Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Ομοιότητες της πρώην «Συμμορίας των Κολλητών» της Σ.Τ.Λ με τη σημερινή (Τράπεζα Ελλάδος, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ. , δανειστές).




1)   Οι Διοικήσεις της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας τρομοκρατούσαν τους  κ.κ.Συνεταίρους  να μην παρευρίσκονται στις Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιούνταν ανά έτος και έτσι από 16.000 Συνεταίρους παρευρίσκονταν μόνο 50 έως 100 άτομα δηλαδή οι διοικούντες, οι υπάλληλοι, οι δικηγόροι και οι κλητήρες του Ιδρύματος με μερικές γλάστρες φίλοι τους. Έτσι και έπαιρναν αποφάσεις σε βάρος των κ.κ. Συνεταίρων.
Έτσι και σήμερα  η νέα Συμμορία των Κολλητών τρομοκρατεί με πλειστηριασμούς και σε συνεργασία των θυμάτων με τις Τράπεζες και ο κόσμος φοβάται να μιλήσει και να εκδηλωθεί.


2)   Δυο Πορίσματα  α) του ΣΔΟΕ Λαμίας εκ 200 σελίδων με τα θαλασσοδάνεια που έδωσε το Ίδρυμά μας και β) της ΤτΕ . ομοίως εκ 200 σελίδων με τα θαλασσοδάνεια.
Η εισαγγελία Λαμίας με μια μικρή δίκη μαϊμού έβαλε στο ΑΡΧΕΙΟ το μέγα Οικονομικό Σκάνδαλο του Αιώνα της Σ.Τ.Λ. της εποχής του έτους 2000.
I)             Οι Βουλευτές της Φθιώτιδας μούγκα  (μήπως πήραν θαλασσοδάνεια ; ).
II)           Η Νομαρχία και η Δημαρχία μούγκα (μερικοί εξ αυτών λιβάνιζαν τις Διοικήσεις - μήπως πήραν θαλασσοδάνεια ),-
III)         Τα Κανάλια και οι Ρ/Σ μούγκα (μόνο μικρή αναφορά στο σκάνδαλο και μετά stop, λέγοντας μου …με τη Σ.Τ.Λ. θα ασχολούμεθα τώρα - (μήπως πήραν δάνεια και δεν ήθελαν να τα πληρώσουν ;).
IV)        Δημοσιογράφοι της Φθιώτιδας μούγκα (μήπως πήραν δάνεια και δεν τα πλήρωναν).
 Έτσι και σήμερα  η νέα Συμμορία των Κολλητών (Τράπεζα Ελλάδος, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ. , δανειστές) δεν δίνουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των διάφορων λιστών και οι Οικονομικοί εισαγγελείς δεν κινούνται δυναμικά εναντίον τους.
Ζητάω από την ΤτΕ να μου δώσουν τα Πορίσματα των ετών 2001 έως και σήμερα ως εχων έννομο συμφέρον και δεν μου απαντά.

Μπές στα δυο όμοια κάτωθι Blog θα μάθεις περισσότερα.

        2) dimitrakopulos.gr   και βλέπε ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ Σ.Τ.Λ.


Υ.Γ. 1) Εγώ ήμουν ο γραφικός τότε. Ο λαός μας όμως ως ευκολόπιστος πίστευε τους απατεώνες και τους Κολλητούς της Συμμορίας. Να όμως που επαληθεύτηκα.
2) Συν-΄Ελληνες  προσοχή τώρα να μην περάσουν οι γραμμές της σημερινής Συμμορίας των Κολλητών.