε παλαιότερα.
Οι 13.000 αυτοί Συνεταίροι βρέθηκαν ξαφνικά στη δυσάρεστη θέση της υποχρέωσης να πληρώσουν την όποια κακοδιαχείριση όλων των Διοικήσεων από το έτος 1990 έως το 2013 της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, αλλά και την παράνομη αρπαγή των Κεφαλαίων της από το Κράτος.
Χιλιάδες είναι οι εγγυητές που καλούνται να εξοφλήσουν τα δάνεια που πήραν Συνεταίροι, συγγενείς και φίλοι τους.
Σήμερα η Εθνική Τράπεζα προβαίνει στην εκποίηση των περιουσιών των Μελών της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας προκειμένου να καλυφθούν τα βάσει του Οικονομικού ελέγχου που πραγματοποίησε ο κ. Πετράκογλου κατά την εκκαθάριση!
Παράλληλα, ενώ είχαν καταγγελθεί οι παράνομες ενέργειες σε βάρος των κ.κ. Συνεταίρων κατά τη μακροχρόνια λειτουργία της Τράπεζας, δεν υπήρξε λογιστικός έλεγχος για να διαπιστωθεί εάν τα χρωστούμενα ποσά αντιστοιχούσαν όντως στα ποσά που απορρέουν από την νομιμότητα των δανείων τους: (εδώ να υπενθυμίσω ότι όλοι εμείς οι 16.000 ήμασταν οι Συνεταίροι, που συμβάλαμε με τα δικά μας χρήματα Μερίδες - Μετοχικά Κεφάλαια στην πορεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και έπρεπε να προστατευθούμε από το Ίδρυμά μας, κάτι όμως που το ίδιο σκόπιμα δεν έπραξε.)
1) Δεν μας αφαίρεσαν τα παράνομα πανωτόκια ανά εξάμηνο επί πολλά έτη     
2) δεν μας συμψήφισαν τις Μερίδες -Μετοχές μας- Μετοχικά Κεφάλαια λέγοντάς μας ότι, για να μας επιστρέψουν τα χρήματά μας έπρεπε να εξοφλήσουμε πρώτα.
            3) Μας έχουν κατακλέψει εκατομμύρια, χορηγώντας μας παράνομες αποδείξεις.
Όλα αυτά, επί δέκα πέντε (15) χρόνια τώρα, τα καταγγείλω εγγράφως και κατ’ ιδίαν στους κ.κ. Εισαγγελείς της Λαμίας, αλλά δεν βρέθηκε ούτε ένας εισαγγελέας τόσο στη Λαμία όσο και στον Άρειο Πάγο …να προβεί στα υπό του νόμου προβλεπόμενα. Γιατί τόση διαπλοκή και διαφθορά  σε βάρος αθώων πολιτών; Ποιός ή ποιοί κρύβονται πίσω από την Εισαγγελία Λαμίας παρεμποδίζοντας την δικαιοσύνη στο έργο; Το γεγονός αυτό το είχα καταγγέλλει στην εισαγγελία Λαμίας, αλλά σε ουδεμία ενέργεια προέβη.

Αγαπητά θύματα της πρώην Σ.Τ.Λ.
Με την επικείμενη απελευθέρωση των Πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας χιλιάδες μέλη της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας κινδυνεύουν άδικα να χάσουν τα σπίτια τους για οφειλές τις οποίες υπόλογο είναι το Ίδρυμα μας και οι εκάστοτε διοικήσεις του!!!!
Το Ίδρυμά μας φρονώ ότι υπήρξε η Παγκοσμίως μεγαλύτερη Τοκογλυφική Τράπεζα, διότι επί σειρά ετών Κεφαλαιοποιούσε παράνομα τους Τόκους ανά εξάμηνο....
Ήταν η Τράπεζα που κατέστρεψε Οικονομικά-Ηθικά-Κοινωνικά και όχι μόνο, την μισή Φθιώτιδα και έτσι επέφερε την κατάρρευση της Οικονομίας της Φθιώτιδας.
Ήταν η Τράπεζα που επί μια εικοσαετία (20ετία) έκανε πλούσιους δεκάδες δικηγόρους και κλητήρες της Λαμίας χρεοκοπώντας παράλληλα χιλιάδες Συνεταίρους.
Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μου προς τους εισαγγελείς του Πρωτοδικείου και  του Εφετείου Λαμίας για τα Πορίσματα του ΣΔΟΕ Λαμίας και της ΤτΕ του έτους 2000, ΟΥΔΕΙΣ εκινήθη ως όφειλε.
Οι φορείς του Αρείου Πάγου γνώριζαν πάντα τα τεκταινόμενα αλλά και αυτοί σιωπούσαν για τους δικούς τους λόγους, ως να υπήρχε κάποιο μακρύ χέρι που κινούσε τα νήματα εις βάρος των χιλιάδων Συνεταίρων δικαιώνοντας την κατά την 15η Ιουλίου 2016 ρήση του Πρωθυπουργού κυρίου Αλέξη Τσίπρα: «Κάποιοι τα έχουν κάνει πλακάκια με επίορκους δικαστικούς και περνάνε ζάχαρη».
Η Δικαιοσύνη περίμενε εμένα να καταθέσω την από 5η Φεβρουαρίου 2014 Μηνυτήρια Αναφορά προς την Εισαγγελέα Διαφθοράς κυρία Ράϊκου για να ενεργοποιηθεί;

Ιδού λοιπόν ο Αγώνας μου,

Στα κατωτέρω Blog μου: www.lamiaspero1.blogspot.com,  και  www.dimitrakopulos.gr   υπάρχουν αναρτημένα εβδομήντα (70) σχετικά δεδομένων που πιστοποιούν τα γραφόμενά μου. Υπάρχουν όμως και δεκάδες άλλα επίσημα έγγραφα, που έχω καταθέσει στην Εισαγγελία Λαμίας.
Επί δεκαέξι (16) λοιπόν συναπτά έτη αγωνίζομαι να βρω το δίκιο μου σε μια αντιδικία με την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, αλλά μάταια. Η εισαγγελία Λαμίας δεν στηρίζει τον δίκαιο αγώνα μου αφού τις Μηνυτήριες αναφορές και τις Μηνύσεις μου τις απορρίπτει στο Αρχείο ενώ οι δικηγόροι που ορίζω, αν και τους πληρώνω κανονικά, χωρίς βέβαια αυτοί να μου χορηγούν τις σχετικές αποδείξεις, αδιαφορούν για τις υποθέσεις μου.

Αγαπητοί αναγνώστες αυτής της Ανοιχτής μου Επιστολής,

Η εν λόγω Τράπεζα, διοικούμενη από μια σπείρα ανθρώπων, είχε απλώσει τα πλοκάμια της παντού και δρούσα ως εγκληματική οργάνωση πλέον και όχι ως Ίδρυμα είχε διαβρώσει τις Διοικητικές και Δικαστικές Αρχές ποδοπατώντας ανελέητα τους κ.κ. Συνεταίρους μέχρι σημείου τελειωτικής τους καταστροφής.
Ασφαλώς και δεν είμαι το μόνο θύμα της.
Ίσως όμως είμαι ο μόνος που έχω την δύναμη και την θέληση να στέκομαι ακόμη όρθιος και να παλεύω και να έχω την βαθιά πίστη ότι στο τέλος θα δικαιωθώ, διότι η Δικαιοσύνη κάποτε θα ανοίξει τα μάτια της για να δει, αλλά και τα αυτιά της για να ακούσει και να τιμωρήσει τους υπαίτιους της καταστροφής μας.
Παρακολουθείστε τον Αγώνα μου μέσα από τις ομιλίες μου στις Γενικές Συνελεύσεις, αλλά και μέσα από τα ελάχιστα Μ.Μ.Ε που με φιλοξένησαν στις εκπομπές τους. Είναι και δικός σας αγώνας. Είναι αγώνας υπέρ του δικαίου και της αλήθειας.
Σας καλώ να αναλογισθείτε ότι: αν αυτές οι αδικίες συμβαίνουν σε εμένα τον Πρόεδρο των Συνεταίρων Δανειοληπτών - Εγγυητών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και Πρόεδρο του αναγνωρισμένου από την Πολιτεία Κόμματος ΠΑ.ΚΙ.ΠΑ (Πανελλήνιο Κίνημα Πανωτοκιών), τί μπορεί να συμβαίνει σε όλους τους άλλους αδικημένους, που εξουθενωμένοι έχουν παραδοθεί στην μοίρα που τους έταξαν τα βδελυρά και καταχθόνια σχέδια των αδίστακτων τοκογλύφων της πρώην Σ.Τ.Λ.
Εκ του γεγονότος ότι ο Εισαγγελέας Διαφθοράς διατάσσει τον Εισαγγελέα Λαμίας κύριο Νικήτα Θεολογίτη να ασκήσει Διώξεις με την υπ αριθ. 21304/18.07.2016 για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι της Οικονομικής και όχι μόνο Καταστροφής Μας των κ.κ. Συνεταίρων της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζα Λαμίας.

ΔΙΑ  ΤΑΥΤΑ ΖΗΤΩ

01)               Να πραγματοποιηθεί Λογιστικός Έλεγχος στην πρώην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας ώστε να επιστραφούν εντόκως στους κ.κ. Συνεταίρους τα παράνομα Πανωτόκια.
02)               Να τιμωρηθούν πάντες οι υπεύθυνοι για την οικονομική αφαίμαξη όλων μας.
03)               Να ελεγχθούν οι Ορκωτοί Λογιστές.
04)               Να θεσπιστούν αυστηρότεροι Νόμοι και να εφαρμόζονται οι τακτές προθεσμίες.
05)               Να καταργηθεί το δικαστικό ένσημο για δίκες πολιτών, που βρίσκονται σε κακή οικονομική κατάσταση, εναντίον των δικηγόρων τους για απιστία σε Αγωγές που καταθέτουν εναντίον τους.
06)              Ως έχων έννομο συμφέρον ΖΗΤΩ από την Τράπεζα της Ελλάδος να μου χορηγήσει τα Πορίσματά της των ετών 2001 έως και 2013 και αφορούν την Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, προκειμένου να υποστηρίξω τα Συνταγματικά μου δικαιώματα.
07)               Να μας συμψηφίσουν έντοκα τις Μερίδες - Μετοχές μας- Μετοχικά Κεφάλαια ή άλλως να μας επιστρέψουν τα χρήματα μας εντόκως.
08)               Η Εισαγγελία Λαμίας να ανασύρει από το Αρχείο της τα έγγραφα που έχω καταθέσει, ώστε να αποδοθούν οι κατά νόμο ευθύνες. Όλα είναι γραμμένα σε Βιβλίο που έχω εκδώσει με τίτλο «Από την αντεισαγγελέα κυρία. Καλλιόπη Θεολογίτου στον εισαγγελέα κ. Νικήτα Θεολογίτη αποτελούμενο από 160 σελ. και τιμάται  10 ευρώ».
10)     Να παταχθεί η διαπλοκή και η διαφθορά σε βάρος αθώων πολιτών
11)  Να επιστραφούν τα θαλασσοδάνεια που καταγράφονται στα Πορίσματα της Τραπέζης της  Ελλάδος των ετών 2000 - 2013.
12)  Να εφαρμοστεί ο νόμος 2076/92 βάσει του οποίου δεν έπρεπε να πληρώσουν οι κ.κ. Συνεταίροι κανένα χρηματικό ποσό στην Σ.Τ.Λ. διότι ουδόλως ευθύνονται για τις πράξεις και τις παραλήψεις των Διοικήσεων την Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ
1)  Ένα C.D. με τα 70 δεδομένα (έγγραφα στην εισαγγελία Λαμίας, στον Άρειο Πάγο αλλά και  ομιλίες μου σε Ραδιόφωνα και Τηλεοπτικούς σταθμούς).
2)   Βιβλίο με τίτλο: Από την Αντ/λέα Κα Καλλιόπη Θεολογίτου στον Εισαγγελέα Κο Νικήτα Θεολογίτη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Καποδιστρίου 12 - Λαμία T.K. 35.133
Πρόεδρος ΠΑ.ΚΙ.ΠΑ. (Πανελλήνιο Κίνημα Πανωτοκίων)
Πρόεδρος Συλλόγου Συνεταίρων Δανειοληπτών - Εγγυητών
της πρώην Σ.Τ.Λ. (Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας)
Τηλ. 22310-42412, Κιν. 6977 882119. Fax 22310-29240.
e-mail:  pakipa@hotmail.gr
    www. dimitrakopulos.gr
f.b. ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΙΑ

Με ιδιαίτερη τιμή
Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Λαμία